21 thoughts on “Päivän video: Polpon vappukooste

 1. Poliisi on kansamme vihollinen, kansanmurhaaja ja maanpettureita. Eivät pidä nimikylttejä enää, eivät näytä virkamerkkejä ja naamioituvat koska ovat rikollisia ja korruptoituneita etnisen eliitin kätyreitä. Älä koskaan luota poliisiin!

 2. Suomen poliisi on oppinut poliisivaltiotaktiikkansa rikollisilta äärijuutalaisilta terroristeilta. Äärijuutalaiset terroristit ovat olleet kouluttamassa Suomen poliiseja ja tämä on fakta.

 3. Poliittinen poliisi pahoinpitelee ja terrorisoi täysin rauhallisia ja kunnollisia suomalaisia. Poliisit olette rikollista ja saastaista roskaväkeä, maanpettureita. Lapseni ei tule koskaan luottamaan miehittäjän poliittisiin poliiseihin, eikä mihinkään muuhun poliisiin. Olette aina mahdollisia pettureita ja rikollisia, rahaeliitin suojelijoita.

 4. Sionistimiehittäjillä tuli hätä kun oikea historia on paljastunut ja tiedetään kuka oikeasti hallitsee maailmaa. Tiedetään ”koronan” olevan huijaus. Mitään ”koronaa” ei ole eikä ole koskaan ollutkaan. Tämä on jälleen yksi sionistien vale muiden joukossa.

 5. Tämä näyttää vielä aika ”viattomalta”, mutta mieleen tulee kyllä että poliisin joukossa on vaarallisia idiootteja, jotka eivät pienellä totutuskoulutuksella tule näkemään mitään vikaa keskitysleirin vartijan virassa tai satunnaisien kansalaisien ammuskelussa. Olisi hyvä jos saataisiin nämä veikot järkiinsä tai pois tuliaseiden lähettyviltä.

  Toisaalta Googlasin, että suomessa on alle 7500 poliisia, joten ei tämä nyt niin suunnaton ongelma ole, vaikka eivät tule järkiinsä (olettaen että kansa on yksimielinen).

  1. Suomessa on yli 5 miljoonaa auktoriteettisokeaa suomalaista, jotka tottelevat viranomaisten ohjeita ja itse vievät sinut s*********miehittäjien keskitysleirille myrkkypiikille. Stop s********miehittäjien poliittinen kansanmurhaavat poliisi!

 6. ZOG-poliisit pitämässä kansalaiset kurissa pankkiireille. Näin ne hommat hoidetaan todellisessa maailmassa. Poliisi on vihollisemme. Älä koskaan luota poliisiin!

 7. Minkä etnisen eliitin keskitysleiristä luulet kansanmurhasta selvinneiden tekevän elokuvia ja kirjoja? Kansanmurhien takana oleva etninen eliitti on vihdoin paljastunut ihmisille. Sama etninen ja valkoisia verisesti vihaava eliitti on myös tämän kansanmurhan takana. He haluavat eliminoida ja rotusekoittaa joka ikisen valkoisen.

 8. Rikolliset Rothchildit ja heidän rikolliset kätyrit tullaan vielä saamaan tuomiolle vallankumouksen jälkeen.

 9. Poliittinen poliisi on hätätilassa ja tekee kaikkensa turvatakseen rikollisen etnisen rahaeliitin vallan ja eliittipedofiilit. Poliisi tietää vallankumouksen olevan lähellä onnistua ja tekee kaikkensa terrorisoidakseen ja eliminoidakseen kansallismieliset.

 10. Palestiinalaiset tekevät sentään jotain oikein. Suomalaisetkin voivat ottaa jotain mallia miten rikollista miehittäjää Israelia ajetaan ulos tunkeutumasta. Sama rikollinen miehittäjä Israel, sekä Yhdysvallat ja Iso-Britannia ovat alistaneet Suomea 1945 lähtien, mutta nyt se on loppu.

 11. Saadaksesi selville kuka sinua hallitsee, ala puhumaan juutalaisista terroristijärjestöistä ja juutalaisista terroristeista historiassa.

 12. Moni rikollinen poliisi joutuu lopulta ankaralle tuomiolle vallankumouksen jälkeen ja rikolliset poliisit tietävät, että ankara tuomio odottaa, jolloin he suojelevat etnistä rahaeliittiä loppuun asti, joka suojelee samalla myös rikollisia poliiseja.

  Poliiseilla ei ole toimivaltaa toimia Suomen maaperällä. He ovat vihollisemme rikollisia miehittäjä.

 13. Kansanmurhaava ja maanpetturi poliittinen poliisi luulee, että heillä on oikeus toimia poliiseina ja vainota Suomen kansaa jos HALLITUS käskee! Rikolliset pitää kansalaispidättää, sillä korruptoitunut ja maanpetturi poliisi ei tule sitä koskaan tekemään!

  Valepoliiseilla ei ole mitään oikeutta toimia Suomessa! He ovat vihollisiamme.

 14. Kansan puolella olevien sotilaiden pitää kumota rikollisten kansanmurhaajien valta ja välittömästi ottaa kiinni rikolliset poliisit ja rikolliset sotilaat, rikolliset poliitikot, rikolliset liikemiehet ja rikolliset lääkärit. Matut saadaan hyvin nopeasti kuriin ja palautettua, sekä rajat kiinni jos vain halutaan. Tämä on erittäin helppoa jos vain on tahtoa.

 15. Poliisia ei tarvitse totella jollei se näytä kasvojaan saati virkamerkkiä. Tämä on sanottu poliisin korkeammalta taholta lisäksi pidätystilanteessa täytyy ilmoittaa kiinniotto syy. Ei ole kansalaistottelomuutta mikäli kieltäytyy tekemästä tällaisten pellen määräysten mukaan.Järkevä ihminen suojelee itseään ”poliisien” mielivallalta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*