8 thoughts on “Mikko Paunio: Marxilainen rotuteoria-SDP ei enää sytyttänyt

  1. Konservatiivien ja kansallismielisten, varsinkin suomalaisten suuri virhe on olla liian kilttejä ja reiluja viholliselle. Vihollinen ei todellakaan ole reilu, sääli sinua ja ei todellakaan anna sinulle armoa. Jos alat säälimään vihollistasi, satanisteja ja myrkyllisiä mutantteja, he tulevat ensimmäisen tilaisuuden tullen puukottamaan sinua selkään, eliminoimaan sinut ja aivopesemään lapsesi mätään. Älä koskaan anna armoa vihollisellesi!

  2. Eihän Perussuomalaiset eroa Vihreistä, Vasemmistoliitosta ja Kokoomuksesta käytännössä mitenkään. Jussi Halla-aho ja johtavat persut ovat aivan samanlaisia marxisteja ja mädättäjiä. Jopa Kristillisdemokraatit ovat Perussuomalaisia konservatiivisempia.

  3. Perussuomalaiset levittävät aivan samanlaista homosaatio ja kulttuurimarxisti-mädätystä kuin Vihreät, Vasemmistoliitto, Kokoomus, RKP jne. Ei näissä puolueissa ole mitään eroja.

  4. Nimetön! sinä tulet eliminoimaan ihan itse itsesi, liikkumattomuus, liiallinen kalja ja tupakka, toivottavasti et ole lisääntynyt, se on harras toiveeni.

  5. Pauniolla on sydän paikallaan! Kannattaa myös lukea Paunion kolumni sdp:n rotuopista ja suvakismista. Kolumni poistettiin välittömästi Uuden Suomen alustalta!

    Kolumni on erinomainen tietolähde suvakismin alkulähteistä!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*