14 thoughts on “Päivän kuva: Viharekka

 1. Kuvan moottoripyörällä liikkuva loinen ja kansanpetturi on kauhuissaan viharekasta. Olette kansansamurhaavat eliittipedofiileja ja satanisteja suojelevat poliisit todellista syöpää ja saastaa. Rikolliset poliisit saadaan vielä ankarille tuomioille vaikka eivät käytä nimilaattoja, esitä virkamerkkiään, ovat naamioituneet ja suojelevat toinen toisiaan. Teidät selvitetään vielä laajoissa tutkinnoissa vallankumouksen jälkeen.

 2. Etnisen eliitin vihollisemme kansanmurhaa suomalaiset, on keskittänyt kaiken hallinnon ja vallan muutamaan suurimpaan kaupunkiin ja hallitsee suomalaisia esimerkiksi poliittisen poliisin, teknologian ja vääryyslaitoksen kautta. Lopulta rikolliset poliisit tullaan saamaan ankarille tuomioille. Älkää koskaan luottako poliisiin. Älkää koskaan! Poliisi on vihollisemme ja kansanmurhaaja.

 3. Lopulta paljastuu ketkä johtavat virkamiehet, poliitikot, sotilaat ja lääkärit ovat raiskanneet tiedustelupalvelujen välittämiä lapsia ja heistä tullaan kertomaan koko kansalle. Heistä on olemassa videomateriaalia kun he raiskaavat lapsia ja pettävät vaimojaan.

 4. Nimettömän kannattaisi ottaa lääkkeensä ja rauhoittua. Työttömänä olevan täydellisen luuserin elämä katkeroittaa. mutta kun yhteiskunnalla ei ole oikein töitä vähä-älyisille, ja asennevammaisille.

  1. huolestuneen pedarin kannattaa nyt etsiä itselleen köydenpätkän ja päättää kärsimyksenä..Niin jää Meille muille enemmän elintilaa…

 5. Eikö Bill Gаtеsin piikki kеlpаа Mеlindаllе? Gаtеsit еrоаvаt.
  – Mеlindа оch Bill Gаtеs skiljеr sig – Kаn knäckа Thе Grеаt Rеsеt

  Puhdistukset Keskustapuolueen sisällä jatkuvat, mutta todellinen ongelma on Paavo Väyrynen, joka on uhka ei vain globalisteille vaan pitemmällä aikavälillä myös Ruotsalaiselle kansanpuolueelle ja ruotsinkielisten vallalle.
  – Keskustassa ei Albäckin erosta tule riemuita
  – Jos normaali sabotointi ei tehoa, hallituksen on pakko kääntyä hybridikeskuksen asiantuntijoiden puoleen, jolloin käytettävissä ovat kaikki keinot aina palkkamurhaan asti.

  Länsimaisen sivilisaation kritiikkiä: Gulliverin retket.
  – Timo Vihavainen: Valistunutta pohdintaa
  – https://www.gutenberg.org/ebooks/44892

 6. Kyttä varmaan miettii miten sais potkittua Suomenliput kylistä pois tai raahattua koko rekan johonkin piiloon! No,eiköhän se pääkaupungin poliisi rupee vapisee ku matut rupee oikeesti riehuu niinkuin Ranskassa!! Ja vähän jokapuolella! En ole tulossa auttamaan KANSANPETTURIT!! Pyytäkää Fantivisvaa ja BLM, pellet!!

 7. Ei ole mitään sympatiaa poliittisia poliiseja ja maanpettureita kohtaan. Pahimpia vihollisia.

 8. Esittelyssä karjalaiset.
  Yksi Suomen heimoista on karjalaiset.
  – Karjalaisten laulu — Osmo’s Cosmos’in esittämänä
  – Karelianismi oli (eliitin) kansanliike venäläistämistä vastaan.

  Äärifasismi OUT, Pedofilia IN.
  – Poliisi murskasi pedofiiliringin – kuudessa maassa 400 000 jäsentä
  – Pedofilian varjolla voidaan satojen tuhansien kansallismielisten ihmisten pidätyksiä panna toimeen ilman että kukaan epäilee poliisin toiminnassa mitään rikollista.
  – Olisi mielenkiintoista analysoida pidätettävien luetteloa sen suhteen kuinka paljon mukana on
  a)  kansallismielisiä
  b)  Trumpin kannattajia
  c)  kunniakansalaisia
  d)  eliittiperheisiin kuuluvia pedofiileja
  e)  toisinajattelijoita
  f)  hallituksen vastustajia.

  Oikeuden päätös.
  Ruotsissa on häpeällistä olla arabi …
  – Tukholman käräjäoikeus: Laitonta kutsua arabia arabiksi
   – Olisiko rättipää parempi?

  Kuva kertoo:
  Jimmy ja Rosalynn Carter ovat kutistuneet nuken kokoiseksi viettäessään eläkepäiviä The Carter Center’issä, jonka Jimmy Carter perusti itselleen valtiolta kavaltamillaan rahoilla.
  – ‘Tea Party in Barbie House’: Bizarre Photo of ‘Gigantic’ Bidens With ‘Tiny’ Carters Perplexes People
  – Kuvamanipuloijan dilemma: kun presidenttioletetun kuvia vääristellään niin paljon, että niillä ei lopulta ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa, niin jossain vaiheessa ylittyä raja, jonka jälkeen niillä ei todellakaan ole edes tarkoitus kuvata mitään olemassa olevaa tapahtumaa tai ilmiötä.
  – Vähän samantapainen dilemma kuin: „Kuinka luen Pravdaa?”.

 9. Sointula 2.0
  Musta vasara, Black Hammer, järjestö on „vapauttanut” itselleen alueen Coloradon vuoristosta. Se perustaa sinne Utopia-kaupungin vähemmistöille. Vain kommunistit, ei valkoisia, ei juutalaisia.
  – ‘Jonestown 2.0, racism edition’: Radical anti-Semites crowdfund $65,000 for doomed city in Colorado mountains

  Tuttua touhua suomalaisille. Kanadalainen kylä edelleenkin mainostaa itseään Suomalaisten rakentamana Sointulana.
  – https://vancouverisland.travel/regions/north-island/city-sointula/
  – https://www.youtube.com/watch?v=rXRZtldZhbs

  Ei niinkään kaukana läntisestä Kanadasta, toinen onnenmaan tavoittelijoiden kohde oli Venäjän äärimmäinen kolkka idässä. Siellä elettiin kalastuksella. Olikohan youtube tai ylen video, jossa on vanhoja filminpätkiä työstä Sointulassa.
  – Kauemmaksi Suomesta ei enää pääse.
  – Taitaa olla niin, että mitä kauemmaksi matkustaa sitä lähempänä on ikuisen onnen maata.
  – … siellä onnen kaukorantaan laine liplattaa …
  – Senkö takia ihminen tavoittelee taivaita; kolonisoi kuun ja hävittää kilpailevat rodut maan päältä, jotta lopulta ikuinen onni koittaa jäljelle jäävälle pienelle vähemmistölle?

  Eikö ajatus Sointulastakin ole itsessään yhden sortin kolonisaatiota; mennään vieraisiin maihin ja asetetaan oma hallinto ja oma laki. Ihan aivan itse ja ikioma.
  – Sointulassa ei toisinajattelijoita suvaita. Perustakoot itse oman Sointulansa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*