Marco de Wit 4 toukokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Suvakit ovat pitkään olleet sitä mieltä, että matut ovat oikeasti nopeasti vanhentuvaa sorttia. Kaikki se heidän kokemansa kärsimys on vanhentanut heitä niin, että 14-vuotiaskin näyttää parikymppiseltä.

 

 

Niinpä myös Vasemmistoliiton puheenjohtaja on vastustanut ikätestejä.

 

Miksikö?

 

Ne stressaavat niin paljon, että vanhentuminen vain kiihtyy!

 

 

 

 

 

Ihme ja ällistys!

 

Toimittaja Anna Kantola

 

 

Toimittaja Anna Kantolan mukaan on tapahtunut jotain täysin poikkeuksellista Suomen rikoshistoriassa.

 

Suomeen läpsytellyt matu on valehdellut ikänsä!

 

 

Kantola ja koko Hesarin toimitus on shokissa. Miten tällainen valehtelu voi olla mahdollista???

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

7 thoughts on “Toimittaja Anne Kantola shokissa: 14-v. murhaajamatu olikin kertomaansa vanhempi!

  1. Fucking suvakeista ja mielenvikaisista satanisteista pitää päästä eroon. Tietysti täysin laillisin keinoin, kuten maksamalla että steriloivat itsensä ja muuttavat pysyvästi Afrikkaan tai lähi-itään. Suomalaisia ei pidä ainakaan pakottaa elättämään suvakki ja globalistiloisia. Koko Eduskunta, Poliisi jne. voidaan lopettaa nykyisellään, koska suurin osa hallinnosta on pelkkiä loisia ja syöpäläisiä.

  2. Meille ”vääräuskoisille” valehtelu on faktisesti sallittua muslimeille, jopa suotavaa. Lukemattomat Eurooppaan tunkeutuneet muslimit ovat valehdelleet olevansa nuorempia kuin oikeasti ovat. Tästä on olemassa valtava määrä kiistatonta näyttöä.

  3. Ullatuus,..tekijä on partalapsi!

    Näitä suvakit halusivat ja nyt vankilat alkavat täyttyä kultamunista!

  4. Kaisaniemen ryöstäjän ikä tuli selville Ruotsin kautta, siellä hän oli yrittänyt olla alaikäinen mutta ei onnistunut. Joten tultiin Suomeen hakemaan turvapaikkaa ja onnistui, sillä Migrin puusilmäinen totesi hänet alaikäiseksi.

  5. Kuinkahan paljon näitä on jo mennyt läpi ja menee läpi tulevaisuudessa? Jo 2015 ikäkusetusesimerkkitapaus oli uutisissa, kun tänne tullut innokas työvoimapulan paikkaaja esitteli itsensä pääministeri Sipilälle 17-vuotiaana ”Olen 17-vuotias ja voin todistaa tämän teille”. Jopa peruskouluissa saattaa olla tuollaisia lähes tuplasti maailmaa nähneitä tavallisen nuorison seassa?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*