Marco de Wit 5 toukokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Presidentti Trump potkaisi transut ulos USA:n puolustusvoimista, koska niillä on liikaa fyysisiä ja psyykkisiä ongelmia.

 

Nyt Biden tietysti on päästänyt transut takaisin.

 

Luonnollisesti myös Israel ja Nato fanittavat transuja.

 

Kuvassa linkki Daily Mailiin

 

 

Melkein tekisi mieli toivoa kunnon sotaa, jotta transut, femakot ja muut suvakit saisivat todistaa mihin kykenevät.

 

Näiden friikkien taistelukyvyn olemattomuus ei ole kuitenkaan pääongelma, vaan se mitä he tekevät puolustusvoimien yleiselle moraalille.

 

Valkoiset heteromiehet eivät taatusti ole kovin innokkaita antamaan henkeään sellaisen maan puolesta, joka demonisoi heitä samalla, kun antaa ohituskaistoja näille friikeille.

 

 

Ei ole vaikeaa arvata mitä tapahtuu, jos Naton sotilaat joutuvat oikeasti taisteluun Venäjän ja Kiinan joukkojen kanssa.

 

Tai mitä tapahtuu, kun sisällissota alkaa konservatiivien ja suvakkien välillä.

 

 

Varsinkin femakoille, transuille ja muille friikeille käy huonosti.

 

Hyvin huonosti.

 

 

No, itseppä ovat sitä kerjänneet.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “Transut palaavat USA:n armeijaan

  1. Konservatiivit ja kansallismieliset eivät halua sotaa, mutta sotaan on oltava aina valmis ja eliminoitava vihollinen täysin ja totaalisesti ilman armoa.

  2. Milloin mielenvioista tuli normaalia ja hyväksyttävää? Marco, kannattiko marssia homosaatioparaateissa homosaation puolesta? Mitä tapahtuu kun annat geneettisesti erilaiselle ryhmälle pikkusormen? He vaativat lisää ja lisää. Äärihomot aloittivat vaatimuksensa heteroilta väkivaltaisilla mellakoilla, joita nyt monet homot ihannoivat. Huomaatko, että nyt et saa enää edes kritisoida ja vastustaa homoja. Näin siinä käy. Sinulle ei Marco anneta armoa ja sääliä.

  3. Transu ja naissotilaat pois Suomen armeijasta ja rikollinen amerikkalainen vihollisemme leirille ja välittömästi ulos maasta oikeudenkäynnin kautta. Amerikkalaisille pitää jakaa amerikkalaista oikeutta ja vapautta. He ovat sen ansainneet.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*