6 thoughts on “Päivän kuva

 1. Vaikka sanotaan että ihmiset eivät seuraanegatiisista esimerkkiä ja että se luo vastakkainasetteluja, niin siitä huolimatta sanon:” Kaikki se Suomea ja suomalaisia tuhoava politiikka ja ryöstä sekä työttömyys ja verojen korotukset, ovat Suomelle ja suomalaisille ihan oikein !!”.

  Ja että mitä juuri tuli luettua? Niin, tämä kaikki mitä Suomessa tapahtuu on ihan oikein suomalaisille. Jos kerran kansa on niin tyhmää että makuuttaa rahojaankin ulkomaalaisissa pankeissa (Nordea, Danske, Oolandbanken) ja käyttää ulkomaalaisten muita palveluja (If, Skansa, Vattenfall, NCC, Telia, Elisa, A-katsastus, K-katsastus…) niin he ovat teoillaan ihan itse tehneet sen itselleen. He ovat silloin halunneet ko. tilannetta.

  Mutta kaikkein tyhmimmät ovat ne jotka eivät pysty tekemään suomalaisina yhteisyötä oman maansa pelastamiseksi, vaan piiloituvat eduskuntapuolueiden selkien taakse. Tai vielä pahempaa, luovat pienryhmiä joista kuvittelevat muodostavansa ihan ikean puolueen.

  Kaikki tämä edellä mainittu johtaa ihmisten vastakkain asetteluun ja sitäkautta ”hajoita ja hallitse” tilanteeseen. Meidän valtaapitävien ei tarvitse hajoittaa, Suomen kansa tekee sen ihan itse. Kansa on jopa niin tyhmää että se haukkuu politikkoja ja päättäjiä niiden tekemistä päätöksistä mutta itse mahdollistaa tilanteen.

  Mikään ei muutu elleivät ihmiset pistä omia egojaan taka-alalle ja ryhdy tekemään yhteistyötä. Mutta kun meillä on paljon ihmisiä jotka rakatavat omaa ääntään ja haluavat aina sanoa oman mielipiteensä. Kokonaan oma lajinsa on se ihmisryhmä joka haluaa olla johtajia. Puhumattakaan siitä joka haluaa olla johdettavana ja/tai odottaa parempia aikoja tekemättä mitään muuta kuin marmattaa.

  Suomalaisilla on ihan muutamia agendoja joilla me pääsemme oman valtiomme herraksi. Ja minä kerron nyt salaisuuden jolla se tehdään ja jota on varjeltu hurjasti: raha !! Sillä pääsemme itsehallintoon takaisin. Muuttakaa siis kaikki energialähteenne, tilinne, liittymänne ja ostokäyttäytymisenne suomalaisiin yrityksiin. Jo tällä muutoksella säästätte tuloveroissa 20%. Koska valtio saa verotulonsa yritysveroista.

  Sen jälkeen kun teillä on 20% enemmän ostovoimaa, lakatkaa käyttämästä yksityisiä terveyspalveluja joilla on ulkomaalaisia omistajia. Käyttäkää suomalaisia ja julkisia. Tällöin valtio säästää SOTE-menoissa 40%, mikä on miljardiluokkaa.

  Ja SEN jälkeen, on yksi ainoa tavoite: Irti EU:sta !! Ja koska olemme taloudellisesti silloin omavaraisia, ei meille tapahdu mitään pahaa. Taloutemme kestää moisen muutoksen niin ettei kukaan edes huomaa mitään.

  Kuten huomaatte, minäkin pidän omasta äänestäni ja olen mielestäni oikeassa. Mutta kenellä olisi parannusehdotuksia?

 2. No nyt vihdoinkin tuli odotettu tieto. Asia on siis varma.
  Tämä julkaisu tullaan lopettamaan. Milloin, sitä on vaikea sanoa, mutta kyse on viikoista.

 3. https://tails.boum.org/news/server_outage_april_2021/index.en.html
  🕵🏼
  https://en.wikipedia.org/wiki/National_Security_Agency
  🕵🏼
  ”The NSA is responsible for global monitoring, collection, and processing of information and data for foreign and domestic intelligence and counterintelligence purposes, specializing in a discipline known as signals intelligence (SIGINT).”
  🕵🏼
  https://en.wikipedia.org/wiki/Signals_intelligence
  🕵🏼
  ”Signals intelligence (SIGINT) is intelligence-gathering by interception of signals, whether communications between people (communications intelligence—abbreviated to COMINT) or from electronic signals not directly used in communication (electronic intelligence—abbreviated to ELINT).”
  🕵🏼
  https://www.encyclopedia.com/politics/encyclopedias-almanacs-transcripts-and-maps/comint-communications-intelligence
  🕵🏼
  ”COMINT or communications intelligence is intelligence gained through the interception of foreign communications, excluding open radio and television broadcasts”
  🕵🏼
  https://www.dictionary.com/browse/elint
  🕵🏼
  ”the gathering of military or other intelligence through the monitoring of electronic signals other than voice communications, as satellite transmissions, rocket telemetry, and radar.”
  🕵🏼
  https://en.wikipedia.org/wiki/TransUnion
  🕵🏼
  ”TransUnion is an American consumer credit reporting agency. TransUnion collects and aggregates information on over one billion individual consumers in over thirty countries including ”200 million files profiling nearly every credit-active consumer in the United States”. Its customers include over 65,000 businesses.[5] Based in Chicago, Illinois, TransUnion’s 2014 revenue was US$1.3 billion. It is the smallest of the three largest credit agencies, along with Experian and Equifax (known as the ”Big Three”).”
  🕵🏼
  https://en.wikipedia.org/wiki/Experian
  🕵🏼
  ”Experian plc is an Anglo-Irish multinational consumer credit reporting company. Experian collects and aggregates information on over 1 billion people and businesses including 235 million individual U.S. consumers and more than 25 million U.S. businesses.”
  🕵🏼
  ”Based in Dublin, Ireland, the company operates in 37 countries with offices in Brazil, the United Kingdom, and the United States. The company employs approximately 17,000 people and had a reported revenue of US$5.18 billion for the fiscal year ended in March 2020.”
  🕵🏼
  https://en.wikipedia.org/wiki/Equifax
  🕵🏼
  ”Equifax Inc. is an American multinational consumer credit reporting agency and is one of the three largest consumer credit reporting agencies, along with Experian and TransUnion (together known as the ”Big Three”).[5] Equifax collects and aggregates information on over 800 million individual consumers and more than 88 million businesses worldwide. In addition to credit and demographic data and services to business,[6] Equifax sells credit monitoring and fraud prevention services directly to consumers.”
  🕵🏼
  ”Headquartered in Atlanta, Georgia, Equifax operates or has investments in 24 countries in the Americas, Europe, and Asia Pacific. With over 10,000 employees worldwide, Equifax has US$3.1 billion in annual revenue and is traded on the New York Stock Exchange (NYSE) under the symbol EFX.”
  🕵🏼
  ”Like all credit reporting agencies, the company is required by U.S. law to provide consumers with one free credit report every year.”
  🕵🏼
  https://www.whitehousecommsagency.mil/Our-History/
  🕵🏼
  https://en.wikipedia.org/wiki/Signal_Intelligence_Service
  🕵🏼
  https://www.signal-ai.com/
  🕵🏼
  ”Signal AI answers the questions that matter to your business.” ”Environmental, Social & Governance Performance”
  🕵🏼
  ”Thanks to Signal AI we’ve been able to anticipate issues that could have resulted in negative coverage for clients and we were able to help them prevent a potential crisis from ever happening.”
  🕵🏼
  Chase Fitzgerald, Vice President, Archetype”
  🕵🏼
  https://www.signal-ai.com/resources/report-the-state-of-media-monitoring
  🕵🏼
  ”Media monitoring is evolving, thanks to the application of AI. More and more organizations are able to answer the questions that matter instead of spending time maintaining boolean strings and sifting through irrelevant coverage.”
  🕵🏼
  ”This means it takes seconds to find coverage and scan for opportunities, thereby helping”
  🕵🏼
  https://content.naic.org/article/commissioner_andrew_mais_testifies_behalf_naic_us_house_financial_services_subcommittee_hearing.htm
  🕵🏼
  May. 4, 2021 ”Commissioner Mais’ testimony focused on the importance of mitigation to improve disaster resiliency and highlights the work of the NAIC’s Climate and Resiliency Task Force, notes state insurance regulators’ partnership with FEMA, and expresses support for a long-term reauthorization of the National Flood Insurance Program (NFIP)”
  🕵🏼
  https://www.fema.gov/emergency-managers/risk-management/safe-rooms
  🕵🏼
  ”A safe room is a hardened structure specifically designed to meet the Federal Emergency Management Agency (FEMA) criteria and provide near-absolute protection in extreme wind events, including tornadoes and hurricanes.”
  🕵🏼
  ”Near-absolute protection means that, based on our current knowledge of tornadoes and hurricanes, the occupants of a safe room built in accordance with FEMA guidance will have a very high probability of being protected from injury or death.”
  🕵🏼
  https://miami.cbslocal.com/2021/05/05/fema-more-resources-pop-up-mobile-vaccination-sites/
  🕵🏼
  May 5, 2021 ”The goal is for 70% of U.S. adults to have at least one shot by July 4th.”
  🕵🏼
  https://en.wikipedia.org/wiki/Chartered_Institute_of_Public_Relations
  🕵🏼
  ”the creation of a new government entity to oversee and regulate lobbyists.”
  🕵🏼
  https://twitter.com/ELINTNews
  🕵🏼
  https://www.nsa.gov/Portals/70/documents/about/cryptologic-heritage/historical-figures-publications/publications/misc/elint.pdf
  🕵🏼
  18 of 18 ”the NSA Center for Cryptologic History (CCH). He has held a number of ELINT planning, engineering, and operational positions at NSA”

 4. Viranomainen maskeista:
  Älä käytä maskia — Näytät idiootilta.
  – Meme uppmanar bilförare sluta använda munskydd när de kör ensamma

  Rauhanomainen
  koronahulluuden vastustaminen etenee.
  – Anti-Lockdown candidate wins in Madrid elections
  – Tällä tavalla, siis ainakin teoriassa, korona-järjettömyyksien vastustaminen voi edetä myös rauhanomaisin keinoin.
  – On syntymässä tilanne, että koronan kannattajien ainoaksi keinoksi jää kaikkien vaalien peruuttaminen tai ainakin väärentäminen. Väärentäminen tarkoittaa käytännön tasolla fyysisen äänestämisen estämistä ja siirtymistä etä-äänestyksiin, digitaalisesti tai pakolais-postin kautta toimitettuna.

  MSNBC:
  Valtio järjestämään arpajaisia.
  – ‘Free Big Mac’: CDC boss told to hold ‘prize drawing’ for vaccinated Americans
  – Rokotetuista ne, jotka jäävät eloon osallistuvat BigMac hampurilaisen arvontaan.
  – Kuinka paljon McDonalds maksoi MSNBC;lle, että sen tuote mainitaan ohjelmassa.

  Children’s Health Defense:
  Perusteellinen analyysi koronan alkuperästä. Paras tähän mennessä.
  – What’s the Origin of COVID? Did People or Nature Open Pandora’s Box at Wuhan?

  Musta vastaan Aasialainen. Ensimmäinen erä.
  – https://twitter.com/BettyKPIX/status/1389781467119570945
  – Surveillance Video Shows Black Man Repeatedly Punching Asian Man Pushing Stroller in Unprovoked Attack in San Francisco (VIDEO)

  Salaiset rokotukset:
  Gatesin rahoittama John Hopkins University vahvistaa, että korona-testipuikko voi sisältää rokotetta.
  – Johns Hopkins University confirms: You can be vaccinated with a PCR test, even without knowing

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*