Marco de Wit 7 toukokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Suomessa ei ole demokratiaa.

 

Tästä pitää myös huolen Yle, joka sensuroi jatkuvasti kansanedustaja Turtiaisen puheita.

 

Nyt Yle meni niin pitkälle, että sensuroi suorassa lähetyksessä kyselytunninkin!

 

Jos Ylellä on joku tehtävä, niin se on nimenomaan kyselytunnin kysymysten lähettäminen!

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

8 thoughts on “Yle sensuroi Turtiaisen kysymyksen maanpettureille

 1. Eli saat tulla mukaan politiikkaan, mutta vain rahaeliitin sallimalla tavalla. Voit perustaa puolueen, mutta vain rahaeliitille sopivan puolueen. Sinulla voi olla mielipiteitä ja nettisivuja, mutta vain rahaeliitille sopivia mielipiteitä ja nettisivuja. Näin täysin mätä valeoppositio-kusetus toimii. Tämän takia ”edustuksellinen demokratia” on niin upea rahaeliitin mielestä ja miksi rahaeliitti vastustaa sitovia kansanäänestyksiä ja haastavia liikkeitä. Kyseessä on valheellinen teatteri.

 2. Suomen umpi mätä tila oksettaa. Tällainen Suomi on ollut jo kymmeniä vuosia, mutta vasta nyt mätä on tullut selvästi esille. Rikolliset maanpetturit, kansanmurhaajat ja korruptoituneet tullaan tuomitsemaan vallankumouksen jälkeen. Nykyisellään oikeuden saaminen ei ole mitenkään mahdollista, koska järjestelmä on täysin mätä.

 3. Jo vuodesta 2016 asti olen koittanut saada poliisi kirjaamaan JULKISTA rikosilmoitusta maanpetoksista ja miljardivarkaudesta diaariin.

  PL 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  2 ”eduksunnan” hyväksymä PL 118 §:n vastainen” kansalaisten ihmisoikeusksien poisto .
  Sekä lailla 444/2012 suoritettua MILJARDIVARKAUTTA koskevaa riksoilmoitusta diaariin.

  Iltalehti7.4.2012 ”Eduksunnassa muhii miljardikaappaus”.

  Turtiainen on 100 % oikeassa; ja tämä on saatava piilotetuksi kansalta ennen vaaleja !

  Archive.today/kimmoleaks.fi

 4. Mitä hyötyä olla joku yhden edustajan oppositio kun se vain sivuutetaan ja sensuroidaan lähetyksistä eikä muutenkaan voi vaikuttaa mihinkään? Miksi semmosta pitäisi vaaleissa tavoitella kun sekin on jo liki mahdotonta? Edustuksellisessa monipuoluedemokratiassa ei voi vaikuttaa koska ikinä ei saa riittävästi valtaa mihinkään.

 5. Vaikuttaa voi, kun EI äänestä näitä vanhoja puolueita, jotka vaativat ryhmäkuria; lukekaa puolueiden puolueohjelmat ja uusia on JO tullut; mm. kristallipuolue, jota valtaeliitti pelkää niin että on jättänyt sen kokonaan pois ”mediasta”.

  Monelle on järkytys äänestyskopissa, että valtamedia on heille valehdellut ja jättänyt kertomatta .

  Tein julkisen rikosilmoituksen; jotta kansan tajuaa kuinka mätä Suomen ”oikeusjärjestelmä” on eikä tutki päivänselviä RIKOKSIA Suomessa .

  Jätetään rikosten tutkimattomuuden puolesta äänestäneet ”ehdokkaat” valitsematta … siis kaikki PL 118 §:n puolesta äänestäneet ja sen salaiseksi mediassa jättäneet !

 6. Laki Yleisradio Oy:stä

  3 luku
  Yhtiön tehtävät
  7 § (19.8.2005/635)
  Julkinen palvelu

  Yhtiön tehtävänä on tuoda monipuolinen ja kattava julkisen palvelun televisio- ja radio-ohjelmisto siihen liittyvine oheis- ja lisäpalveluineen jokaisen saataville yhtäläisin ehdoin. Näitä ja muita julkisen palvelun sisältöpalveluja tulee tarjota yleisissä viestintäverkoissa valtakunnallisesti ja maakunnallisesti. (28.6.2017/436)

  Julkisen palvelun ohjelmatoiminnan tulee erityisesti:

  1) tukea kansanvaltaa ja jokaisen osallistumismahdollisuuksia tarjoamalla monipuolisia tietoja, mielipiteitä ja keskusteluja sekä vuorovaikutusmahdollisuuksia;

  7 a § (28.6.2017/436)
  Yhteistyö

  Yhtiön on toiminnallaan

 7. 7 a § (28.6.2017/436)
  Yhteistyö

  Yhtiön on toiminnallaan edistettävä sananvapautta, korkeatasoista journalismia ja median monimuotoisuutta.

 8. En huomanut sensurointia kun katson aina https://www.extrauutiset.com/ kautta. Ilmeisesti siinä takana on ollut myös eduskunnan puhemiehistö, sillä Turtiainen oli laitettu viimeiseksi kysyjäksi, jolloin on helppo lopettaa lähetys siihen. Tuntuisi aika oudolta, jos yle näyttäisi viritys kuvaa kysyjien välissä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*