2 thoughts on “Englantilainen vaalivideo?

  1. Kun miehetkin kulkevat lökäpöksyissä ja hameissa sen vuoksi että seuraava muhametti voi syntyä koska tahansa ja vaikka miehestä, niin se kertoo jotain järjen köyhyydestä. Edesmannyt kaverini sanoi aina:”On turha odottaa älykkyyttä jos housunpersus roikkuu polvitaipeissa”.

    Liekkö nämä sitten feministejä jotka ovat hoksanneet saman asian jo aiemmin:Mieskin voi synnyttää ja miehelläkin voi olla kuukautiset. Ehkäpä feministipuolueen ja islamistien pitäisi yhdistää voimansa. Katsotaan sitten kumpi huutaa lujempaa.

  2. Vihollisemme britit ansaitsevat kaiken mitä ovat saaneet. He ovat vihollisiamme jotka ovat miehittäneet ja miehittävät edelleen Suomea tiedustelupalveluidensa ja sotilaidensa avulla, sekä korruptoivat maatamme. He käyvät sotaa Suomen valkoista kansaa vastaan. Britithän ihailevat imperiumiaan ja sitä miten heidän imperiumiinsa kuuluu monia maita ja kansoja. Miksi he siis valittavat? Miksi he valittavat jos muut kansat eivät halua heitä maihinsa? On täysin luonnollista olla vihamielinen vihollisiasi kohtaan. Meille tämä on jotenkin yllätys.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*