Free speech 8 toukokuun, 2021

 

Vaikeata sanoa onko viesti oikea.

 

Vaikka olisikin, niin älä silti kuvittele poliisien olevan hyviä.

 

Tämä poliisikin myöntää, että nykyään poliisissa on asiat todella huonosti. Rehelliset poliisit ovat hiljaa, kun eivät uskalla vastustaa pomojaan.

 

 

 

 

16 thoughts on “Rehellinen poliisi: Taistelkaa poliisivaltiota vastaan!

 1. Jokainen poliisi on vihollinen ja todennäköinen maanpetturi ja kansanmurhaaja. He joko pettävät maansa ja kansanmurhaavat Suomen valkoisen kansan tai ovat hiljaa ja katsovat vierestä kun heidän tuttavansa pettävät maansa ja kansanmurhaavat ja eivät vasikoi rikollisia.

  Älä luota yhteenkään poliisiin, vaan suhtaudu jokaiseen todennäköisenä kansanpetturina, rikollisena ja valehtelijana. He ajattelevat vain omaa nahkaansa ja eivät koskaan tule olemaan Suomen valkoisen kansan puolella, paitsi korkeintaan kun se ei sisällä enää riskiä. He ovat totaalisia rikollisia ja rottia.

 2. Ainoa mikä pidättelee hallintoa kansanmurhaamasta Suomen valkoista kansaa on riittävä viha, epäluottamus ja aggressio. Tässä on pyhä kolmiyhteys joka pelastaa valkoiset suomalaiset rikollisilta maanpettureilta ja kansanmurhaajilta. Ainoastaan riittävä epäluottamus, aggressio ja uhka pidättelee rikollisia pettureita.

 3. ”Taistelkaa te poliisivaltiota vastaan kun me katsomme täällä vierestä, emme vasikoi rikollisia ja emme auta teitä millään tavoin. Tulemme hakemaan teidät sitten myrkkypiikille ja leirille kun esimies käskee.”. Poliiseista tullaan hankkiutumaan eroon vallankumouksen jälkeen, tietysti laillisesti.

 4. Suomalaiset poliisit ovat kaikkein rottamaisimpia, kuvottavimpia ja rikollisimpia maailmassa. He joko itse kansanmurhaavat, pettävät valkoisen kansansa, tekevät huume/ase/lapsikauppaa eliitin ja Naton kanssa tai ovat täysin hiljaa ja vähintään eivät vasikoi muita poliiseja ja eliittiä valkoiselle Suomen kansalle. He ovat kaikki pettureita.

 5. Oli sitten rikollinen tai raukkamainen hyväpoliisi, niin joidenkin suomalaisten kansanmurhaaminen, myrkkypiikille ja keskitysleirille vieminen voi olla terveydelle epäterveellistä. Raukkamaisten hyväpoliisien kannattaa muistaa, että jos suojelevat rikollisia poliiseja, niin ei välttämättä kannata olla kansanmurhaamasta ja myrkyttämässä suomalaisia miehiä, sillä jotkut suomalaiset miehet voivat suhtautua rottiin hyvin negatiivisesti. Olette kaikki rikollisia pettureita.

 6. Raukkamaiset poliisit ajattelevat tasan tarkkaa vain omaa nahkaansa. He haluavat olla aina vähintään voittajan puolella, jos eivät itse osallistu kansanmurhaan ja maanpetokseen. Älä koskaan luota poliisiin, varsinkaan suomalaiseen poliisiin!

 7. Todella raukkamaisia ”rehellisiä” poliiseja, jotka piileskelevät ja suojelevat rikollisia. Jättävät valkoisen suomalaisen kansansa rikollisten, pedofiilien, raiskaajien, kansanmurhaajien ja vihamielisten etnisten pankkiirien armoille.

 8. Yleisellä tasolla sisällissodan käynnistyessä kunnolla hyväpoliisien kannattaa varoa joitakin kansallismielisiä etteivät ainakaan ole tiellä ja jää jalkoihin. Mitään hyötyä heistä ei ole, vaan ovat raukkamaisia pelkureita ja pettureita, mutta älkää ihmeessä ainakaan jääkö tielle erittäin brutaalin ja raa’an sisällissodan käynnistyessä kunnolla. Kansallismielisille hyväpoliisi ja pedofiili satanistipoliisi näyttää usein samalta, joten kannattaa vähintään pysyä pelkurit ja raukat sivussa.

 9. Todellakin ; jo vuodesta 2016 olen koittanut saada ”poliisia” kirjaamaan diaariin rikosilmoitusta PL 118 §:n valtiopetoksesta ja lain 444/2012 miljardivarkaudesta ( archive.today/kimmoleaks.fi ). Viimeksi Helsingissä vappuna ”poliisi” vastasi euraavasti: En voi otaa vastaan, koska olen virantoimituksessa.

  Milloinka poliisi Suomessa siis ottaa vastaan rikosilmoituksia; ellei virantoimituksessa ?

  Onko siis Porin seudulla nyt vapaalla olevaa poliisi, joka haluaa kirjata Julkisen rikosilmoituksen valtiopetoksista ja miljardivarkaudesta diaariin ja ryhtyä tutkimaan sitä ?

  Julkinen rikosilmoiutus valtiopetoksista ja miljardivarkaudesta

  Suomessa kansalaisten ihmisoikeudet vietiin PL 118 §:n avulla kansalle kertomatta . Julkinen lakitietoknata Finnlex : Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Tuon kaltainen rikosilmoitus jätetty Porin poliisille 8.9. 2005 ja syyteilmoitus Valtakunnansyyttäjänvirastoon 9.12. 2005 ( tosin sen diariinkirjaaminen kesti 8 kuukautta ja se jätettiin käsittelemättä ; asiasta on oikeusministeriön kriminaalipoliittisen osaston lausuma, jotta 8 kuukauden diariinkirjaamisaika on kohtuuton ).

  Kun siis PL 118 § tehtiin oli jo julkisessa ( viranomaisten ) tiedossa, että tällaisia lainsäädännöllisisä ihmisoikeusloukkauksia Suomessa on paljon tapahtunut, ja että viranomaiset näitä peittelevät !

  Peittelyyn osallistuu myös Euroopan ihmisoikeustuomioistuin ( EIT 24221/06 ).

  Asiasta on EOA kanslaiapäätös 1350/4/08 … EIT tuomarin jääviyksiä seuloa pois käsittelystä Suomen työpaikaansa koskevaa aineistoa ei voida tutkia, vaikka kysymyksessä olisi Suomen valtion valitsema henkilö.

  Nykyään EIT seuloo pois käsittelystä 99 % Suomesta sinne lähetetyistä tapauksista . Pyydän polisiia tutkimaan onko Suomen valtion ihmisoikeusloukkaukset tutkinnan estäminen laitonta !

  Sitten voimme siirtyä eduskunnan suorittamaan miljardivarkauateen:

  Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduksunnasa muhii miljardikaappaus”. ”Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurhat aiotaan kaapat.”

  Eduksunta siis varstati 1,3 – 3 miljardia euroa pienyrittäjien omaisuutta pankki-vakuutuslaitoskille, jotta Suomen pankit selvisivät EU-stressistesteistä .

  Vaadin varastetun omaisuuden palauttamista ; kaikki allekirjoittaneet ”kansanedustajat” yhteisvastuullisesti !

  Sitten voimme siirtyä kansainvälisen rikostuomioistuimen LAHJONTAAN !

  He 55/2007 esiteltiin kansanedustajille salaamalla lain lausunnonantajan lausmia sekä mm. Eoa päätös 876/2/05 ( poliis ei saa tutkia tällaisia rikoksia ).

  Kansanedustajille kerrottiin: ”välitöntä tarvetta lain muuttamiseksi ei ole”; joka oli tietoinen valhe.

  Tämän jälkeen 2008 oikeusministeri allekirjoitti ”sopimuksen” Kansainvälisen rikostuomioistuimen kanssa: Suomi MAKSAA ja pitää Kansainvälisen rikostuomioistuimen toimivaltaan kuuluvia sotarikos-”oikeudenkäyntejä” ( Ruanda, yms . ), kunhan Kansainvälinen rikostuomioistuin tulee toimivallattomaksi käsittelemään Suomea koskevia yksittäistapauksia …. syyteilmoitus 9.12. 2005; Koiviston konklaavi et 90-luku / Jorma Jaakolan kotisivut ja kaikki PL 118 §:n mukaiset jutut siis eivät enää Suomessa oleet ihmisoikeuskisen piirissä ja käsineet olivat ihmisoikeudettomia myös Kansainvälisen rikostuomioistuimen silmissä ?

  Unohtamatta tietenkään lailla 444/2012 suoritettua miljardivarkautta !

  Nyt pyydän kansalaisia etsimään sen rehellisen poliisin, joka kirjaa edellämanitut asiat diaariin ja rhtyy niitä tutkimaan tai vaihtoehtoisesti lähettää KAIKKI ( ei yksittäistapauksena ) Kansainvälisen rikostuomioistuimen tutkintaan …. kiitos jo etukäteen näille POLIISEILLE; Te pelastatte Suomen ! archive.today/kimmoleaks.fi

 10. Miksi nämä hyväpoliisit eivät auta edes niitä jotka ovat tekemässä asioille jotain? Miksi he pelkurimaisesti vain katsovat vierestä ja ovat tekemättä asioille yhtään mitään? Tällaiset pelkurit ja raukat ovat vain tiellä. Suomalaiset poliisit ovat ehkä kaikkein raukkamaisimpia ja hyödyttömimpiä joidenkin narkkien ja juoppojen jälkeen. Ihmisjätettä.

 11. Suomen poliisit pitää lakkauttaa välittömästi. Heistä ei ole kuin haittaa kunnon kansalaisille. Vakoilevat valkoisia suomalaisia rahaeliitin hyväksi, terrorisoivat pelkäämään ja alistumaan rahaeliitille, sekä hyväksymään kansanmurhansa, ovat mukana eliittien pedofiliassa, huumekaupassa, asekaupassa ja suojelevat Naton terroristijärjestöjä. Aina kun poliisille yrittää ilmoittaa rikosta, he eivät älä tutkimaan mitään, eivätkä osaa tutkia, vaikka heille tutkisi kaiken valmiiksi.

  Kansallismieliset ja kunnon ihmiset pitävät toisistaan huolta. Emme tarvitse rottamaisia poliiseja suojelemaan terroristeja, raiskaajia, ryöstäjiä, pedofiileja, rahaeliittiä jne. Huolehdimme itse rikoksista. Emmekä soita poliisille.

 12. Poliiseina esiintyvillä ei ole minkäänlaista toimivaltaa toimia Suomen kansan maaperällä. He ovat vihollisemme miehittäjiä ja kansamme vihollisia.

Comments are closed.