Marco de Wit 9 toukokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Joe Bidenin tultua valepresidentiksi rajavalvonta jo jälleen höllentynyt.

 

Jos et usko, niin katsoppas tämä pieni videopätkä.

 

Rajavartiosto suorastaan houkuttelee ja auttaa näitä ylittämään rajan.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

4 thoughts on “Matuinvaasio kiihtyy Amerikkaan

  1. Amerikkalaiset itse ovat yksi pahimmista loisivista matu ja rosvokansoista. Amerikkalaisten koko olemassaolo perustuu muista loisimiselle, muilta varastamiselle ja muilta kopioinnille. He ovat vielä avoimen ylpeitä siitä. He ovat myös fanaattisia liittolaisia ja tukijoita Israelin matukanssa. Amerikkalaisilla matuloisilla ei ole mitään oikeutta valittaa muista matuista. He itse matuilevat kaikkien muiden maihin ja imevät loiskärsillään kaiken muiden kansojen ihmisistä. Fucking loisiva rosvokansa joka saakin hävitä. Mitä nopeammin sitä parempi. Sairas amerikkalainen kulttuuri häviää myös euroopasta ja terveet eurooppalaiset kansat voivat parantua amerikkalaisesta syövästä. Heillä ei ole minkäänlaista moraalia, empatiaa, sääliä ja armoa muita kansoja ja maita kohtaan, joten älä ihmeessä sääli ja anna armoa myöskään vihollisellesi. Amerikkalaiset ovat olleet kymmeniä vuosia vihollisiamme ja ovat tuhonneet Suomea ja Saksaa, hienoja valkoisia kansoja. Ne olivat juuri amerikkalaiset vihollisemme jotka ovat tuhonneet sekä Suomen, että Saksan. Ei mitään armoa ja sääliä amerikkalaiselle viholliselle.

  2. Yhdysvaltoihinhan menee vain murto-osa heidän omien sotien seurauksista. Saisi mennä kaikki loputkin. Alas viemäristä vaan koko rikollinen paskamaa. Tuhosivat ja mädättivät Suomen, mutta nyt on amerikkalaisten vuoro kärsiä sielunsa myynnistä Saatanalle ja pahuudelle. Erittäin älykkäät ja erittäin osaavat neekerit ovat Yhdysvaltojen tulevaisuus. Hyvä näin. Maailmaan palaa rauha neekereiden saatua Yhdysvallat hallintaan ja loppuu ikuiset sodat.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*