8 thoughts on “Kadulle: Stop elvytyspaketti

  1. Ha haa idiootit valuu jälleen kadulle, ainakin 20 ehkä jopa 30 vähä-älyistä mongertaa, kunnes poliisit keskeyttää sekoilun. Hauska seurata, ei siinä mitään.

  2. Näitä mielenosoituksia minä ihmettelen kerta toisensa jälkeen. Helsingissä on porukkaa aina kiitettävä määrä mutta miksi ne poikkeuksetta tulevat muualta Suomesta linja-autoilla tuonne. Missä pääkaupunkilaiset? Jos mentäisiin sen mukaan että mikä on väkijakauma tai kenen on helpointa liikkua tuonne, niin 3/4-osaa mielenosoittajista pitäisi olla pääkaupunkiseudulta.

    Mutta ilmeisesti heitä ei kiinnosta mihin suuntaa Suomea viedään. Ovat nääs ”Hesalaisia, aamulla mennään tuuniin ja illalla himmaan”.

  3. Onneksi poliisit hoitavat idiootit pois kaduilta alta aikayksikön. Palaatte löhiöiden haiseviin vuokrakasarmeihin kitisemään.

  4. Onko sisällissota ainoa ratkaisu pelastaa Suomi ja Suomen valkoinen kansa? Emme voi odottaa Suomen valkoisen kansan kansanmurhan edistymistä totaalisesti tuhoamalla maan taloutta, estämällä kaikin eri tavoin suomalaisia lisääntymästä ja tuomasta matuja, jotka lisääntyvät moninkertaisella ja kiihtyvällä nopeudella. Maanpetturit ja kansanmurhaajat tuntevat vain voimaa ja heille pitää näyttää voimaa. Muuten suomalaiset vain kansanmurhataan. Suomalaiset naiset ovat jo nyt liian vanhoja lisääntymiseen! Kuinka pitkään ajattelitte, että rajat pidetään valkoisilla kiinni ja kansanmurhataan valkoiset taloudellisesti, kulttuurillisesti, uskonnollisesti ja etnisesti? Jotain pitää tehdä ja lähteä liikkeelle! Suomalaisten kansanmurha pitää lopettaa ja puhdistaa petturit ja kansanmurhaajat, tietenkin laillisesti! Olkaa valmiina sotaan, sillä sota on tulossa.

  5. Poliisit ovat puolensa valinneet. Jokainen poliisi on Suomen valkoisen kansan vihollinen ja petturi. Heidät tullaan kaikki puhdistamaan, tietysti laillisesti.

  6. Kansanmurhaajat tullaan lopulta murskaamaan ja eliminoimaan. Heitä naurattaa vielä koska suurin osa suomalaisista miehistä on raukkamaisia pelkureita, mutta eivät kaikki. Yrittäkäähän työntää yksikin myrkkypiikki ja viedä keskitysleirille. Tämä on sotaa ja meitä ei tulla hävittämään. Suomi on valkoisten suomalaisten maa. Meillä on oikeus valkoiseen Suomeen ja oikeus elää rauhassa omassa maassamme!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*