8 thoughts on “Warhammer 40k fanifilmi

  1. Pyhä sota on tulossa. Tulevaisuudessa on vain sotaa. Vaikka suurin osa suomalaisista on raukkamaisia pelkureita, Suomessa on oikeita suomalaisia miehiä jotka tulevat vastustamaan valkoisten suomalaisten kansanmurhaa kaikin mahdollisin keinoin. Kaikin mahdollisin keinoin. Pitäkää se vihollisemme miehitysjoukot ja maanpetturit mielessä. Meihin te ette tule tunkemaan yhtäkään myrkkypiikkiä, te ette tule viemään suomalaisia keskitysleireille. Pysykää poissa jaloista vihollisemme. Teidät tullaan kaikki puhdistamaan vallankumouksen jälkeen, tietenkin laillisesti.

  2. Vihollisemme poliittinen poliisi haluaa radikaaleja kansallismielisiä. Poliittinen poliisi myös saa radikaaleja kansallismielisiä. Meitä ette tule hävittämään.

  3. Monet poliisit ovat kertoneet kuinka Suojelupoliisi tekee kaikkensa tuhotakseen kansallismieliset ja suojellakseen mädän rahaeliitin valtaa Suomessa. Monet Suojelupoliisin operaatiot ja vasikat on paljastettu, jolloin kas kummaa näistä vasikoista ei ole enää kuulunut mitään julkisuudessa. Ovat vain kadonneet totaalisesti. Suojelupoliisi ja etninen rahaeliitti ovatkin kauhuissaan aitokansallismielisten tehokkuudesta.

  4. Jos jotain peliä pitää pelata, niin Warhammer 40.000. Maanpetturit ja vääräuskoiset pitää eliminoida.

    Suomen rikollinen hallinto tulee varmasti vielä kieltämään Warhammer 40.000:n, koska se on täynnä vihapuhetta ja rikollista hallintoa uhkaavaa propagandaa. Peli on suuri uhka rikollisille, koska se yllyttää poikia ja miehiä toksisen maskuliiniseen ajatteluun ja eliminoimaan pettureita.

  5. Ihanko totta nimetön, jospa nyt vain ottaisit ne lääkkeesi, ja yrittäisit pärjäillä tämänkin päivän siellä vuokraluukussasi.

  6. Kansallismieliset asuvat kaikki omakotitaloissa ja käyvät sunnuntaisin kirkossa tai käyvät Vastarintaliikkeen tilaisuuksissa ja aktiviteeteissa. Missä sinä vietät aikasi? Vedät piriä suoneen ja juopottelet veronmaksajien rahoilla?

  7. Monet suomalaiset ovat radikalisoituneet Warhammeristä ja lopulta liittyneet Vastarintaliikkeeseen pelastamaan Suomen valkoista kansaa. Petturit ja vääräuskoiset pitää puhdistaa, tietysti laillisesti.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*