Marco de Wit 11 toukokuun, 2021

 

Alla olevassa videossa nähdään taas hyvä esimerkki idiootista poliisista, joka ei ymmärrä mitä perustuslaki tarkoittaa. Toisaalta tämä ei ole ihme, koska tavallisten rivipoliisien älykkyysosamäärä on alempaa keskitasoa.

 

Lukija kirjoittaa:

Suurin osa suomalaisista miehistä on nykyisin raukkamaisia pelkureita ja nynnyjä. Moni suomalainen nainenkin on nykyään rohkeampi kuin suurin osa suomalaisista sohvaperunamiehistä.
Videolla nainen pistää poliisin koville ja käy ilmi, että poliiseilla on nykyisin ihan omat lait. Poliisin mukaan toinen laki ei voi olla voimakkaampi kuin toinen, nimittäin poliisi väittää, että koronahysterian aikana perustuslaki ei voi mennä tartuntatautilain ja Avin määräysten tai neuvojen edelle! Nykyisin poliisit aivopestään relativismiin ajattelemaan että kaikki ovat kaikessa tasa-arvoisia ja ei ole siis myöskään oikeaa ja väärää, sekä normaali ja mielisairaskin on sama asia.
Kun esimerkiksi ihmisiltä riistetään vapaus ja rajoitetaan ihmisten oikeuksia, perustuslaki menee kaikkien muiden lakien edelle. Jos ihmisiltä halutaan viedä vapaus ja oikeudet, toisella osapuolella on todistustaakka ja toisen pitää todistaa, että koronahysteria on totta. Ei ihmisiltä voi vain keksimällä viedä oikeuksia! Normaaleissa maissa poliisit tarvitsevat myös oikean etsintäluvan ja oikeat perustelut oikeudelle tulla toisen kotiin, mutta Suomessa poliisi voi vain tulla kotiin ilman vastuuta!
Mitään koronaa ei ole olemassa, eikä ole koskaan ollutkaan!

 

 

 

 

 

 

22 thoughts on “Idiootti poliisi haastattelussa

 1. Kyllä Suomen poliiseilla on ihan omat lait, nimittäin omasta päästä keksityt lait. Kaikki poliisit tullaan vallankumouksen jälkeen pistämään kunnon tutkintoihin ja tuomiolle. Jokainen poliisi on petturi ja vihollinen.

 2. Aivan sekaisin ja pihalla oleva poliittinen poliisi. Miten voi olla mahdollista, että tälläiset älykääpiöt voivat vain riistää ihmisten vapaudet ja oikeudet täysin rikollisesti? Itse asiassa tiedän syyn, nimittäin suomalaiset ovat niin älykääpiöitä ja auktoriteettiuskovaisia, että uskovat kaiken sokeasti mitä auktoriteetit vain sanovat. Tämä poliisi on rikollinen maanpetturi.

 3. Tämä on siis vielä joku ”neuvottelijapoliisi”, jonka pitäisi tietää asioista ja antaa jonkinlaisia lausuntoja ja kommentteja.

 4. Miten voit puolustautua tällaisilta rikollisilta joilla on aseet ja rajaton valta, eikä ole mitään mahdollisuutta saada oikeutta ja turvata oikeuksia järjestelmän kautta? Jos poliittinen poliisi haluaa sisällissotaa, kansallismieliset ovat valmiita jopa sisällissotaan. Siihen tämä näyttää menevänkin. Meihin ei poliittinen poliisi tunge yhtäkään myrkkypiikkiä ja vie keskitysleirille! Meitä ette rikolliset hävitä ja tuhoa!

  1. Ai kansallismieliset valmiita sotaan? Ehkä netissä foirumilla voi syttyä väittelysota ja sohvanpohjalla sota perunalastujen kanssa, mutta mitään muuta ei nynnyt saa aikaseksi.

   1. Kuulehan soijapoika. Kenenkään ei pidä haluta sotaa, mutta kansallismieliset ovat siihen valmiita. Suomen valkoinen kansa tullaan säilyttämään kansanmurhalta keinolla millä hyvänsä. Te olette degeneroituneet niin alas soijaa litkiessä ettei teistä ole mihinkään.

 5. IHANA nainen ja hyvä energia. Poliisit yrittävät naurullaan peittää sitä kuinka tekevät aivottomasti mitä vaan työnantaja keksii käskeä.

 6. Upea video. Paljastaa hyvin minkälaisella vammaisella tasolla maanpetturit ja kansanmurhaajat ovat. Heidän satanistijohtajansa ovat kyllä älykkäitä, mutta he itse ovat pelkkiä idiootteja.

 7. Jos poliisi ei tiedä edes mitä perustuslaki tarkoittaa, mitä muuta he eivät tiedä? ”Eihän se niin mene. Ajatteleppa nyt…”. Te olette poliisit rikollisia maanpettureita joka ikinen teistä.

 8. Ei suurimmasta osasta suomalaisista miehistä ole mihinkään. Pelkkiä raukkamaisia pelkureita. Juoksevat karkuun ja alistuvat kun joku maanpetturi vähän pyytää.

 9. Umpimädän ja korruptoituneen hallinnon kannattaa pitää kiirettä sen poliisivaltionne kanssa. Sisällissota on tulossa ja tulette oikeasti tarvitsemaan poliisivaltiotanne. Meitä ei tuhota. Meitä ei hävitetä. Meitä ei alisteta.

 10. Ano Turtiainen: Poliisiin pitää suhtautua kuin sodassa pahimpaan viholliseen. Turtiainen on täysin oikeassa tässä asiassa. Saatanan epärehelliset ja rikolliset maanpetturit.

 11. Tuo kaveri on ihan idiootti. Se ei suostu edes ajattelemaan muita näkökantoja kuin omaansa. ..vai vielä kansan palvelija…

  Etsis samalla intensiteetillä maassa luvatta olevia kuin näitä maskittomia.

 12. Foliohatuilla keittää taas yli. Poliisi on paha koska puuttuu minun idiotismiin. Odotan innolla, kommentoiko ”kaikki on satanismia” järkeilijä tähänkin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*