15 thoughts on “Päivän kuva

 1. Itä-Helsingissä tällaisia pitävistä raiskataan joka ikinen suomalainen nainen. Vähintäänkin syljetään naamalle. Elämme naisten unelmavaltiossa, jossa rajat ovat auki, on naiskiintiöt, valkoiset miehet ovat pelkkää roskaa, kristinusko on pelkkää paskaa ja niin edelleen. Onko valkoiset suomalaiset naiset nyt hyvä elää?

  1. https://www.doria.fi/bitstream/handle/10024/102416/SM%20804.pdf?sequence=2&isAllowed=y
   🎖️
   14-15 of 106 ”Kumouksellisella sodankäynnillä tarkoitetaan kapinan muotoa, jossa ryhmittymä toisinajattelijoita saadessaan tukea tai myötämielisyyttä huomattavalta osalta väestöä, yllyttää kansaa kansalaistottelemattomuuteen, sabotaasiin ja terrorismiin, tarkoituksenaan kaataa valtaa pitävä hallinto. Kumouksellinen sodankäynti kostuu poliittisen, hallinnollisen, taloudellisen, sosiaalisen, henkisen ja sotilaallisen toiminnan sektoreista, jotka kaikki ovat riippuvaisia toisistaan. Sen sodankäynnin tapoihin kuuluvat terrorismi, sissisota ja säännöllinen sodankäynti. Aseellinen toiminta eli sissisodankäynti on vain yksi osa kumouksellisessa sodankäynnissä. Nykypäivänä kumouksellinen sodankäynti määritellään organisoiduksi, väkivaltaiseksi toiminnaksi, jolla pyritään vaikuttamaan tai estämään poliittinen kontrolli kyseenalaistamalla viranomaistoimijat. Kumouksellisen toiminnan tavoitteita ovat hallittujen alueiden lisääminen, ratkaisun löytäminen vallitsevaan epäkohtaan tai valtaa pitävän hallinnon kaataminen. Kumouksellisen toiminnan alkuperä voinousta ideologiasta, uskonnosta, etnisyydestä, lahkolaisuudesta, yhteiskuntaluokista tai useimmiten useamman edellä mainittujen syiden yhteisvaikutuksesta.Yleensä kumouksellisen toiminnan taustalla onselvä strategia, mutta on myös poikkeuksia. Kumouksellisten ryhmien välillä voi olla näkemyseroja eri tavoitteiden osalta, mutta kaikki toiminta kuitenkin tähtää hallinnon kaatamiseen. Jotkin kumoukselliset ryhmät voivat taistella rikollisista tai henkilökohtaisista syistä, jolloin tällaisten ryhmittymien toiminnan tavoitteena on taloudellinen hyötyminen, henkilökohtainen tyydytys tai kosto. Kumouksellisia ryhmiä, jotka ovat ideologisesti erilaisia, voi yhdistää taistelu yhteistä vihollista vastaan. Kumoukselliset käyttävät toiminnassaan propagandan, terrorismin ja aseellisten toimienyhdistelmää saavuttaakseen tavoitteensa.Heillä voi myös olla yhteyksiä järjestäytyneeseen rikollisuuteen. Vastakumouksellisella sodankäynnillä tarkoitetaan kaikkia sotilaallisia, puolisotilaallisia, poliittisia, taloudellisia, psykologisia ja sosiaalisia hallituksen itsenäisesti tai ystävävaltion avustuksella suorittamia toimenpiteitä, joilla estetään tai lyödään kumouksellinen toiminta ja palautetaan määräysvalta hallitukselle. Uudemman määritelmän mukaan vastakumouksellisella sodankäynnillä tarkoitetaan sotilaallisia, lainvalvonnallisia, poliittisia, taloudellisia, psykologisia ja siviilitoimintojen keinoja, joita käytetään kumouksellisuuden kukistamiseen kohdistaen samanaikaisesti toimet sen perimmäisiin syihin.”
   🎖️
   21 of 106 ”Asutuilla alueilla vapaa liikkuvuus saavutetaan soluttautumalla muuhun väestöön. Kumoukselliset pystyvät toimimaan joustavasti, koska heillä ei ole velvollisuudesta johtuvia rajoitteita toisin kuin vastakumouksellisella osapuolella.” ”Näiden kahden ensimmäisen vaiheen aikana olisi saatava mahdollisimman monta henkilöä kumouksellisen liikkeen tueksi, jotta saadaan aikaan massojen voiman vaikutus.” ”Kolmannessa ja viimeisessä vaiheessa pyritään tavanomaisen sodankäynnin joukkojen suurella vastahyökkäyksellä, mahdollisesti kansannousuun yhdistettynä, saavuttamaanratkaisu ja tuhoamaan vastustaja. Suuren vastahyökkäyksen tavoitteena on myös vaikuttaa ulkopoliittiseen tilanteeseen. Viimeinen vaihe alkaa vasta, kun on selvää, että voimatasapaino on kääntynyt kumouksellisen liikkeen puolelle. Kun tämä taso on saavutettu, kumouksellinen liike ottaa kansalaissodan muodon hallitusta vastaan. Kamppailu muuttuu avoimeksi sodankäynniksi, joka kuitenkin säilyttää myös sissisodan luonteenpiirteen. Jos tämän vaiheen tulokset eivät tuota ratkaisua, kumoukselliset yrittävät vahvistaa asemaansa poliittisin liikkein ja valmistautuvat laajempaan leviämiseen myöhemmin.” ”koko prosessi on jatkuvaa, joustavasti hallinnoitua ja voi olla pitkäkestoista. Vaiheet voivat yhdistyä ja vaiheissa voidaan tarvittaessa palata edelliseen. Kaikkien vaiheiden ensisijaisena tavoitteena on saavuttaa väestön tuki ja osoittaa, että kumouksellinen liike on liike kansan vapauttamiseksi epäsuositusta ja tehottomasta hallinnosta.”
   🎖️
   35 of 106 ”turvallisuuden lisääminen suojaamalla koteja sekä lähialueita”
   🎖️
   51 of 106 ”Sissien huollon tukeutuessa kyläyhteisöihin ruoan, lääkkeiden ja muiden tarvikkeiden kuljettaminen kylistä sisseille lisääntyi. Estääkseen sissien huoltoketjun toimimisen laadittiin listat materiaaleista, joita sai kuljettaa. Armeijan ja poliisin tehtävänä oli perustaa tarkastuspisteitä kylien ulkopuolelle, joissa tarkastettaisiin töihin lähtevät henkilöt ja heillä olevat tarvikkeet.

 2. 170 vuotta sitten kirjoitetussa saksalaisessa kirjassa roolihenkilö, jonka nimi on ELON, kolonisoi Marsin.
  – MUSK BE FATE Scientist predicted a man named ‘Elon’ would colonise Mars in book written 70 YEARS ago

  Korona: Kun tilastot eivät riitä, keksitään luvut omasta päästä.
  – Fauci Says Real Coronavirus Death Toll in US Could Be as High as 900,000

  Jälleen uusi kirja kenraaleilta Macronille.
  – New military letter warns President Macron over ‘survival’ of France

  Kun korona ei riitä tekosyyksi järjestetään false-flag cyberhyökkäyksiä. Washington on ottanut 17 konservatiivista osavaltiota hätätilahallintoon.
  – Reported cyberattack on major US pipeline sends oil & gasoline prices higher
  – Olivatko hyökkäyksen takana öljy-yhtiöt?
  – USA:ssa ei tehdä yhtäkään cyber-hyökkäystä ilman valtiota hallitsevan eliitin suostumusta.

  Kanadalainen pastori Artur Pawlowski joutui gestapo-pidätyksen kohteeksi. Syyte: julkisesti kutsui ihmisiä kirkkoon.
  – Canadian Pastor Shockingly Arrested And Put In Chains For ‘Inciting People To Attend Church’ In Violation Of Canada’s Fascist COVID Laws

  Facebook ilmoitti, että USA:n perustuslaki ei koske sitä.
  – Facebook: Social Media Companies ‘Not Bound by First Amendment’ + More

 3. OKLAHOMA
  Näitä asioita demokraattien yksimielisestä vastustuksesta huolimatta Konservatiivit säätivät lain, joka kieltää opettamasta, että

  a. yksi rotu tai sukupuoli on luonnostaan parempi kuin toinen rotu tai sukupuoli
  b. yksilö on rotunsa tai sukupuolensa perusteella luontaisesti rasistinen, seksistinen tai väkivaltainen, olipa sitä tietoisesti tai tiedostamatta
  c. yksilöä pitää syrjiä tai hänen tulisi saada huono kohtelu yksinomaan tai osittain hänen rotunsa tai sukupuolensa perusteella
  d. minkään rodun tai sukupuolen jäsenet eivät voi eivätkä saa yrittää kohdella muita epäkunnioittavasti heidän rodun tai sukupuolen perusteella
  e. yksilön moraalinen luonne määräytyy rodun tai sukupuolen mukaan
  f. henkilö on vastuussa saman sukupuolen tai rodun aiemmin tekemistä teoista
  g. pitäisi tuntea epämukavuutta, syyllisyyttä, ahdistusta tai mitä tahansa muuta psyykkistä ahdistus siitä, että kuuluu johonkin sukupuoleen tai rotuun
  h. sellaiset luonteenpiirteet kuten hyvä työmoraali ovat rasistisia tai seksistisiä luonteenpiirteitä ja oikeuttavat sortamaan toisen rodun jäseniä.

  – https://www.voltairenet.org/IMG/pdf/HB1775_ENR-2.pdf
  – Joe Biden reinvents racism by Thierry Meyssan

 4. 🐷🇺🇸🐷NATO on TUHO joten englantia on turha puhua.🐷🇺🇸🐷Imperialisti sikojen logossakin lukee OTAN sanoo:

  https://tokentube.net/v/2618096469/What-is-happening-in-Canada-and-in-Finland
  🐷🇺🇸🐷
  https://www.nato.int/
  🐷🇺🇸🐷
  https://en.wikipedia.org/wiki/NATO
  🐷🇺🇸🐷
  http://wwnet.fi/users/veijone/saksan.htm
  🐷🇺🇸🐷
  ”Tämän salaisen asiakirjan Harri Veijonen löysi divariaikanaan erään ostamansa kirjan välistä. Asiakirjan jakelu alkaen Sisäasiainministeristä ja Puolustusministeristä on 217 kpl, joten ei ihme, että se on lipsahtanut markkinoille. Koska asiakirja on nyt yli 50 vuoden ikäinen, arvelen sen olevan vapaasti julkaistavissa. Mikäli niin ei ole, asiakirjan internetiin levittäjän nimi löytyy tästä mahdollisia rikosoikeudellisia toimenpiteitä varten.”
  🐷🇺🇸🐷
  Liittoutuneet eivät pommittaneet natseja vaan tarkoituksena oli tuhota Saksan talous. Tuhoamalla talous kurjistetaan ja orjuutetaan kansa.🇫🇮Suomessa on käynnissä työpaikkojen hävitys ja maanpuolustuksen alasajo. Se mitä Suomen 🐽viranomaisarmeijalle🐖 nyt pitäisi tehdä niin sitä ei voi tässä ilmaista.

  1. 14.03.2016 "Natsi-Saksa suunnitteli Suomelle synkän tulevaisuuden: Kohtalona alistettu satelliittivaltio" "Saksa laati ahkerasti suunnitelmia Euroopan muokkaamiseksi" "Ay-toiminta ja puolueita olisi kielletty" sanoo:

   https://seura.fi/ilmiot/historia/natsi-saksa-suunnitteli-suomelle-synkan-tulevaisuuden-kohtalona-alistettu-satelliittivaltio/
   卐🇪🇺卐🇫🇮
   ”kielsi ammattiliitot ja teki lakoista laittomia. Työntekijän kieltäytyminen tarjotusta työstä muuttui kielletyksi ja työpaikkaa sai vaihtaa vain työnantajien suostumuksella. Palkat laskivat Saksassa vuodesta 1933 vuoteen 1938 mennessä noin neljänneksellä.”
   卐🇪🇺卐🇫🇮
   ”Samanlainen kehityskulku työelämään olisi ollut odotettavissa myös Suomessa” ”Suomen tuotantoelämä olisi täysin alistettu poliittiselle ohjaamiselle”
   卐🇪🇺卐🇫🇮
   ”Kiinan kaltainen järjestelmä, jossa on kapitalistista talousjärjestelmää, mutta politiikassa kuitenkin yksipuoluediktatuuri” ”valjastettu se teollinen ja teknologinen osaaminen näin mielipuolisen suunnitelman toteuttamiseen”
   卐🇪🇺卐🇫🇮
   ”valtion johtoblokki tekee päätökset ja kansan tehtävä on vain luottaa ja alistua. Järjestelmää ei saanut kyseenalaistaa eikä kritisoida millään lailla”
   卐🇪🇺卐🇫🇮
   https://www.minervakustannus.fi/kirjat/kirja.php?kirja=1243
   卐🇪🇺卐🇫🇮
   ”Natsi-Saksan salaiset suunnitelmat” ”visiota uudesta maailmanjärjestyksestä. Lebensraum, elintilan valtaaminen oli vasta alkua. Kun sota olisi ohi, olisi aika uudistaa koko maailmanjärjestys.” ”tiukka rotuerottelu. Alemmat rodut karkotettaisiin tai alistettaisiin ylempien käyttöön ilmaiseksi työvoimaksi. Euroopan puoleisella Venäjällä saksalaissotilaat johtaisivat orjatyövoimalla toimivia maatiloja.”

 5. Korona. INTIA.
  USA:n ja lääketehtaiden painostuksesta huolimatta Intian on ryhtynyt toimenpiteisiin korona-potilaiden hoitamiseksi. Ottaa lääketehtaiden kieltämän Ivermectin’in käyttöön.
  – Change in Treatment Strategy: Goa to Use US-Disapproved Drug ‘Ivermectin’ to Treat COVID Patients

  Kaksi saksalaista
  kansanedustajaa kävi „salaa” ottamassa Sputnik-rokotteen Moskovassa. Luotamme Sputnikiin enemmän kuin omaan hallitukseemme.
  – ‘I trust Sputnik more than the federal govt,’ German MP tells RT after getting Russian jab during visit for Moscow V-Day parade

  Lisää liikkumisrajoituksia
  Englannissa. Ensin lennot keskeytettiin, nyt huippunopeat junayhteydet. — Ongelmia „Hitachin ohjelmistoissa”.
  – UK Rail Disruption Caused By Train Cracks Expected To Last for Weeks

  Neekerin suukko.
  Ah! Onko sen ihanampaa makuelämystä. — Tänään on Neekerinsuukon päivä. — 38 kuvaa.
  – Negerbollen – en del av svensk kultur

  Puolan pääministeri:
  Amnesty lakkasi puolustamasta vapautta jo kauan sitten. Nyt se puolustaa vain tiettyä ideologiaa.
  – Polish PM: „ideological” Amnesty International „stopped defending freedom long ago”

  Pastori Pawlowski
  on vapautettu! — Ei aivan: vankila kieltäytyi vapauttamasta Pawlowskia oikeuden päätöksestä huolimatta.
  – RebelNews: Pastor Pawlowski is Finally Free
  – Tämäkin uutinen luin hevosmiesten uutistoimistolta, koska totuuden kertominen on rangaistuksen uhalla kielletty.

 6. Laadukas suomenkielinen videotekstitys „Vapaudu Matrixista” elpyy jälleen.
  – Vapaudu Matrixista 2 ja Rumble-kanava
  – https://www.youtube.com/channel/UCb_B0TUGbznmQwE9LiHqB6A
  – https://www.youtube.com/channel/UCgdCIqmm9bzjfnVkSOogCWw
  – https://rumble.com/vfxrhf-impact-of-rna-vaccines-by-robin-kaiser.html
  – https://www.bitchute.com/channel/AYBPVcfidrgZ/

  Laki ja järjestys.
  Kuningatar puolustaa parlamentaarista järjestelmää. korona-rajoitukset, LBTQ-muunnokset, äänestäjien rekisteröinti, ilmaston muutos: näistä pitää päättää parlamentissa.
  – Post-COVID Economy, Healthcare, and Elections: Key Takeaways From Queen’s Address to UK Parliament

  ExtraUutiset kertoo hurjista videoista, joilla Suomen poliisi sitoo hihnan pidätettävän kaulan ympärille ja roikottaa siitä.
  – Poliisilla oli haastava pelastustehtävä Vantaalla, ÄLÄ LEVITÄ VIDEOTA

 7. Olisko Tuomakseenkin iskenyt Tksu-rexia? Näkee itsensä laihana ja haluttuna…ööö… ei, kyllä tämä on vielä pahempaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*