Marco de Wit 12 toukokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Tähän videoon olisi hyvä saada suomenkielinen tekstitys.

 

On nimittäin järkeviäkin homoja, transuja, ym, jotka vastustavat lasten seksualisoimista.

 

 

Alla olevassa videossa yksi friikki kritisoi toisia friikkejä siitä, että tuovat pieniä lapsia prideen, drag-näytöksiin, yms.

 

Friikki sanoo suoraan: Antaa lasten olla lapsia. Aikuisena he sitten voivat valita mitä haluavat olla.

 

Kumpa Helsingin poliisi ja myös poliisireksi Kimmo Himberg tämän tajuaisi…

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

5 thoughts on “Transu kritisoi pridettäjiä lasten seksualisoinnista

  1. Ennen pitkää friikeistä ylikorostettu osuus tulee aina olemaan pedofiilejä. Tämä on vain karu tosiasia. Jos tuot ”järkeviäkin” friikkejä yhteisöön ja yhteiskuntaan, heissä on keskimäärin ylikorostuneesti pedofiilejä jne.

  2. Toinen vaihtoehto voisi olla, että kaikki Prideen liittyvä päiväohjelma, kuten kulkue, olisivat siistejä ja asiapitoisia. Tarkoitus kai alunperin yrittää osoittaa valtaväestölke, että seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvat ovat ihan normaaleja ihmisiä. Miten se onnistuu, jos hillutaan rinnat paljaana tai pelkkään kalukukkaroon ja remmeihin pukeutuneena. Tällöin tulee väistämättä kuva, että seksuaalisuus ja sukupuoli määrittävät itsen, vaikka ne ovat vain osa ihmistä. Toinen seikka on hyvät käytöstavat, joista osa on siisti ja asiallinen pukeutuminen. Miten voi vaatia itsen/ryhmän kunnioittamista, jos ei kunnioita muita? Minusta olisikin fiksumpaa siirtää kaikki K18-materiaali yökerhoihin ja ravintoloihin sekä muihin rajattuihin tilaisuuksiin, joihin lapsilla ei ole pääsyä.

  3. Pervoparaatien tarkoitus on aina ollut näyttää voimaa muille, tehdä vaatimuksia ja normalisoida yhä sairaampia asioita. Vaatimukset vain pahenevat koko ajan sitä mukaa mitä enemmän heille annetaan periksi. Eivät he tule koskaan lopettamaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*