7 thoughts on “Päivän kuva: Blondi

 1. Bidenin hallinto lisäsi kaksi ja puoli miljoonaa uutta äänestäjää republikaanien osavaltioihin
  – Why Did Biden Census Bureau Add 2.5 Million More Residents to Blue-State Population Count?
  – Vaalit voittaa se, joka laskee äänet.

  Kiinteistöbisneksen vihreät tuulet. Kuinka tehdä rahaa koronakurjuudessa.
  – Constantine Announces Purchase of Queen Anne Hotel to House Homeless

  1)  Hotellibisnes romahtaa ja omistajalle on jäämässä käteen miljoonien arvoinen hotelli.
  2)  Hotellin laskennallinen arvo on $9.54 million.
  3)  Hotellin todellinen arvo on paljon alle laskennallisen.
  4)  VAALIT TULOSSA.
  5)  Kaupungin pormestari ostaa hotellin $16.5 million hintaan.
  6)  240’000 $ per huone
  7)  Vaalipuheessa pormestari kehuu perustavansa hotelliin köyhien majoituksen.
  8)  Hotellin omistaja nauraa matkalla pankkiin ja heittää pormestarille muutaman miljoonan „vaalirahaa”.
  9)  Tehtyään näyttävän ja onnistuneen kiinteistökaupan ja saatuaan pormestarin koukkuun entinen omistaja ryhtyy konsultiksi: Kukaan ei tässä kaupungissa tee onnistuneita kauppoja kaupungin kanssa ilman „ammattitaitoisen” konsultin apua.

 2. Ajatelkaapa tätä; seuraava merkkijono sisältää enemmän tietoa logiikkaa ja järkeä kuin yksikään täällä kirjoitettu teksti.

  HA HA HA BUHA HA HAAA

 3. Ei tuo välttämättä ole tyhmää. Blondi on keksinyt vain miten pääsee vähimmällä vaivalla maskipakon kanssa, mutta saa hengitettyä helpommin. Fiksu blondi !!!

 4. Atomik Vodka!
  – Vodka made with apples grown near Chernobyl seized in Ukraine

  120 eläkkeellä olevaa kenraalia on huolissaan Bidenin henkisestä terveydentilasta ja sanovat, että häntä ei oltu laillisesti valittu virkaan.
  – More than 120 retired generals and admirals wrote to Biden suggesting he wasn’t legitimately elected and questioning his mental health

  Kuka hallitsee ammattiliittoja?
  USA:ssa ammattiliitot pelasivat miljardöörien taskuun koronan aikana.
  – CEO Paychecks Soared During Pandemic as Big Corporations Rigged the System, Leaving Low-Wage Workers Struggling to Survive
  – Esimerkiksi: Alennettiin duunareiden vaatimustasoa: johtajien bonukset suurenivat.
  – Miten mahtaa olla Suomessa? Johtaako ammattiliittojen politiikka miljonäärien ja liittopomojen rikastumiseen ja duunarin köyhtymiseen?
  – Kuka syö duunarin pöydästä?

 5. Suuresti arvostamani ja itsenäisesti ajatteleva bloggajan näkemyksiä koronasta.
  – Anthrax Vaccine – posts by Meryl Nass, M.D. — Self promotion

  1.  SARS-CoV-2 tuli laboratoriosta.
  2.  Nature Medicine’ssä, maaliskuu 2020, julkaistun artikkelin 5 kirjoittajaa, jotka väittävät, että koronan alkuperä on luonnossa, puhuvat valhetta ja petosta petosta ja koko kirjoitus on siansaksaa.
  3.  The Lancet kirjoittaa, että puheet koronan laboratorioalkuperästä ovat salaliittoteoriaa Tämän kirjoituksen tarkoitus on harhaan johtaminen.
  4.  Peter Daszac on huijari. Näin sanoin vaikka silloin en tiennyt, että hän itse oli kirjoittanut Lancet’issa julkaistun artikkelin. Ja vasta tällä viikolla sain tietää, (Twitter, fwiw) että hän oli ottanut vastaan rahaa liittohallitukselta muuttaakseen kertomusta niin, että pandemian alkuperä olisi laboratorion ulkopuolella.
  5.  Korona-tartunta leviää aerosolina sekä pisaratartuntana ja useimmat naamarit ovat hyödyttömiä tätä leviämismuotoa vastaan.
  6.  Korona tartuntaa ei voi saada ulkoilmassa — ainakaan siitä ei ole mitään näyttöä, että tuntemattomat voivat tartuttaa korona ulkoilmassa. — Ellei nyt mennä aivan intiimiin kanssakäymiseen muutaman sentin etäisyydelle.
  7.  Emergent BioSolutions tulee epäonnistumaan korona-rokotteiden valmistuksessa.
  8.  Narsisti Klaus Schwab’illa ja hänen perustamalla Maailman Talousfoorumilla (WEF) on suuri suunnitelmia meidän tavallisten kansalaisten varalle.
  9.  Tony Fauci on huijari, joka on vastuussa monista kuolemista.
  10. Hydroksiklorokiini toimii!
  11. Korona-variantit eivät ole suuri ongelma, ainakaan mikään niitä, joita on löydetty tähän mennessä, — kunhan ne eivät tule laboratoriosta.
  12. WHO:n rahoittama „solidaarisuus”  -kokeilu, jossa annetaan tuhannelle sairaalapotilaalle kuolettava annos hydroxychlorokiinia lopetettiin välittömästi sen jälkeen, kun kerroin WHO:n johtajille, että he ovat vastuussa kuolemista, elleivät kerro julkisuuteen (ei-terapeuttisten) annosten suuruutta.

 6. Se työmies,
  – Sorretun Voima
  – https://svgshare.com/i/XB2.svg

  joka Laittoman Lehden asemasta tilaa ja lukee globalistilehteä, tekee henkisen itsemurhan, rikoksen toveriaan vastaan ja pettää oman kansanluokkansa.

  Sanomalehdistö on nykyaikana sortajan vaikuttavin ase. Mutta jos me hankimme itsellemme vahvan samallaisen aseen, niin on sanomalehdistö muuttuva työntekijäin luokan vaikuttavimmaksi vapauttamiskeinoksi.

  Kun totuutta janoava kansa lakkaa kannattamasta vihollislehteä, antaa omalle lehdelleen sen mitä ennen antoi vastustajalleen on meillä voiton takuu käsissämme.

  Globalisti-sanomalehdistön voi voittaa ainoastaan vapautta janoavan kansan kaikin voimin kannattama oma sanomalehdistö.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*