Marco de Wit 13 toukokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Alla olevassa videossa näyttää ensikatsomalla siltä, että juutalaiset massamurhaisivat arabeja räjäyttämällä näiden kerrostalon.

 

Todellisuudessa kyse on vain aktiivisesta rauhantyöstä.

 

 

Tässä rauhanlähettiläät tekevät lähempää tuttavuutta arabien ja heidän yritystensä kanssa.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

11 thoughts on “Israelin rauhantyö jatkuu

  1. Kyllä kyseessä oli äärijuutalaisterroristien rakennusräjäytys. Äärijuutalaiset terroristit pitää saada välittömästi ulos Suomesta ja rajat kiinni! Mitä he Suomessa tekevät?

  2. Israel pitää sulkea läntisen sivilisaation ulkopuolelle. Ei mitään asiaa. Israelin valtiota ei ole edes olemassa. Pelkkä salaliittoteoria väittää Israelin olevan olemassa.

  3. Haha. Ei tuo ollut mikään ilmaisku. Rakennusräjäytys. Äärijuutalaisilla terroristeilla on kokemusta terrori-iskuista. Miksi äärijuutalaiset terroristit ovat joku suojeltu kansanryhmä joka saa aina tehdä vapaasti mitä haluavat? Milloin ovat äärijuutalaiset terroristit olleet viimeksi tuomiolla?

  4. Israel kiristää Suomen poliitikkoja ja virkamiehiä, sekä lääkäreitä pedofilialla. Heistä on paljon videomateriaalia kun raiskaavat Mossadin lapsiorjia.

  5. Moni Israelia kannattava valtapoliitikko on käynyt raiskaamassa Israelin, CIA:n ja MI6:n lapsiorjia. Heidän on pakko tukea täysillä Israelia, pankkeja ja lääkemafiaa tai valtamedia ja viranomaiset julkistavat kuinka he ovat raiskanmeet pikkulapsia. Suomessakin heitä on monia.

  6. Hyvin outo ajatus, että suomalaisten pitäisi tukea jotain äärijuutalaisia ja sotia äärijuutalaisten sotia. Mitä äärijuutalaiset tekevät Suomessa? Mitä äärijuutalaiset tekevät euroopassa?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*