Marco de Wit 13 toukokuun, 2021

 

Saas nähdä kuinka kauan tämä video pysyy Twitterissä.

 

Yleensä nämä katoavat yhdessä päivässä.

 

Media on tietysti tästäkin täysin hiljaa. Jos valkoinen tekisi näin mustalle tytölle, niin koko media ja poliisi olisi hätätilassa.

 

 

 

 

 

 

 

1 thought on “Keppostelevia nuoria. Osa 72

  1. Irlantiin alettiin ottamaan matuja vasta jokin aika sitten. Irlannissa valkoiset suvakkinaiset ovat fanaattisia aborttien ja matujen kannattajia. Kannattaa valkoiset suomalaiset naiset alkaa miettimään mitä haluatte, sillä joka ikinen suomalainen nainen ja tyttö tullaan ennen pitkää raiskaamaan. Poliisi ja valtio ei teitä suojele. Teidät raiskataan kaikki. Kenen puolella olette valkoiset suomalaiset naiset? Oletteko valtion puolella vai rohkeiden suomalaisten miesten puolella? Kello tikittää. On aika päättää. Älä mieti liian pitkään tai sinut raiskataan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*