Marco de Wit 13 toukokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Eduskunta on täynnä kansanmurhaavia maanpettureita, joten hekottaminen ja fanaattinen EU:n puolustaminen ei ole yllätys.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

11 thoughts on “Video: Ministereitä naurattaa, kun kansanäänestysaloite EU-tukipaketista hylätään

 1. Laiton Lehti ei vitsaile asialla, vaan he ovat oikeasti kansanmurhaa ja maanpettureita, että psykopaatteja. Monet poliitikoista ja virkamiehistä tullaan tuomitsemaan erittäin ankarasti vallankumouksen jälkeen mm. kansanmurhasta, maanpetoksena ja vakoilusta vieraiden valtojen hyväksi, sekä korruptiosta.

  Sota on tulossa.

  1. Nimetön haloo! Sotaa ei ole tulossa, kaikki hyvin. Ota lääkkeesi ja lopeta se kaljan juominen siellä vuokramurjussa. Yövalvominen on haitaksi terveydelle.

   1. ”Kaikki on hyvin”

    Ei ole. Kaikki on päin helvettiä.

    Sota tulee. Vuodesta 2015 lähtien olemme kulkeneen (meitä on kuljetettu) määrätietoisesti kohti kansan keskinäistä yhteenottoa.

    Lämpö nousee päivä päivältä ja tämä globalismihulluus tulee päättymään erittäin raakaan ajanjaksoon.

 2. Nämä ovat ihan oikeasti psykopaatteja, hyvin pahoja, hyvin sairaita ihmisiä. Ano Turtiainen on haastattelussa hyvin vakavana, kun nämä vain hymyilevät, virnistelevät ja naureskelevat maan tuhoutuessa ja murhatessaan oman kansansa. Katsokaa Jyrki Kataista, Alexander Stubbia, Sanna Marinia jne., joilla on aina psykopaattinen katse ja hymy naamalla.

 3. Brexitin jälkeen korruptoitunu valtaeliitti ei enää ikinä tulee luovuttamasn mitään sananvaltaa tavallisille kansalaisille Eurostoliitossa ja jos kansa nousisi vastaan niin poliisivaltio tukahduttaa sen.

 4. Ihana lammaslauma taas määkii täällä keskenään. Vielä kun teillä olisi vaikutusvaltaa muuallakin kuin sossunluukulla niin joku saattaisi seuratakin teitä. Ainiin, satanisit, saatananpalvojat mitä se yksinteiläläisistä nyt aina heittääkään joka kommenttiin..

 5. Persuilla olisi kerrankin ollu mahdollisuus käyttää valtaansa hyväksi ja oman puhemiehensä johdolla pöytäyttää tukipaketti yön pikkutunteina vaikka syksyyn, mutta sen sijaan persujen Eerola luovuttikin vapaaehtoisesti nuijan hallituksen joukoille, jotka panivat sille stopin. Persuista ei taaskaan ollut pelastamaan Suomea tiukan paikan tullen. Nyt sitten koittavat pitää 38 edustajansa voimin puhemaratonia, joka on ihan hyvä veto kahta puhemiestä vastaan, mutta mitä se enää auttaa? Onko persuilla edes ollu kunnon strategiaa?

 6. Hei nimetön! Ymmärrän, wttei sinulla ole töitä, eikä kavereita. Yritä silti nukkua yöllä, ja tegdä muutakin kuin roikkua netissä. Tiedän että koulupudokas luuserilla on vaikeaa. Tsemppiä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*