Marco de Wit 13 toukokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Lukija kommentoi Turtiaisen puhetta:

Ano Turtiainen ei esittele korulauseita, vaan varoittaa hyvin selkeästi siitä, että EU-tukipaketissa on kyse törkeästä huijauksesta ja että sillä elätetään suuria pankkeja, varoittaa tulevasta valtavasta talousromahduksesta ja siitä, että maanpetturit tullaan lopulta laittamaan vastuuseen.
Ano Turtiainen on sekä erittäin rohkea, että hyvin hereillä siitä mitä ihmisten arkielämässä, taloudessa ja talousjärjestelmässä on tapahtumassa.
Rahaeliitti on valtavalla kiireellä rakentamassa tiukkaa poliisivaltiota, sillä se tietää talousjärjestelmän olevan kaatumassa ja, että jopa suomalaiset tulevat lähtemään kaduille kun suomalaiset alkavat olla nälissään ja janossa. Tämän takia rahaeliitti tarvitsee suojaksi poliisivaltion, joka turvaa rahaeliitin vallan ja nykyisen talousjärjestelmän.

 

 

Turtiaisen puhe:

 

Arvoisa puhemies!

EU:n elpymisrahasto ei elvytä, eikä se ole kertaluonteinen, vaikka siitä sillä tavoin ja avoimen tahallisesti valehdellaan. Elpymisrahasto muuttaa Euroopan unionin toimintaa radikaalilla tavalla, ja sen yhtenä päätarkoituksena on saattaa Suomea EU:n liittovaltioon. Kyseessä on ideologinen peliliike isänmaamme tuhoksi, jolla on tarkoitus vallata Suomi laukaustakaan ampumatta. Maanpetturit esittävät valheellisesti, että rahaston elvytysvaikutus olisi Suomelle merkittävä. Tästä rahastosta on Suomelle pelkästään merkittävää haittaa. Jokainen maa elvyttäköön itse itseään. Miksi meidän muka pitäisi muita maita elvyttää, ja vielä samalla, kun muutenkin elämme velaksi?

On käsittämätöntä, että tässä talossa on lainsäätäjiä, jotka eivät näe tuossa mitään ongelmaa. EU:n laajuista verotusoikeuttakin jo kaavaillaan. Ilmassa on vahvat merkit siitä, että EU tulee kompuroimaan omaan mahdottomuuteensa. Viisainta olisi irtautua koko unionista ja nimenomaan ensimmäisten eikä viimeisten joukossa.

 

Arvoisa puhemies!

Rahaston varoja on esitetty kohdennettavan muun muassa ilmastotoimiin, eli ohjataan varoja ilmastolla huijaavien taskuun. Kyseessä on siis massiivinen ja hyvin organisoitu puhallus, jossa myös vihreää ideologiaa hyväksikäytetään. Rahoitusmarkkinoilta saa tällä hetkellä edullista lainaa, joten senkään vuoksi tälle rahastolle ei ole mitään järkevää taloudellista perustetta.

Suomi olisi huomattava nettomaksaja elpymisrahastossa, mikä horjuttaisi valtiontaloutemme tasapainoa ja heikentäisi kykyämme elvyttää. Asiantuntijoiden mukaan rahasto on erikoisesti sekä liian iso että liian pieni. Taloutensa huonosti hoitaneet maat tulevat takuuvarmasti ottamaan rahastosta kaiken irti ja vaativat jatkossakin itselleen avustuksia yhä lisää ja lisää. Niinpä rahastoa joudutaan kasvattamaan ja siitä syntyy pysyvä osa Euroopan unionia, ja tästä on jopa tänään uutisoitu komission suunnalta.

 

Arvoisa puhemies!

Rahaston jakoperusteet eivät edes teeskentele yrittävänsä kattaa nimenomaan koronan vaikutuksia, vaan kyseessä on tarkoituksellisesti vastuullisesti veroja maksavilta kansoilta suora tulonsiirto talousasiansa huonosti hoitaneille jäsenmaille. Lisäksi Eurooppaa uhkaa pankkikriisi, jonka vuoksi useissa jäsenmaissa pankkien maksukyvyn varmistaminen uhkaa nousta yritysinvestointien edistämisen edelle, eli hieman samaan tapaan kuin Kreikan tukipaketeissa.

Melkein kaikki rahat ovat menneet velkojille eli saksalaisille ja ranskalaisille pankeille eivätkä Kreikalle. Suomelle tässä tivolissa on varattu ainoastaan maksajan rooli pankkiunionin kautta, ja elpymisrahasto vain kasvattaa taakkaamme. Kuten mainitsin, rahaston ensisijainen tehtävä ei liity koronaan juuri millään tavalla. Sen ensisijainen tarkoitus on tukea holtittomasti talouttaan hoitaneiden ja eurossa epäonnistuneiden maiden talouksia ja muuttaa EU-velkaunioniksi ja liittovaltioksi.

 

Arvoisa puhemies!

Suomen itsenäisyyden ja itsemääräämisoikeuden menetys on nyt hyvin lähellä. Arvon kollegat, se on tässä elpymispaketissa eli jokaisen meidän käsissä tässä salissa, ja on aivan varma, etteivät suomalaiset tule sitä hyväksymään, olkoon tulos huomisessa äänestyksessä mikä tahansa. Ja voitte myös olla varmoja, että maanpetturit tullaan laittamaan vastuuseen, siitä ei ole kahta sanaa. — Kiitos.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

1 thought on “Video: Ano Turtiainen tyrmää maanpetturit. Stop EU-elpymisrahasto

  1. Tämä on oikean suomalaisen miehen puhetta. Melkein kaikki suomalaiset miehet ovat raukkamaisia pelkureita, mutta Ano Turtiainen on oikea mies. Ja Ano Turtiainen ei soita poliisille.

    Maanpetturit saavat lopulta tuomion. Eikä se tule olemaan mikään pieni tuomio.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*