Marco de Wit 15 toukokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Amerikassa demonisilla demokraateilla on värisuora eli he hallitsevat sekä presidentinvirkaa (valepresidentti Biden) että myös senaattia ja edustajanhuonetta. Tästä huolimatta he eivät kuitenkaan ole saaneet tehokkaasti edistettyä satanistista politiikkaansa.

 

Miksi?

 

Koska republikaanit uhkaavat filibusterilla.

 

Eli siis jarrutuskeskustelulla. Eli tarvittaessa puhuvat vaikka jostain asiasta kuukausien ajan, jotta ei päästä äänestykseen asti. Kansanedustajan puheoikeus on nimittäin rajaton. Ennätys yhden puheen pituudelle on Strom Thurmondilla. Puhe nosti Thurmondin valtakunnan tietoisuuteen.

 

 

Suomen ennätys on kuusi ja puoli tuntia. Ketään ei kiinnostanut.

 

 

 

Käytännössä yksi ihminen ei siis voi tehokkaasti harjoittaa jarrutuskeskustelua, koska välillä pitää nukkuakin. Kaksikaan tuskin riittää, mutta kolme kyllä riittäisi ympärivuorokautiseen puhumiseen. Kolme kansanedustajaa riittää kansanmurhan torppaamiseen!

 

Amerikassa monet demokraatit pyrkivätkin tekemään jarrutuskeskustelun laittomaksi, mutta eivät ole siinä vielä onnistuneet. Näin Amerikka on vielä säästynyt pahimmalta satanismilta.

 

 

Samaa voisi tehdä myös Suomen kansallismieliset kansanedustajat. Tätä heille ehdotettiin mm. poliisivaltiolakipakettia käsiteltäessä, mutta eivät siihen suostuneet.

 

Itse asiassa persut eivät ole koskaan suostuneet aloittamaan kunnon jarratuskeskustelua! Näin he ovat hyväksyneet valtavasti kansanmurhaavaa lainsäädäntöä. Persut ovat siis ihan yhtä vastuussa pahasta lainsäädännöstä ja Suomen itsenäisyyden menettämisestä kuin mitä muutkin puolueet.

 

Nyt kuitenkin persut saattavat herätä. Ainakin Juha Mäenpää vihjaa, että persut saattavat vihdoin viimein aloittaa vaikka kuukausia kestävän jarrutuskeskustelun.

 

Kuvassa linkki Iltalehteen

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

4 thoughts on “Jarrutuskeskustelu voi pelastaa Suomen

  1. Perussuomalaiset ovat korruptoituneita maanpettureita. Älä unta näe että he alkaisivat säästämään Suomea kansanmurhalta! He ovat maanpettureita joka ikinen. Ano Turtiainen ei ole, mutta hänet erotettiinkin. Samoin Tuukka Kuru. Kaikki oikeasti kansallismieliset ihmiset erotettu.

  2. Jälleen persut pettivät Suomen ja luovuttivat heti alkuunsa vaikka heidän isolla eduskuntaryhmällään voisi ylläpitää keskustelua vaikka vaalikauden loppuu ilman mitään ongelmia. Persut eivät koskaan joko osaa tai halua hyödyntää oikeasti kunnolla massiivista valtaansa vaan pettävät aina uudestaan ja uudestaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*