7 thoughts on “Sanna Marin myy jälleen itseään!

  1. Olen aina luullut että S/M tarkoittaa Santa Mariaa, Pyhää Mariaa, joka syntyi neitseestä isättömään kotiin, nousi sieltä ylös hallitukseen ja on tuleva hallitsemaan maan kansalaisia. Aina ja ikuisesti.

  2. Todellisuudessa Sanna Marinin ulkonäöstäkin on jotain hyvin epänormaalia. Kun katsoo hänen leukaa ja poskiluitaan, niin näkee, että terveet geenit omaaviin naisiin nähden hänen kasvonpiirteensä ovat hieman oudot. Sanna Marin on myös aina ollut valtavan huomiohuoraava narsisti, joka haluaa aina olla huomion keskipisteenä, saada itselleen kaiken huomion, hän on se joka määrää. Monien mukaan hän on kylmä narttu kulissien takana. Sanna Marin on itsestään hyvin epävarma, nollatasoinen nollaihminen, joka on kuitenkin äärimmäisen narsistinen, kylmä ja itsekäs.

  3. Jos Santa Maria olisi tummaihoinen, hänellä ei olisi ollut pääsyä Schwab-jugendiin. Uuden maailmanjärjestyksen valmennusryhmään. Tuohon valkoisen ylivallan hunajapesään.

    Huomasitteko muuten kuinka uusi maailmanhallitus palkitsi Keskustapuoluelaisen heti sen jälkeen, ku

  4. Tietenkin Sanna narsistina on valmis ostamaan huomiota ja jonkun lehden kanteen pitää vähintään kerran kuussa päästä poseeraamaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*