Marco de Wit 16 toukokuun, 2021

 

Kansallismielinen liike on lähes täysin sionistien ostama ja korruptoima.

 

Tämän näkee hyvin siitä, että suurin osa kansallismielisistä julkaisuista ja poliitikoista ei välitä palestiinalaisten kansanmurhasta. Ei siis, vaikka juutalaiset matut koko ajan valtaavat lisää palestiinalaisten maita.

 

Suomessa on erityisesti yksi suuri kansallismielisenä esiintyvä puolue, joka on lähes kokonaan sionistien hallussa. Osaatko arvata mikä puolue?

 

(Vastaus tulee kunnallisvaalien jälkeen, koska LL ei halua kritisoida kovin voimakkaasti mitään puolikansallismielistäkään puoluetta tai ehdokkaita. Ovat ne kuitenkin parempia kuin satanistiset punavihreät ja maanpetturikokoomuslaiset)

 

Niinpä nytkin monet kansallismieliset vähättelevät Israelin hyökkäyksiä Gazaan. Laiton Lehti on kuitenkin julkaissut asiasta juttuja.

 

Juutalainen rauhantyö

 

Monet sionistit ovat kuitenkin vähätelleet hyökkäyksiä väittämällä, että israel pommittaa vain terroristeja.

 

Ai, ihanko totta?

 

No, miten selität tämän rauhanpommin, jolla räjäytettiin kansainvälistä mediakeskusta? Oliko sekin täynnä terroristeja?

 

Vai uutisoivatko he väärin palestiinalaisten kansanmurhaa?

 

 

 

Mitä voit tehdä? Boikotoida israelilaisia tuotteita. Sionistit ovat monissa maissa korruptoineet kansanedustajat niin totaalisesti, että israelin tuotteiden boikotointi on kielletty. Suomessa sionistit eivät kuitenkaan vielä ole saaneet sitä aikaiseksi.

 

 

5 thoughts on “Juutalainen rauhanpommi kansainväliseen mediataloon

 1. Boikotoikaa Israelia! Boikotoikaa Israelin yrityksiä ja tuotteita, sekä ihmisiä ja yrityksiä joilla on yhteyksiä Israeliin!

 2. En ole kohta pariinkymmeneen vuoteen ostanut niiden omistamia tuotteita. Helppoa elämä ei ole ollut mutta pitää tehdä valintoja. Tässä yrityksiä aakkosjärjestyksessä joita tulee boikotoida.

  https://www.star-k.org/listings/star-k

  Samoin jos pakkasuten EAN-koodit alkavat numeroilla 00 – 13 tai 729.

  Aika vähän jää tuotteita joilla elää, mutta niillä elää hyvin.

   1. Tämä EAN-tieto on myös tärkeä. Näpit irti Israelista ja Israelin varastaminen alueiden tuotteista. Tuotteisiin pitää Suomessa pistää erillinen varoitustarra tällaisiin tuotteisiin ja välttää yrityksiä joissa on israelilaisia tuotteita tai muita yhteyksiä Israeliin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*