Marco de Wit 16 toukokuun, 2021

 

Tänään oli kansainväinen vapausmiekkarien päivä.

 

Tällä kertaa poliisi ei ollut kovin aggressiivinen. Asiaan varmasti myös vaikutti toisaalta se, ettei poliisilla riitä resurssit jatkuvasti hyökkäillä ihmisten kimppuun ja toisaalta, että paikalla oli useampi sata mielenosoittajaa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Vapausmiekkari Helsingissä

  1. Katuvoima ja radikaalit kansallismieliset ovat ainoita jotka voivat pelastaa Suomen ja pelastaa Suomen brutaalilta sisällissodalta! Kansallismieliset haluavat tehdä asiat järkevästi, vapauttaa suomalaiset ja päästä eroon matuista, maanpettureista ja kansanmurhaajista ilman sotaa! Emme kuitenkaan tule alistumaan ja luovuttamaan!

  2. Porukasta nousi myös yksi uusi helmi, räppäri nimeltä IIZEI. Upea sanoma nuorille hänellä. Hän esiintyi piknikin aikana eduskuntatalolla ReformiStuduon skriimissä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*