Marco de Wit 18 toukokuun, 2021

 

Juutalaiset juhlivat tässä murhapolttoa eli moskeijan sytyttämistä palamaan.

 

Huom. Tämä moskeija on satoja vuosia vanha siitä yksinkertaisesta syystä, että arabit ovat asuneet alueella yli tuhat vuotta.

 

Eli tässä tapauksessa matuja ovat juutalaiset jotka katosivat Palestiinasta 2000 vuotta sitten ja palasivat vasta noin 100 vuotta sitten Britannian ja Amerikan siirtomaavaltojen tuella, koska Jumala oli kuulemma 3000 vuotta sitten luvannut Palestiinan juutalaisille ikuisiksi ajoiksi.

 

Tällä logiikalla saamelaisetkin voisivat Kiinan tuella valloittaa koko Suomen ja pistää suomalaiset keskitysleireihin, koska joku poppamies väittää Jumalan 3000 vuotta sitten antaneen Suomen saamelaisille ikuisiksi ajoiksi.

 

 

 

 

Tässä juutalaiset matut ovat muuttaneet palestiinalaisten kodin yhteen osaan.

 

 

 

 

Lue lisää:

 

Boikotoi kansanmurhaavan Israelin tuotteita: EAN-koodit!

 

 

 

5 thoughts on “Juutalaiset juhlivat murhapolttoa

 1. Jokatapauksessa tilanne Israelin suunnalla on osoittanut jälleen kiristymisen merkkejä, voi tulla laajojakin vaikutuksia.

 2. voisitte tehdä hieman enemmän faktantarkistusta:
  kyseisessä kuvassa juutalaiset juhlivat Jerusalem päivää:
  Jom Jerušalajim 2021 (Israel). Alkaa illalla:
  sunnuntai, 9. toukokuuta

  puu, joka paloi 9. toukokuuta syttyi kun palestiinalaisten ampuma ilotulitusraketti sytytti sen. (Israelin valtion tiedotteen mukaan)
  toinen mahdollinen syttymissyy on Israelilaisten poliisien ampumat kyynelkaasukranut, mutta vain hän joka on Allah tai Jahve tai ties mikä tietää totuuden.
  https://www.jpost.com/arab-israeli-conflict/jews-dancing-while-fire-on-temple-mount-burns-lights-up-social-media-667844

  Kalliomoskeijan kultakupolinen rakennus näkyy live webcameissa edelleenkin, eli jos sen poltto olisi ollut tavoitteena, ei se olisi mennyt ”kuten Strömsössä”.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Kalliomoskeija

  väkivalta on aina väärä ratkaisu, mutta koska toisen posken kääntäminen on vasta Jeesuksen lanseeraama käyttäytymismalli, on jokseenkin ymmärrettävää, että kun
  ruvetaan urakalla ampumaan raketteja, vastataan siihen sotilaallisesti.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*