7 thoughts on “Päivän kuva

  1. Kuvia on paljon. Moni suomalainen poliitikko ja virkamies on raiskannut lapsia ja pettänyt vaimoaan. Teidät tullaan kaikki paljastamaan.

  2. Suomen valtion hallinnosta ei ole vain videoita kun suomalaiset virkamiehet, poliitikot ja sotilaat raiskaavat pikkulapsia ja pettävät vaimoja, vaan kunnon videoita ja kansallismieliset tulevat julkaisemaan ne vallankumouksen jälkeen. Tietysti raiskausten uhrit sensuroidaan, mutta maanpettureita ja kansanmurhaajia ei sensuroida. Kaikki tulevat tietämään heidät.

  3. Lapsien raiskaajat ja vaimojen pettäjät tullaan paljastamaan joka ikinen. Kiristysvideot pitää julkaista kunhan valta vaihtuu.

  4. Voi nimetön parka, ei kannata masentua, vaikka et ole ollut töissä 10 vuoteen, ja asut vuokramurjussa. Ota nyt raukka ne lääkkeesi ja ymmärrä, että tyhmimmällä pohjasakalla, talouden planktonilla kuten sinä ei vain ole tarjota mitään yhteiskunnalle.

  5. Olin kerran palaverissa jossa kysyttiin suoraan:”Mikä ratkaisee, v***tu viina vai raha”. Kyse oli amerikkalaisesta tuotteesta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*