Marco de Wit 18 toukokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Alkuvuonna Laiton Lehti julisti vaalirauhan.

 

Eli ei kritisoi muita kansallismielisiä tai edes puolikansallismielisiä, kuten persuja.

 

Laiton Lehti jopa poisti etusivultaan persu- ja muista kansallismielisistä kertovia kategorioita ja juttuja. (Toki jutut löytyvät vielä arkistosta.)

 

Laiton Lehti on kuitenkin kaksi kertaa pettänyt lupauksensa olla kritisoimatta persuja:

 

 1. Kun persut kiusasivat Ano Turtiaista
 2. Kun persut lopettivat aivan liian aikaisin elvytyspakettia koskevan jarrutuskeskustelun

 

Tämä asiallinen kritiikki oli kuitenkin liikaa joillekin persuille. He julkisesti iloitsevat Laittoman Lehden päätoimittajan, Marco de Witin saattavan joutua vankilaan laittomien ja viranomaisten kritisoimisesta.  (Esim. poliisien perättömät lastensuojeluilmoitukset, poliisin osallistuminen prideen, Lynnin ja Vanhasen ÄO-tutkimusten julkaiseminen, jne. jne. Tästä alkaa pian LL-video-ohjelmasarja.)

 

Alla vain yksi esimerkki. Eli ex-vankilakundi persulta tullut tekstari päätoimittaja Marco de Witille, joka on nyt kunnallisvaaleissa ehdokkaana Tampereella numerolla 652.

 

Mielenkiintoista on, että suuri osa ns. kansallismielisistä ja varsinkin persuista ei pidä tällaisia tekstareita minään vakavana asiana. Ei vaikka tämä toistuu joka vaalien aikana.

 

Ongelmasta on kyllä kerrottu persuille, mutta heitä ei kiinnosta. Itse asiassa heitä näyttää vain naurattavan. Puolueesta saa kyllä helposti potkut, jos on väärää poliittista mieltä esim. etnonationalismista, mutta vaino ja väkivaltauhkaukset eivät ole niin vakavaa.

 

Kaiken kukkuraksi Jussi Halla-aho ja varsinkin Ville Tavio ja Riikka Purra kaveeraavat jatkuvasti väkivaltauhkailijoiden kanssa päinvastoin kuin esim. Sebastian Tynkkynen, vaikka häntäkin on Laittomassa Lehdessä kritisoitu melko paljon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

11 thoughts on “Persu uhkailee taas Laittoman Lehden päätoimittajaa raiskauksella

 1. Todella kammottava kansallismielisten kameleontti, kuka se on, nimen voisi julkaista minusta, koska ekaa sotaa ei toimiteta suvakkeja vastaan vaan noita muka kansallismiel. haittakansallismiel. hajottajia vastaan!

 2. Perussuomalaiset ovat ostettu ja hallittu valeoppositio, joka on täynnä myrkyllisiä mutantteja, eli täynnä erilaisia pahantahtoisia, laiskojakin ihmisiä, narkkareita ja juoppoja, rikollisia jne. He ovat usein äärimmäisen epärehellisiä, äärimmäisen itsekkäitä, maanpettureita ja kannattavat kansanmurhaansa.

 3. Ota monta tuubia huulipunaa mukaan vankilareissulle ja marihan voi toimitella lisää jos pääsee loppumaan kesken kaiken. Pojat tykkää panna sua perseeseen mutta huulet punaat ensin pääset sitten pusuttelemaan kun mällit on laukastu ihanaan pyllyysi :)

  1. Taidat nyt puhua omista fantasioistasi, oletpas sairas. Mistä mielisairaalasta olet päässyt pakoon? Mene sinne takaisin, hoitojaksosi näyttää olevan kesken. Kuvottava textiä suollat

 4. Näiden narkkarien ja juoppojen nimet voisi julkaista. Perussuomalaiset ovat täynnä narkkaavia, juoppoja, väkivaltaisia, mielisairaita, valehtelijoita ja maanpettureita.

 5. Ettet nyt kuseta marco de witt viestistä puuttui sun nimesi oli pyyhitty miksi? Ihan jokainen pystyy laittaa vale kuvan….uskokaa kuka haluu..

 6. Tämän paskasivuston sanominen lehdeksi on aikamoista liioittelua, samaten kun tämän hupaisan sivuston ylläpitäjän (mikähän hänen nimensä nyt olikaan) sanomista päätoimittajaksi. Hupaisaa.

 7. Jos tuollainen on ehdolla vaaleissa niin ei ole ihme että maamme on siinä jamassa kuin on. Tuollaisten johtama maa ei ikinä tule olemaan normaali.

 8. Hanurirasvaa iso purkki mukaan sinne vankilaan. Ennen ”sessiota” kouraset rasvaa perseeseen niin ei satu niin paljoa. Hyvää jatkoa!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*