Marco de Wit 19 toukokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Länsimaiden media on pitkälle juutalaisten hallussa, niinpä uutisointi Lähi-Idästä on hyvin puolueellista.

 

Moni ei tätä kuitenkaan tajua, koska monet juutalaiset ovat niin äärimmäisen puolueellisia, että väittävät (heidän itsensä) omistavan median syrjivän heitä. Tämä epärehellinen uhriutuminen ja häpeämätön ääripuolueellisuus on hyvin yleistä Lähi-Idässä, joten tavallisen suomalaisen on vaikea päästä kärryille siitä mitä tapahtuu.

 

Lukija kirjoittaa yhdestä esimerkistä, joka paljastaa juutalaistenkin pystyvän islamistien tavoin äärimmäisen pahaan asenteeseen:

 

Tässä on myös äärijuutalaisia juhlimassa pikkuvauvan murhapolttoa. Äärijuutalaiset huutavat:

 

”Missä on Ali? Ali on kuollut. Ali on grillissä.”.

 

Kuvassa linkki juttuun ja videoihin

 

 

Lähes kaikki äärijuutalaisten valta perustuu siihen, että he ovat saaneet hiljennettyä ja terrorisoitua ihmiset, ettei heitä voi kritisoida mistään, he kiristävät länsimaalaisia virkamiehiä ja poliitikkoja pedofilialla, hallitsevat kaikkea mediaa, kirjoja jne.
Julkaisemalla näitä videoita ihmiset, varsinkin valkoiset sionistit näkevät itse minkälaisia äärijuutalaisia sekopäitä he tukevat ja rahoittavat. On hyvin tärkeää saada valkoiset sionistit häpeämään ja ymmärtämään minkälaisia hulluja ja rikollisia äärijuutalaisia he tukevat.
Siirtokunnissa asuvat kaikkein hulluimmat äärijuutalaiset. Sionistit kristityt rahoittavat kaikkein hulluimpia äärijuutalaisia ja heidän siirtokuntiaan Israelissa, siitäkin huolimatta, että todellisuudessa äärijuutalaiset oikeasti vihaavat kristittyjä.
Juutalaisen kritiikin kulttuurin (Culture of Critique) voi murtaa vain puhumalla avoimesti ja tuomalla esiin mitä oikeasti tapahtuu. Totuus on ainoa lääke sekä äärimuslimeja että äärijuutalaisia vastaan.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

2 thoughts on “Video: Juutalaiset juhlivat vauvan murhapolttoa

  1. Juutalaisten uskontoon kuuluvat polttouhrit(holokaustit). Joten tässähän on kyse vain uskonnonharjoittamisen vapaudesta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*