Marco de Wit 20 toukokuun, 2021

 

Viimeisen 10 vuoden aikana EU-fanaatikot, suvakit ja muut satanistit ovat päässeet valtaan. Neuvostoliiton tilalla on nyt Eurostoliitto, mutta vaara on jopa suurempi.

 

Suomi on joutunut jälleen punaisten valtaan. Punavihreän feministihallituksen aikana tilanne on vain pahentunut ja nyt suuri osa poliisista ja tuomareista on maanpettureita. Vielä pahempaa on, että koko media ja koulujärjestelmä aivopesee ihmisiä satanismiin, jossa punavaltaa pidetään normaalina.

 

Miten saadaan maanpetturit tutkintaan ja tuomiolle?

 

Helposti. Suuri lama on tulossa ja silloin kansallismieliset tulevat pääsemään valtaan.

 

 

Mutta mitä sitten? Pitäisikö vallankumouksen aikana pidättää kaikki matut, suvakit ja muut maanpetturit?

 

Jotkut haaveilevat vallankumouksen aikaan tulevasta Köyden Päivästä, jolloin matuja ja maanpettureita hirtetään lyhtypylväistä.

 

Köyden päivällä on myös historiallinen tausta, koska American etelävaltioissa usein järjestettiin Köyden päiviä, jolloin hirtettiin vaarallisina rikollisina pidettyjä henkilöitä. Useimmiten hirtetyt olivat mustia, mutta välillä hirtettiin myös sellaisia valkoisia ja juutalaisia, joiden epäiltiin lahjovan tuomioistuinta tai muuten vain pääsevän kuin koira veräjästä.

 

Köyden päivä -käsitettä levitetään varsinkin Ylilaudalla, mutta myös Suomi 24 -foorumilla. Heavy Metal -musiikissa se on myös melko yleinen.

 

Kuvassa linkki discogs.com -sivustoon

 

 

Suomessa tietyt piirit kirjoittelevat Day of Rope -iskulauseita jopa Vihreiden puoluetoimiston ikkunaan.

 

Kuvassa linkki Kaleva-lehteen

 

Köyden Päivä -käsitteen toi suureen julkisuuteen yli puoli miljoonaa kappaletta myynyt kirja, The Turner Diaries (Turnerin Päiväkirja). Siinä ennustetaan tulevaa vallankumousta, jossa maanpetturit hirtetään Köyden päivänä. (Lue anarkistin kirja-arvostelu.)

 

Kuvassa linkki suomenkieliseen Wikipediaan

 

 

Amerikassa keskustelu Day of Rope -ajatuksesta on hyvin yleistä. Varsinkin alkuvuoden Capitolin valtaus toi aiheen esille.

 

 

Linkki Business Insider -sivustolle

 

 

Eniten Köyden päivää pelkäävät juutalaiset, koska he ovat suvakkiaallon synnyttäneen ns. vähemmistökoalition luoja ja ylläpitäjä. Ilman juutalaisia punaista kulttuurivallankumousta ja siten myöskään suvakkiaaltoa ei olisi koskaan tapahtunut.

Varsinkin juutalainen ADL pelkää, koska se perustettiin nimenomaan protestoimaan juutalaisen raiskaaja-murhaajan hirttämistä.

 

 

J’Accuse: Juutalainen Alfred Dreyfus syyllinen! (Myös maailmansotaan?)

 

Varsinkin juutalaisten johtama Hollywood jatkuvasti varoittaa Köyden päivästä. Viimeisin esimerkki tästä on supersuosittu feministinen TV-sarja The Handmaid’s Tale (Orjattareni). Siinä kristityt konservatiiviset miehet ovat päässeet valtaan ja hirttävät kaikki suvakit ja muslimit.

 

 

 

TV-sarjan juonena on, että sankaritar yhdessä lesbojen ja muslimien kanssa organisoi vastarintaliikkeen. (Kyllä: Lesbot JA muslimit yhdessä!) Monet feministit ottavat sarjan yllättävän tosissaan.

 

Orjatar-mielenosoitus Trumpia vastaan

 

 

Totta on, että Day of Rope -ajattelu on tietyissä piireissä melko yleistä. Viha on suuri varsinkin niiden miesten keskuudessa, jotka ovat kärsineet ns. positiivisesta syrjinnästä ja varsinkin siitä, että feministiset exät ja sossuämmät ovat käytännössä varastaneet heidän lapsensa ja omaisuutensa. Näitä äärimmäisen katkeroituneita miehiä on yllättävän paljon. Usein he haaveilevat sossujen hirttämisestä ja yleensäkin ns. lopullisesta ratkaisusta, vaikka se saattaisi johtaa yhteiskunnalliseen kaaokseen.

 

Monet eivät kuitenkaan halua mennä niin pitkälle, vaan vaativat suvakkien laittamista keskitysleireihin 1918 sisällissodan tyyliin. Tässäkin ratkaisussa on pari ongelmaa:

 

1. Noin 10-20 % Suomessa asuvista pitäisi tällöin laittaa keskitysleireihin

Eli siis leirille pitäisi laittaa matut, noin puolet aktiivikokoomuslaisista ja lähes kaikki punavihreiden puolueiden jäsenet ja aktiivikannattajat. Erikoista olisi myös se, että ylivoimainen enemmistö keskitysleiriin laitetuista olisi naisia! Onhan ainakin noin 80 % äärisuvakeista nimenomaan naisia.

 

Punaisia naisia Tampereen vankileirillä kesällä 1918. Linkki Wikipediaan.

 

Totta on, että lähes kaikki maanpetturit olisi helppo löytää ja listata jo pelkästään poliittisen sekä somekäyttäytymisen perusteella, koska EU-fanaatikot, kulttuurimarxistit ja yleensäkin kaikki äärisuvakit on helppo tunnistaa. Valtavia määriä ihmisiä pitäisi siis laittaa keskitysleireihin. Tämä on käytännössä mahdotonta ja johtaisi sisällissotaan.

 

Toisaalta tietysti kansallismieliset eli valkoiset voittaisivat sisällissodan alta aikayksikön. Ainoastaan jotkut islamistimatut pystyisivät johonkin taisteluun, mutta suvakit ja varsinkin feministit menisivät karkuun heti kun näkisivät kansallismielisiä sotilaita. Armeija ja poliisi (EET-poliisia lukuunottamatta) tuskin alkaisi hengellään puolustamaan varsinkaan islamisteja ja feministejä.

 

Lisäksi on myös mahdotonta kuvitella islamisti-feminististä sotajoukkoa, koska islamistit tietysti heti ensi töikseen raiskaisivat punavihreät liittolaisensa. Huonosti kävisi myös Helsingin ja Tampereen EET-poliiseille.

 

Varmaa siis on, että kansallismieliset eli valkoiset voittaisivat lyhyen sisällissodan. Voitto tekisi sitten helpoksi laittaa matut ja suvakit keskitysleireihin samaan tapaan kuin Suomen ensimmäisen sisällissodan aikana. Tosin silloinkin leirillä oli vain noin 100 000 punaista. Wikipedia kertoo:

Vankileirejä oli keväällä 1918 yhteensä useita kymmeniä. Kesän aikana vangit keskitettiin ensin 16 ja lopulta 13 keskusleiriin. Yhteensä niillä oli vangittuna yli 80 000 ihmistä, joukossa oli myös naisia ja lapsia sekä maassa olleita Venäjän armeijan sotilaita. Vangeista kuoli eri syistä arviolta 12 000–14 000.[1]

 

 

2. Maanpetturuuden käsite on ongelmallinen

Ensimmäisen sisällissodan aikana luotiin valtiorikosoikeus, jolla oli useita tuomioistuimia.

Valtiorikosoikeus oli ylimääräinen oikeusistuin, joita 31.5.1918 asetettiin 21 kappaletta tutkimaan ja tuomitsemaan valtiollisista rikoksista epäiltyjä Suomen kansanvaltuuskunnan puolella taistelleita tai sen siviilihallintoon osallistuneita henkilöitä. Valtiorikosoikeuksia asetettiin viisi Helsinkiin, viisi Tampereelle, kolme Turkuun, kaksi Hämeenlinnaan, kaksi Kuopioon ja kaksi Vaasaan sekä kaksi Ouluun. …

Valtiorikosoikeudella oli tarkoitus korvata kenttäoikeus sekä kuolemantuomioon perustumattomat teloitukset. Teloituksia tapahtui toukokuun 1918 alkupuolella jopa noin 200 päivässä ja vankileireillä oli kymmeniä tuhansia vangittuja. Valtiorikosoikeudet käsittelivät 75 575 tapausta ja vapausrangaistuksista kuolemantuomioihin vaihdelleita tuomioita langetettiin 67 788. (Wikipedia)

 

Näissä tuomioissa oli kuitenkin vakavia ongelmia. Ensinnäkin tuomioistuimet kehitettiin tyhjästä, joka siten mitätöitsi jo olemassa olevien tuomioistuimien valtaa. Toisaalta tämä oli kuitenkin vielä jotenkin perusteltavissa sillä, että ns. virallinen oikeusjärjestelmä oli sosiaalidemokraattien ja jopa kommunistien mädättämä. Tarvittiin siis aitoja rehellisiä lisätuomioistuimia, jotka pistivät maanpetturit vastuuseen.

 

Toinen ja vakavampi ongelma oli kuitenkin taannehtiva lainsäädäntö. Tosin tämäkin oli osittain perusteltavissa kommunistisella kapinalla. On nimittäin kaikkien ihmisoikeuksien vastaista ryhtyä punakapinaan. Punakapina on rikos ihmisyyttä vastaan. Ankarat rangaistukset ovat silloin ainoa vaihtoehto.

 

Punaisten vankien teloitus Santahaminassa. Linkki Wikipediaan.

 

Kolmas ja pahin ongelma on kuitenkin rajanveto. Milloin maanpetturuus alkaa? Riittääkö siihen EU-fanaattisuus? Entä kulttuurimarxismi? Tosiasia on, että rajanveto on hyvin vaikeaa. Käytännössä pitää nimittäin lähteä siitä länsimaisesta perusajatuksesta, että yksilö on syytön, kunnes toisin todistetaan.

 

Totuuskomissio

Näinollen pidätykset pitää kohdistaa vain niihin, jotka ovat konkreettisesti harjoittaneet maanpetturuutta. Totuuskomission avulla vedenpitäviä todisteita hyvin todennäköisesti löytyy monista poliitikoista ja johtavista virkamiehistä mukaanlukien tietyt poliisit, syyttäjät ja tuomarit.

 

Joukkokanteet

Pääsevätkö sitten tavalliset suvakit kuin koira veräjästä?

 

Ei välttämättä, koska heidät voi haastaa siviilioikeudessa vahingonkorvauksiin. Käytännössä ei tarvita muuta kuin joukkokanteita punahallintoa aktiivisesti tukeneita äärisuvakkeja vastaan. Lakitoimistot hoitaisivat jutut ilmaiseksi, koska mm. somesta saa niin paljon todisteita monia suvakkeja vastaan. Kanteet olisivat todennäköisesti rahallisesti niin tuottavia, että niitä nostettaisiin valtavasti.

 

Suuri osa suvakeista joutuisi myymään asuntonsa ja muun omaisuutensa maksaakseen vahingonkorvauksia. Useiden pitäisi maksaa vahingonkorvauksia koko loppuelämänsä ja lisäksi jännittää johtavatko siviilioikeudessa paljastuneet viitteet ja todisteet maanpetturuudesta myös rikosoikeudelliseen vastuuseen.

 

Myrkyllisten mutanttien massamaastamuutto

Käytännössä vahingonkorvaukset saattaisivat johtaa äärisuvakkien massamaastamuuttoon. Tämän voisi estää pidättämällä pakenijoita, mutta käytännössä olisi järkevämpää jäädyttää esim. asunnon myyminen ja antaa sitten useimpien tavallisten suvakkien poistua maasta. Näin päästäisiin eroon mm. kovimmista EU-fanaatikoista, suurpankkiireista, äärifeministeistä ja muista vakaumuksellisista punavihreistä.

 

Suomen geenipooli puhdistuisi äärisuvakkimaisia taipumuksia omaavista, joita tohtori Edward Dutton kutsuukin myrkyllisiksi mutanteiksi.

 

Tohtori Edward Dutton: Miten tunnistat suvakkinoidan?

 

Suurin osa ihmisistä ja varsinkin nykyisistä feminismin mädättämistä naisista on laumaeläimiä, joilla ei ole mitään omia ajatuksia. He toimivat vain valtamedian ja geeniensä ohjaamina. Heti, kun kansallismieliset saavat valtamedian haltuun niin ainakin 95% suvakeista muuttuu kansallismielisiksi. Lopuista eli geneettisesti myrkyllisistä mutanteista olisikin hyvä päästä lopullisesti eroon massamaastamuutolla.

 

Näin Suomesta tulisi ilman mitään väkivaltaa täysin itsenäinen ja puhdas sekä kulttuurisesti että geneettisesti!

 

 

 

29 thoughts on “Köyden Päivä?

 1. Maanpetturuuden raja on erittäin selkeä erittäin monen kohdalla, joten eikö tuomiot kannattaisi aloittaa heistä ja takavarikoida hyvin monen rikollisen omaisuus.

  Nykyinen vääryysjärjestelmä on läpimätä ja täynnä maanpettureita, joten tuomioita ei voi jättää heillekään. Sama koskee poliiseja ja syyttäjiä.

  Voisimme ottaa Israelista ja amerikkalaisista vihollisistamme mallia.

  Kansallismieliset ja konservatiivit ovat aina aivan liian reiluja ja ”oikeudenmukaisia”. Vihollisemme yrittävät hävittää ja rotusekoittaa meidät, sekä näännyttää hengiltä. Luuletko, että he antavat mitään armoa ja sääliä sinulle? He haluavat tuhota sinut. Hävittää totaalisesti ja raiskauttaa kaikki lapsesi ja vaimosi. Luuletko tosiaan, että heille pitää antaa jotain armoa?

 2. Vallankumous on tulossa. Suvakit ja maanpetturit tullaan murskaamaan. Meitä ette hävitä. Olette väärässä.

 3. Myrkylliset noidat voidaan muuten karkottaa jos eivät ole tehneet mitään Suomen valkoisen kansan vastausta. Maanpetturit, kansanmurhaajat ja korruptoituneet ihmiset saadaan tuomittua helposti ja nopeasti. Suomen kansan pitää itse tuomita suuri osa rikollisista, tietysti laillisesti. Jätähän Marco nämä käytännön asiat Herran haltuun. Kyllä asiat hoidetaan.

 4. Te idiootit siis uhkaatte suoraan väkivallalla. Toivottavasti nämä mielisairaat sivut suljetaan mahdollisimman pikaisesti. Hyvästi.

  1. Kyse ei ole uhkailusta vaan siitä että ymmärtää mihin nykyinen (jatkuvasti kiihtyvä) hulluus väistämättä johtaa.

   Vastarinta on syntymässä. ”Elpymispaketti” näyttää olleen (VIHDOINKIN!) riittävän suurenluokan nöyryytys joka betonoi tulevaisuuden suunnan. Ihmisten viha nousi sellaiselle tasolle jota en olisi ikinä uskonut näkeväni massamme.

   Kuljemme kohti ERITTÄIN levottomia aikoja. Maanpetturit menivät nyt liian pitkälle ja he tulevat, ennemmin tai myöhemmin, tuomioille teoistaan.

   Tätä on globalismi -saatanallinen ideologia.

   1. No en nyt ole vielä noilla Marcon äänestysluvuilla kovin huolissani teikäläisten kasvavasta massasta. Jos nyt lihapää Turtiaisen saatte edeskuntaan, mutta siinäpä teidän herrasrodun saavutukset sitten ovatkin. Eiku Kelan tukipäivänä lähikuppilaan siitä kiroamaan, kuinka kaikki taas kiusaa.

 5. Mitään siistiä ratkaisua ei ole tulossa, vaan erittäin brutaali sisällissota, jossa maanpetturit, kansanmurhaajat ja korruptoituneet siivotaan. Suomen valkoinen kansa yritetään tietoisesti ja suunnitelmallisesti kansanmurhata. Vihollisemme tullaan murskaamaan hyvin nopeasti.

 6. Valkoisilta jäi työt kesken. Vihollisemme amerikkalaiset tulivat ja vapauttivat maanpetturit tuhoamaan suomalaisia, minkä tekivätkin. Myös monet amerikkalaiset tulevat maksamaan rikoksistaan Suomen valkoista kansaa vastaan.

 7. Maanpettureita, kansanmurhaajia ja korruptoitunutta eliittiä ei tulla päästämään helpolla vallankumouksen jälkeen. He yrittävät murhata ja hävittää valkoiset suomalaiset.

 8. Tämä olikin sitten sellainen aivopieru, että ihmettelen oikeasti jos tätä sivustoa ei nyt suljeta.

  1. et sinä kovin huolestunut ole,mikä oli itsellä suunnitelma että saadaan Suomi taas kansan haltuun kenelle se kuuluu!??

 9. Väkivalta on väistämätöntä, koska suvakit, maanpetturit ja kansanmurhaajat yrittävät oikeasti eliminoida sinut ja kaikki muut valkoiset suomalaiset. Heidät pitää murskata jos he eivät peräänny.

 10. Nyt on mielisairasta kirjoitusta. Kirjoittajat ovat tidennäköisesti syyntakeettomia ja katjeria. Pakkohoitolähete, ja poliisi kuskaa sairaalaan. Le posite isiin.

 11. Näinhän se on aina historiassa mennyt. Jos ihmisiä ei kuunnella, he tarttuvat aseisiin vääryyksien edessä.

 12. Yksi hyvä tapa hankkiutua rikollisista suvakeista eroon olisi heidän lastaaminen laivoihin ja lähettää Afrikkaan/lähi-itään. Myös keskitysleirejä tarvittaisiin operaatioon. Vuosaaren satamasta lähtisi konttilaiva kerran viikossa Afrikkaan.

  Hallintoon soluttautuneita rikollisia kommunisteja, jotka ovat korkeassa asemassa varmasti tuomittaisiin kuolemaan.
  Suvakkitutkijoilta poistettaisiin akateeminen arvo. Esim. Oula silvennoinen ei olisi enää dosentti, vaan pelkkä puna-Oula!

 13. Matut tulevat ensin raiskaamaan kaikki feministit synnyttämään lisää matuja, jonka jälkeen joka ikinen suomalainen nainen ja tyttö tullaan raiskaamaan. Pojat ja miehet tullaan teurastamaan ja nylkemään elävänä.

 14. Suomalaisten miesten joukossa on paljon katkeruutta ja puhdasta vihaa, joka voi kyllä purkautua suvakkeihin. Suomalaisten miesten parisuhteet, talous, turvallisuus, kaikki on viety ja nyt suomalaisia miehiä estetään perustamasta perhettä, jotka heidät saadaan kansanmurhattua. Suvakeille voi käydä todella huonosti jos eivät peräänny kansanmurhaamasta ja tuhoamasta Suomen valkoista kansaa.

 15. Musta alkaa tuntumaan tuo nimetön kirjoittelee niin se on de witt? Kommentoi omiin kirjotuksiinsa outo tapaus vai de witt osuinko oikeaan?

 16. De witt odotan riimiä kun et päässyt katsojia miljoona lehdessä miljoona katselukertaa miks en päässyt…

 17. Jäi jutun kirjoittajalta yksi oleellinen asia huomioimatta.

  Tuollaista kuvitteellista taistelua ei suinkaan käytäisi valkoinen heteromies vs feministihallitus & islamistimatut akselilla. Nimittäin siinä vaiheessa kun feministihallitus huomaa jotain olevan tekeillä Suomen maaperällä ei päivystä ainoastaan muutamien tuhansien EU-sotilaiden joukko vaan myös kymmenien tuhansien NATO-sotilaiden joukko: ”Epäilyttävät terroristipiirit kun yrittävät kammeta Suomen laillista ja rehellisillä vaaleilla valittua, kumppanuusmaamme valtiojohtoa sivuun, emme voi vain katsoa asiaa sivusta” – J.Biden

 18. Toivon ettei Suomessa vedetä ketään hirteen. Nyt järki päähän kaikilla, mutta jokainen saakoon oikeudenmukaisen tuomionsa. Minun iso iso isä meni Kokkolan vankileirillä sisällissodan aikana. Silti sekin on ollut asia, josta ukkini muisti aina sanoa, että mennään yli kaikesta pahastakin anteeksiannolla. Isoisäni oli todella viisas Mies.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*