Marco de Wit 20 toukokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Tänään on jälleen kansainvälinen Piirrä Muhammed pilakuva -päivä. Se on saanut inspiraation siitä, kun tanskalainen lehti julkaisi Muhammad-pilapiirroksia. Wikipedia kertoo:

 

Muhammad-pilapiirrosjupakka alkoi kahdentoista profeetta Muhammadia esittävän pilapiirroksen julkaisemisesta Tanskan suurimman päivälehden Jyllands-Postenin sivuilla 30. syyskuuta 2005. Lehti ilmoitti halunneensa asiasta käydyn julkisen keskustelun kautta kokeilla, onko sananvapaus Tanskassa kaventunut maahan muuttaneiden muslimien vaikutuksesta. Kysymys nousi esille, koska islamilaisuudesta kertovaan lastenkirjaan oli vaikea saada kuvittajia. Islamin valtasuuntaus sunnalaisuus on lähtökohtaisesti kuvakielteinen.

 

Kuvassa linkki Wikipediaan

 

Niinpä varsinkin Tanskassa vietetään Piirrä Muhammed -pilakuva päivää. Parhaista piirroksista saa jopa rahapalkintoja!

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Piirroskilpailun järjestää kuuluisa Tanskalainen lakimies ja poliitikko Rasmus Paludan.

 

Päivän video: Paludan vs. islamistit

 

 

Laiton Lehti ja sen päätoimittaja Marco de Wit (ehdokkaana Tampereella numerolla 652) ovat toistuvasti julkaisseet Muhammed-pilakuvia, vaikka politisoitunut poliisi ja valtakunnansyyttäjänlaitos sen yrittääkin estää.

 

 

Hyvää jumalanpilkkapäivää

 

 

Laiton kuva: Profeetta Muhammed

 

Lisäksi EU on päättänyt, että Muhammedin seksisuhdetta 9-vuotiaan tytön kanssa ei saa kutsua pedofiliaksi.

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

 

Niinpä Laiton Lehti on päättänyt tutkia saako kysyä onko Muhammed pedofiilinen sotapäällikkö.

 

Oliko profeetta Muhammed pedofiilinen sotapäällikkö?

 

 

Päätoimittaja Marco de Wit on myös välillä järjestänyt mielenosoituksia, joissa esitellään Muhammed-pilakuvia. Eteen on tullut kuitenkin kaksi ongelmaa. Ensinnäkin Marco saa islamisteilta tappouhkauksia, jotka on pakko ottaa vakavasti. Ympäri Eurooppaa jihadistit hyökkäävät islamisteja kritisoivien kimppuun. Ranskassa yksi jihadisti leikkasi opettajan pään irti, koska hän oli näyttänyt oppilaille profeetta Muhammedin pilakuvia.

 

 

Valtamedia pimittää päänkatkojan olleen jihadisti

 

Ei siis ihme, että Marcon kimppuun on mielenosoituksissa käyty jo monta kertaa sekä anarkistien että islamistien toimesta. Marco on joutunut paikattavaksi monta kertaa ja myös kaksi kertaa pyörätuoliin.

 

Pahinta on, että poliittinen poliisi ei yritä estää näitä hyökkäyksiä, vaan katsoo niitä sormien läpi. Ennen eduskuntavaaleja poliisi jätti Marcon ja muut islamistien kriitikot peräti viisi kertaa yksin mellakoitsijoiden keskelle. Tästä on tehty lukuisia rikosilmoituksia, mutta poliisi ei suostu tutkimaan niitä. Onneksi löytyi yksi lakimies, joka tosissaan yrittää saada juttua tuomioistuimen käsiteltäväksi.

 

Kuva- ja videomateriaali poliisin syyllisyydestä on niin murskaavaa, että lakimies luultavasti onnistuu saamaan muutaman poliisin tuomiolle. Itse asiassa asiaa piti alustavasti käsitellä tällä viikolla käräjillä, mutta kas kummaa istuntopäivä siirrettiin vaalien ohi.

 

Suomen valtamedia ei tietysti ole sanonut sanaakaan siitä, että poliisi on hyökkäilevien islamistien ja anarkistien puolella. Ainoastaan yksi ulkomainen lehti hieman vihjasi totuuteen.

 

Kuvassa linkki Finland Today -lehteen

 

Selvää on, että Helsingin, Turun ja Tampereen poliisit yrittävät tappaa islamismin kriitikot. Eikä kritiikin tarvitse edes olla kovin voimakasta. Poliisin ja syyttäjän mielestä esim. tämäkin Marcon vaalimainos on laiton ja yrittää estää niiden jakamisen. (Tästä lisätietoa parin päivän päästä.)

 

 

 

Koska poliisi on täysin islamistien puolella, niin tarvitaan yksityisiä turvamiehiä. Heitä on kuitenkin vaikea saada, koska hekin pelkäävät poliisin kostoa. Rahalla kuitenkin yleensä löytyy ainakin muutama turvamies. Voit auttaa turvamiesten hankkimisessa tukemalla Marcon vaalikampanjaa. Viisikin euroa on merkittävä tukisumma.

 

Tili: FI30 4713 1020 0761 29

 

Jos haluat Muhammed-pilakuvien esittelemistä mielenosoituksissa, niin laita tukisummasi yhteydessä viestikenttään viesti Muhammed-pilakuva.

 

 

Lue lisää:

 

Köyden Päivä?

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “Piirrä Muhammed pilakuva -päivä

  1. Ihmettelen aidosti, miksi tälläisiä täysin mieltä vailla olevia sivustoja ei saada suljettua.
    Täällä ei ole mitään asiaa, vain vihaa ja katkeruutta. Joku on kirjoittanut täällä pari kertaa, että sivustot suljetaan, mutta mitään ei ole tapahtunut.

    Onneksi Youtube on nyt ilmeisesti estänyt Marcon ja Marin videot, hyvä näin.

  2. Marco! Milloin tulette Itäkeskukseen, täällä tarvittaisiin taas kunnon miekkaria.
    Vastaa, onko edes suunnitelmissa.

  3. Ne piirtää kellä on liitua. Paremman keskiluokan halveeraamisesta päätellen täältä ei Picassoja löydy yhtäkään.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*