Free speech 21 toukokuun, 2021

 

1980-luku oli oikeasti kultainen vuosikymmen.

 

Reaganin ja Thatcherin johdolla konservatiivit hallitsivat politiikkaa, mutta ei kuristaen, vaan saaden aikaan hyvän tasapainon.

 

Mustia, homoja, feministejä, yms. vähemmistöjä ei syrjitty, MUTTA niiden ei myöskään annettu hyppiä silmille.

 

 

Kaikki saivat pitää hauskaa, kunhan ei mennyt ihan moraalittomuuksiin.

 

Ennen kaikkea lapset saivat olla lapsia. Lapset saivat vapaasti ja turvallisesti leikkiä ulkona muiden lasten kanssa. Leikit saivat olla rajujakin ilman, että tehtiin solkenaan lastensuojeluilmoituksia. Myöskään Seta- ja muuta prideväkeä ei päästetty lähellekään lapsia.

 

80-luku on tunnettu siitä, että miehet saivat olla miehiä ja naiset naisia. Seksikkyys oli plussaa eikä ”häirintää” tai ”sukupuolittamista”. Tai siis oli kyllä, mutta positiivisessa mielessä.

 

Seksistinen 80-luku

 

Pöyristyttävän seksistinen kasarimainos

 

 

Mustia ei syrjitty, mutta vitsailla sai. Tämä näkyi myös tuotteiden nimissä ja TV-mainoksissa.

 

Rasistien uhri: Lakupekka

 

Vitsaillakin sai ihan mistä vain.

 

Arveluttavia sketsejä 80-luvulta

 

 

 

Tämä vapauden ilmapiiri loi erittäin positiivisen ilmapiirin ja kulttuurisen kukoistuksen. Ei 80-lukua olekaan turhaan kutsuttu kultaiseksi vapauden vuosikymmeneksi.

 

 

Alla on otteita 80-luvun kuuluisimmista elokuvasta ja muusikoista. Huomionarvoista on, ettei silloin vielä tunnettu rotu-, sukupuoli-, homo- ja transukiintiöitä. Toki näitä vähemmistöjä silloin tällöin näkyi, mutta niitä ei pakkosyötetty katsojille. Tämäkin oli omiaan luomaan positiivista ilmapiiriä, jossa jokainen sai olla sellainen kuin halusi ja jokainen sai pitää siitä mistä halusi.

 

 

 

 

 

Lue lisää:

Kerro mielipiteesi: Haluatko Laiton tyttö -kuvia?

 

 

4 thoughts on “Kultainen 80-luku

  1. Nykyiset nuoret eivät enää edes tiedä mitä on normaali ja hyvä elämä. Heille nykyinen sairas paska on täysin normaalia ja heille näin on aina ollut. Tähän satanistit ja sionistit pyrkivätkin.

    1. Nimetön ota lääkeesi ja mene lepäämään. Huomenna kaikki hyvin muista myös ottaa harhalääkettä joka estää harhailun. Kyllä se siitä

  2. Olen hyvin onnekas kun satuin elämään nuoruuteni -80 luvulla. Nykynuorilla ei ole aavistustakaan miten onnellisia oma ikäpolveni oli nuorena. Ei ollut raiskauksia, ei alkoholismia. Oli urheilullisia nuoria vartaloita. Ei ollut nykypäivän krääsää ja sen vuoksi ihmiset keskittyivät siihen mikä on tärkeää: toisiinsa ja elämään. Ja etsimään sitä koko elämän kestävää rakkautta ja perhettä.

    Nykynuoret katselee 70’s Showta ja hinkuaa tuota aikaa. 80 luku oli samanlainen mutta ”miami vice” tyylillä. Nuoret naiset näyttivät nuorilta naisilta kurveineen ja hymyineen. Ei ollut feministejä eikä niitä joilla oli naama väärinpäin päässä. Ei ollut syrjäytyneitä eikä ollut ahdistuneita. Kadulla saattoi sanoa mitä vaan puolivillaista kenelle vaan eikä kukaan siitä suuttunut. Ihmiset vain hymyilivät toisilleen.

    Kerrankin kaverini sanoi yhdelle nuorelle naiselle:”Mulla olis vähän ylimääräisiä siemeniä, voisinko jauhaa ne sun lihamyllyssä?” johon tyttö vastasi:”Jauha ne vaan käsimyllyssäs”. Ja kaikki hymyilivät toisilleen, eikä kukaan pahoittanut mieltään eikä kukaan kokenut seksualista häirintää.

Comments are closed.