Marco de Wit 21 toukokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Sanoman vaalikone julkaistaan sekä Helsingin Sanomissa, Aamulehdessä (Tampere), Satakunnan Kansassa että Ilta-Sanomissa.

 

Laittoman Lehden päätoimittaja Marco de Wit on ehdokkaana Tampereella (nro 652), joten hän luonnollisesti vastasi vaalikoneen kysymyksiin.

 

Sitten parin päivän kuluttua tuli ilmoitus, että kolme vastausta on kokonaan sensuroitu!

 

Sanomalta tullut sähköposti:

 

Arvoisa ehdokas
Kirjoitit Sanoman vaalikoneessa kysymykseen ”On hyvä asia, että homo- ja lesbopareilla on samat avioliitto- ja adoptio-oikeudet kuin heteropareilla.” seuraavan vastauksen:
”Pitää pyrkiä siihen, että lapsella on sekä isä että äiti. Homojen adoptio-oikeus on lapsen pahoinpitelyä. Lisäksi avioliitto on miehen ja naisen välinen liitto. Homosuhteen voi rekisteröidä, mutta se ei monille homoille riitä, koska haluavat uudelleen määritellä avioliiton. He haluavat kääntää perinteiset arvot ylösalaisin ja aivopestä varsinkin koululaiset radikaaliin pride- ja transuideologiaan, jossa lapsia leikellään aatteen ja hyvesignalisoinnin vuoksi.”
Kirjoitit vaalikoneen kysymykseen ”Jos valtio tarjoaa turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskuksen perustamista kotikuntaani, tarjous pitää hyväksyä.” seuraavan vastauksen:
”Turvapaikanhakijat pitää pysäyttää rajalla ja laittaa johonkin konttileiriin, josta heidät on helppo siirtää esim. YK:n leireihin tai palauttaa turvallisille alueille. Eli heitä ei pitäisi päästää Tampereelle asti. Jos ja kun maanpetturipoliitikot ovat päästäneet paperittomia ja taustaltaan tuntemattomia kuitenkin kävelemään vapaasti Tamperelle, niin heidät pitää välittömästi pistää säilöön ja laittaa esim. jalkapannat, jotta estetään laittomien piiloutuminen ja rikosten tehtailu.”.
Kirjoitit vaalikoneen kysymykseen ”Nykyisen kaltaiset palvelut ja sosiaalietuudet ovat pitemmän päälle liian raskaita julkiselle taloudelle.” seuraavan vastauksen:
”Nykyinen sosialistinen kuntatalous tulee romahtamaan aivan samalla tavalla kuin aikanaan Neuvostoliiton talous. Jälki tulee olemaan rumaa, mutta samalla yhteiskuntajärjestys tulee muuttumaan. Kaikki suojatyöpaikat tullaan poistamaan. Korruptoituneet viranomaisrikolliset, pankkiirit, yms. sellaiset tullaan totuuskomission avulla pistämään vastuuseen. Kukaan ei tule välttämään ankaria rangaistuksia. Punavihreät kommunistit tullaan tutkimaan, kuten n. 100 vuotta sitten valkoisessa Tampereessa.”
Olemme todenneet, että vastauksien muotoilu on hyvien tapojen ja mahdollisesti myös lain vastainen. Vaalikoneen avovastaukset ovat lehdessä julkaistaviin mielipidekirjoituksiin vertautuvaa journalistista aineistoa, ja meillä julkaisijana on omalta osaltamme vastuu sisällöstä.
Näistä syistä olemme poistaneet vaalikoneesta kyseiset tekstivastaukset. Koska kyse on kuitenkin lopulta vastauksen muotoilusta eikä itse mielipiteestä, vastaukset voi käydä muotoilemassa uusiksi.
Tarjolla on kaksi vaihtoehtoa. Voit käydä vaalikoneessa kirjoittamassa kysymyksiin uudet vastaukset. Tai sitten vastauksesi voidaan julkaista niin, että kyseinen kohta jää tyhjäksi.
Ystävällisin terveisin,

Sanoman vaalikonetiimi

 

Marco de Witin vastaus:

Voitteko kertoa mitkä kolmen vaalikonevastauksieni kohdat ovat teistä ”hyvän tavan vastaisia”? On hyvin vakava asia, että sensuroitte ehdokkaan mielipiteen varsinkin, kun ette lainkaan yksilöi.

Olen nyt muokannut vastauksia niin, että muutamien punavihreiden vihaamien sanojen kohdalla on muutettu ilmaisuja.

 

A. Homoadoptiota koskeva kysymys

1. Pahoinpitelemistä-sana on nyt korvattu ilmaisulla ”ei ole hyväksi lapsille.”

2. Homoille-sana on nyt korvattu ”punavihreät” -sanalla

3. Leikkely-sana on nyt korvattu ilmaisulla:  ”… hormonimyrskyisten teinien ja jopa pikkulasten sukupuoli turhaan ”vaihdetaan” aatteen vuoksi. Eli turhaan leikellään sukupuolielimiä, kuten esim. muslimien ja juutalaisten ympärileikkauksessa.”

Vastaus on nyt kokonaisuudessaan seuraavanlainen:

”Pyrittävä siihen, että lapsella on sekä isä että äiti. Homojen adoptio-oikeus ei ole hyväksi lapsille. Lisäksi avioliitto on miehen ja naisen välinen liitto. Punavihreät haluavat kääntää perinteiset arvot ylösalaisin aivopesemällä koululaiset pride- ja transuideologiaan, jossa hormonimyrskyisten teinien ja jopa pikkulasten sukupuoli turhaan ”vaihdetaan”* aatteen vuoksi. Eli turhaan leikellään sukupuolielimiä, kuten esim. muslimien ja juutalaisten ympärileikkauksessa. *=Vastaus Sanoman sensuroima”

 

B. Turvapaikanhakijoita koskenut kysymys

1. Maanpetturipoliitikot ovat nyt korvattu lyhyemmällä ilmaisulla poliitikot.

2. ”jotta estetään”-ilmaisu on korvattu ilmaisulla: ”Näin estetään joidenkin”.

Huom. jotta-sana ei tarkoittanut, että kaikki turvapaikanhakijat tekevät jotain. Koska muuten estätte koko vastaukseni, niin sensuurin edessä muokkasin jälleen tekstiä.

Jos taas katsotte, että laiton-sana on itsessään rasistinen tai jos katsotte, ettei laittomia saa lainkaan epäillä piiloutumisesta ja rikoksista, niin sanokaa se suoraan.

Jos taas katsotte, ettei saa vaatia turvisten palauttamista turvallisille alueille tai YK:n pakolaisleireihin, niin sanokaa sekin suoraan. En voi tietää mitä lauseita katsotte ”hyvän tavan vastaisiksi”, koska edustatte niin punavihreää arvomaailmaa.

Muokattu vastaus on nyt seuraavanlainen:

”Turvapaikanhakijat pitää pysäyttää rajalla ja laittaa konttileiriin, josta heidät voi siirtää esim. YK:n leireihin tai palauttaa turvallisille alueille. Eli heitä ei pitäisi päästää Tampereelle asti. Jos ja kun *poliitikot ovat päästäneet paperittomia ja taustaltaan tuntemattomia kuitenkin kävelemään vapaasti Tamperelle, niin heidät pitää välittömästi pistää säilöön ja laittaa esim. jalkapannat. Näin estetään* joidenkin laittomien piiloutuminen ja rikosten tehtailu”. [*=Sanoman sensuroima]”

 

C. Julkista taloutta koskeva kysymys

Viimeinen sensuroitu lause: ”Punavihreät kommunistit tullaan tutkimaan, kuten n. 100 vuotta sitten valkoisessa Tampereessa.” on mielestäni täysin asiallinen. Miksei saa TUTKIA onko radikaalia punaisten vallankaappausta yms. suunnitteleva kommunisti? Vaadin saada tietää mikä siinä on ”hyvän tavan vastaista”?

Huomautan myös, että kaiken lisäksi kyseisellä lauseella viitattiin korruptiorikoksia suorittaneisiin kommunisteihin ja rikosten tutkimiseen totuuskomissiolla. Edellinen lausehan oli seuraava: ”Korruptoituneet viranomaisrikolliset, pankkiirit, yms. sellaiset tullaan totuuskomission avulla pistämään vastuuseen. Kukaan ei tule välttämään ankaria rangaistuksia.”

Katsotteko, että totuuskomission tutkimukset tai korruption ja punakapinan estäminen on jotenkin hyvän tavan vastaista?

Koska epäilen, ettette vastaa ja jätätte vastaukseni täysin tyhjäksi, niin pakon edessä olen muuttanut viimeisen lauseen muotoon: ”Valkoiset tulevat pelastamaan Tampereen, kuten Tampereen taistelussa 1918.”

Jos katsotte, ettei valkoisten voittoon saa viitata ihaillen, niin sanokaa se suoraan.

Muokattu vastaus on nyt seuraava:

”Nykyinen sosialistinen kuntatalous tulee romahtamaan aivan samalla tavalla kuin aikanaan Neuvostoliiton talous. Jälki tulee olemaan rumaa, mutta samalla yhteiskuntajärjestys tulee muuttumaan. Kaikki suojatyöpaikat tullaan poistamaan. Korruptoituneet viranomaisrikolliset, pankkiirit, yms. sellaiset tullaan totuuskomission avulla pistämään vastuuseen. Kukaan ei tule välttämään ankaria rangaistuksia. Valkoiset tulevat pelastamaan* Tampereen, kuten Tampereen taistelussa 1918. [*=Sanoma sensuroinut.]”

 

D. Ehdokasnumero

Ette vain ole sensuroinut useita vastauksiani, vaan myös estäneet ehdokasnumeroni näkymisen. En voi edes vastata kyseiseen kohtaan, koska se ei hyväksy numeroani. (Ks. liitteenä kuvakaappaus.) Pyydän, että välittömästi laitatte näkyviin ehdokasnumeroni 652.

 

 

Pyydän nopeaa vastausta tähän viestiin. Tämä sensuuri ja viivästys on jo vakavasti loukannut poliittisia toimintavapauksia.

Muistutan, että jopa syyttäjä on suostunut nostamaan syytteitä minuun kohdistetuista poliittisten toimintavapauksieni loukkauksista.

 

Mielestäni syyllistytte selvästi samaan erittäin vakavaan rikokseen, koska ette edes yksilöi väitettyä hyvän tavan vastaisuutta. Asia olisi hyvä selvittää sekä poliititutkimuksella että tuomioistuimessa.

 

Terveisin,

Marco de Wit

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

16 thoughts on “Päätoimittaja Marco de Witin vaalikonevastaukset sensuroitu ”hyvän tavan vastaisina”!

 1. Radikaali aitokansallismielisyys on heräämässä uudelleen henkiin, koska se on ainoa vaihtoehto pelastaa Suomi ja läntinen sivilisaatio. Kaikki nykyiset valtapuolueet, nykyiset virkamiehet ja poliitikot ovat umpimätiä. Suojelupoliisi voi vielä hetken aikaa viivyttää radikaalin aitokansallismielisyyden nousua, mutta Suojelupoliisi on jo epäonnistumassa uusien liikkeiden ja ryhmien sabotoinnissa ja tuhoamisessa. Poliisi ei pysty tappamaan ideologiaa ja aitoa kansallismielisyyttä! Talousjärjestelmä on romahtamassa, joka alkaa nostamaan radikaaleja aitokansallismielisiä valtaan pelastamaan Suomen valkoista kansaa. Korruptoitunut Poliisi ja poliitikot ovat tästä kauhuissaan ja he ovat oikeassa.

 2. Kuitenkin Hesarille pisteet, että ylipäätään otti sinut vaalikoneeseen.

  Ylen linja on kovempi, se kerta kaikkiaan kieltää kommentoinnin toisinajattelijoilta.
  – Seppo Lehto –18.5.2021 klo 22:29

  Sensuroidut ehdokkaat / Kielletyt ehdokkaat

  Tästä aiheesta kannattaisi tehdä artikkeli:
  – Vertaa virallisen ehdokaslistan ehdokkaita Ylen vaalikoneeseen otettuihin.
  – Puuttuvat ehdokkaat ovat ne, jotka kannattaa mainita ja joita kannattaa mainostaa.

  Kommenteissa sitten lukijat voisivat tuoda esille oman, pienenkin, paikkakunnan sensuroidut ehdokkaat.

 3. Tämä on todella huolestuttava käänne, ettei kohta edes politiikalla saa hakea muutosta, vaan muutoksenhakijat, jos se on vallitsevan doktriinin vastausta, estetään, sensuroidaan tms. :(

 4. Kaikkien oppositioehdokkaiden joilta on evätty pääsy vaalikoneisiin tai sensuroitu vastauksia tulisi tehdä heti rikosilmoituksia. Muutenhan tuolla on kohta vaaliteltallakin poliiseja vahtimassa ehdokkaiden puheiden sanamuotoja ja estämässä kokonaan pääsyn vaalikylään.

 5. On väistämätöntä, että radikaali kansallismielisyys leviää lopulta kulovalkean tavoin väestön keskuudessa, sillä lopulta suvakkien ja globalistien velalla ylläpidetty globalisti-sosialistinen teennäinen kupla puhkeaa ja palataan todellisuuteen. Kuten Neuvostoliitossa, nykyinen järjestelmä ei ole millään tavoin kestävää ja on monella tapaa täysin teennäinen. Kaikista turhista kustannuksista ja lähes koko hallinnosta tullaan eroamaan.

 6. No! Joka ikinen jolla on vielä järki päässä ymmärtää, että tämä on täysin sopimatonta ja sairasta tekstiä. Jos herra De Wit ei sitä ymmärrä niin ….

  1. Onhan se rankkaa tekstiä, mutta Marco esittää varsin osuvasti voimakkaita – ei kuitenkaan mitään pahoja toimenpiteitä nykyisten ongelmien ratkaisemiseksi ja onko sinulla esittää jotain parempaa, sillä tämä nykyinen meno johtaa romahdukseen ja sekasortoon ja hän haluaa sen estää niin ei siinä mitään pahaa ole. Päin vastoin. Toiseksi: vasemmistoyhtteiskunnat ovat aina olleet pahoja paikkoja kautta historian ja ei ole mitään syytä uskoa (myös jo nyt nähdyn perustella Suomessakin), että ei tästä mitään hyvää seuraa.

   Kova vasemmisto tarvitsee kovan vastavoiman ja millään demokraattisella lässytyksellä sitä ei muuteta. Marco on hyvä jäbä ja toivon todellakin helsinkiläisenä, että pääsisi näin aluksi Tampereen valtuustoon.

 7. Kaikki sensuroidaan. Kävin 15.5.2021 puhumassa Kansalaistorilla … yuotube sensuroi puheen ( musiikkia päälle)…. tokentubesta löytyy 15.5.2021 ”Tuntematon mies puhuu”. Mutta jäätivät pois kuinka jätin poliisille julkisen rikosilmoituksen PL 118 §:n valtiopetoksesta ja Kansainvälisen rikostuomioistuimen lahjonnasta … useita striimaajia tapahtumalla … kaikki sensuroitu !

 8. Toisaalta Mrcolle vinkiksi. Nyt kun tämä poliittinen korrektius yms. roina on vallalla sensuureineen päivineen niin kannattaa esittää asiat sopivan hyväksyttävästi. En tarkoita nöyristelyä vaan sitä, että pääsee eteenpäin. Niinhän vihervasemmistolaisetkin tekee ja vaklitettavan hyvin ovat toistaiseksi onnistuneet. Eli luovii ensin sopiviin asemiin ja sitten vasta:)

 9. Lopetapa hyvän sään aikana niiden mielisairaiden ”vaalimainostesi” tunkeminen ihmisten postiluukuista. Sinut kyllä Marco hyvin tunnetaan myös nykyisellä asuinalueellasi, eivätkä asukkaat ole mielissään moisesta paskapostista! Kaikkea muuta. Olisit nyt edes keksinyt jotakin uutta, samat kuvat näissä on kuin niissä vanhoissakin.

 10. Marco jos käyttäytyy kuin lapsi saa lapsen kohtelua. Maahanmuuttokriittisyys on hyvästä, mutta mikäli ei osaa aikuisten keskustelussa käyttää sivistyneitä termejä niin parempi olla hiljaa. Teidän lihanuija Turtiainenkin puhuu paremmin vaikka joka toinen lause liittyykin ”turpaan” vetoon.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*