11 thoughts on “Armeijan mainos: Venäjä vs. USA

 1. Amerikkalaiset murskataan ja muserretaan oikeassa sodassa. Sama odottaa suomalaisia, ellei maanpettureita ja mädättäjiä pistetä kuriin ja puhdisteta. Mielellään näkisinkin kun amerikkalaiset murskataan pieniksi palasiksi. Ovat sen ansainneet kymmenien vuosien rikoksistaan, kansanmurhistaan ja sekaantumisistaan. Israelin ja terroristien suuri ystävä ansaitsee tulla totaalisesti murskatuksi.

 2. Amerikkalaiset ovat oksettava ja sairas loiskansa. Heidän olemassaolonsa ja asemansa perustuu pelkästään muista loisimiseen. Amerikkalaisille käykin todella huonosti kun eivät pysty loisimaan muista kansoista ja maista.

  1. Toimitus päästää tämän kommentin läpi sensuroimattomana, koska valtakunnansyyttäjä tuskin nostaa syytettä siitä, että kutsuu imperialistisia amerikkalaisia loiskansaksi. Melkein minkä muun kansan kutsuminen samalla tavalla (paitsi tietysti suomalaisten) taatusti toisi syytteen ja tuomion.

   1. Tottahan tämä kommentti on. Jos he eivät pysty loisimaan muista kansoista, niin Yhdysvallat kaatuu hyvin nopeasti. Eivät he osaa enää mitään itse. Koko heidän yhteiskuntansa perustuu hyvin pitkälti muista loisimiseen.

    1. Hyvä pointti. Petrodollarijärjestelmä tosiaan perustuu siihen, että muita maita pakotetaan käyttämään dollareita, jotta Amerikka voisi sitten painaa niitä yhä enemmän tyhjästä.

     1. He myös vakoilevat ja kopioivat jatkuvasti mitä muut maat tekevät, sabotoivat näiden innovaatioita, hankkivat näiden älykkäät ihmiset itselleen jne. Tämäkin tietysti liittyy osittain siihen, että he luovat rahaa tyhjästä, jolla mahdollistavat tämän kaiken. Yhdysvallat tulee romahtamaan kun eivät voi enää saada näitä innovaatioita, tietoa, ihmisiä jne. muilta mailta, sen lisäksi, että sotakone ja dollari ovat niin suuri osa heidän talouttaan. Ennen pitkää muut maat rakentavat maataloutensa jne. uudelleen ja irtaantuvat yksityisistä keskuspankeista, joka on amerikkalaisten hyvin pikainen ja tervetullut loppu. Emme kuule näistä rikollisista tämän jälkeen muuten kuin maksettujen korvausten muodossa heidän rikostensa uhreille ja kun lähettävät kaiken kultansa takaisin rikostensa uhreille, joille ne kuuluvat.

 3. Minäkin haluisin nähdä kun Yhdysvaltojen Pride-armeija sotii oikeita miehiä vastaan. Amerikkalaisilla tulee äitiä ikävä. Ei heistä ole mihinkään oikeassa sodassa.

 4. Kiinan kansanarmeija on yhtenäisen säälimätön ja sadistinen kommunistisen ja aasialaisen kurin koulima torakkajoukko siinä missä taas Venäjän armeija on täynnä oikeita ja kovakuntoisia miehiä ja sotavoimaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*