4 thoughts on “Päivän kuva

  1. Sanna Marin on täysin mielisairas satanistilehmä. Juuri tällaisten narttujen takia suomalaiset miehet vihaavat samalla myös niitä harvoja kunnollisia ja hyviä naisia, koska miehille kaikki naiset ovat samanlaisia lehmiä kuin nämä nartut. Feministit ja mielisairaat pilaavatkin niiden harvojen hyvien ja kunnollisten naisten maineen.

    Laittoman Lehden lukijana voin kuitenkin sanoa, että on teitä hyviä ja kunnollisiakin naisia, mutta teistäkin iso osa on aivopesty suvakismiin ja feminismiin, joka on tuhoamassa teidät. Te toimitte omien etujenne vastaisesti feminismissä ja suvakismissa.

    1. Et sä mikään Laittoman Lehden lukija ole vaan Marco De Wit siellä taas kommentoi omia juttujaan. Kohtuu sekopäistä meininkiä.

  2. Minä olenkin niin sekaisin, etten enää muista milloin sekosin. Todellisuudessa tällä julgaisulla on vain neljä lugiaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*