Marco de Wit 23 toukokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Israelin kiihdytettyä entisestään palestiinalaisten maan valtausta ja kansanmurhaa, niin palestiinalaiset ovat yrittäneet pistää edes vähän vastaan.

 

Pitkälti juutalaisten hallussa oleva media tietysti kääntää kaikin niin päin, että palestiinalaiset muka hyökkäävät juutalaisten kimppuun.

 

 

Pommitetut toimittajat kiittävät Israelia pommeista

 

 

Tässä valeoperaatiossa ovat myös mukana monet suomalaiset kansallismielisinä esiintyvät sionistit, jotka jatkuvasti jakavat netissä videoita siitä miten Euroopassa muslimit hyökkäilevät juutalaisten kimppuun.

 

Tämä muka sitten todistaa sen, että muslimit ovat kauheita ja juutalaiset kilttejä.

 

Hah. Sionistit unohtavat yhden asian.

 

Kuka päästi muslimit Eurooppaan ja Amerikkaan?

 

Pitkälti tietysti juutalaisten etujärjestöt! Esimerkiksi professori Kevin MacDonald on osoittanut, että se oli nimenomaan juutalaisten järjestöt, jotka kymmeniä vuosia systemaattisesti pyrkivät avaamaan rajat ja pitkälle myös siinä onnistuivat. Se on myös nimenomaan juutalaisten etujärjestöt, jotka ovat levittäneet multikulttia ja suvakismia.

 

 

Tämä on kuitenkin vihafakta, jota epärehelliset sionistiset kansallismieliset yrittävät pimittää.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

7 thoughts on “”Kansallismieliset” sioninistiset maanpetturit itkevät juutalaisten puolesta

  1. En vetäisi yhtäläisyysviivaa juutalaisen rahamaailman vallan ja Israelin kansan väliin.
    Eikä tarvitse olla kansallismieliseksi naamioitunut sionisti kertoessaan Hamasin ampumista tuhanista raketeista Israelin kaupunkeihin. Vaietako niistä pitäisi?

    1. Hyvä pointti, mutta entäs se, että juutalaiset valtaavat jatkuvasti lisää palestiinalaisten maita siirtokunnillaan? Tai se, että Israel nimenomaan tukee juutalaisten globaalia pankkiiri-rahavaltaa (FED, petrodollari), mediavaltaa (Hollywood, TV, teknojätit), sensuuria (ADL) ja rajojen aukaisun kaksoislogiikkaa (muiden pitää avata rajansa paitsi Israelin)..

  2. Ihmisillä on vihdoin auennut silmät äärijuutalaisien extremistiterroristien suhteen. Kun ihmiset alkavat näkemään, he eivät enää lopeta näkemästä totuutta. Äärijuutalaiset terroristit ovat nyt kauhuissaan.

  3. Itse pidän Israel-palestiina asetelmaa enemmän sellaisena Turkki-kurdit asetelmana jossa molemmat voi luokitella terroristeiksi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*