Marco de Wit 25 toukokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Valtamediassa on alettu puhumaan, että ehkä koronavirus sittenkin karkasi kiinalaisesta erikoislaboratoriosta.

 

Tuskinpa, koska mitään koronavirusta ei ole olemassa. (Tosin voi tietysti olla joku bakteeri-virushybridi, joka toimisi tuberkuloosin tavoin. Jos tätä levittää alueellisesti, niin sitten on helpompi saada olematon pandemia näyttämään oikeasti vaaralliselta.)

 

Totta kuitenkin on, että nimenomaan Kiina synnytti koronahysterian.

 

Ja nimenomaan tahallaan, koska halusi lopettaa Hong Kongin kapinan ja sieltä levinneet mielenosoitukset. Sama motiivi oli tietysti myös Euroopassa, jonne olivat levinneet keltaliivien mielenosoitukset.

 

Alla olevassa videossa näkyy kuinka kiinassa monet koronapotilaat muka vain romahtivat. Mitään tällaista ei ole muualla maailmassa nähty. Nämä tekosairaat ovat ehkä näyttelijöitä, joiden tehtävänä on levittää koronapaniiikkia. (Toisena vaihtoehtona on, että heidät on tahallaan myrkytetty, mutta vaikea uskoa kiinalaisten viranomaistenkaan olevan niin törkeitä.)

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*