Marco de Wit 25 toukokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Valtakunnansyyttäjänlaitoksen syyttäjä Hannu Koistinen ihan tosissaan käräjillä väitti, että alla oleva Kumman Suomen valitset -vaalimainos on laiton!

 

Koistinen perusteli posketonta väitettään sillä, että yllä on onnellisia valkoisia ja alla puolestaan mustia.

 

Laittoman Lehden päätoimittajan Marco de Witin lakimies vastasi, että mistä se syyttäjä näkee, että alla olevat hahmot ovat mustia. Toinen on pimeydessä ja toisella on burka!

 

Saas nähdä onkoko Tampereen käräjäoikeuskin 31.5.2021 sitä mieltä, että alla oleva vaalimainos on laiton.

 

 

 

Lisäksi Koistinen väitti, että alla oleva eduskuntavaaleissa jaettu mainos on myöskin laiton.

 

Se kuulemma kiihottaa muslimeja vastaan.

 

Siis siitä huolimatta, että raiskaajat heiluttavat Isiksen lippua.

 

 

 

 

Tampereella ehdokkaana numerolla 652 oleva Marco de Wit korostaa, että nuo tosiaan olivat hänen vaalimainoksiaan eduskuntavaaleissa. Hän ei kuitenkaan suostu kertomaan ovatko ne edelleen hänen vaalimainoksiaan kunnallisvaaleissa. Polpo yrittäköön tällä kerralla itse selvittää mitä vaalimainoksia de Wit nyt jakaa.

 

Tilanne on nimittäin se, että vaalimainoksien saajat eivät tee rikosilmoituksia, vaan poliisit itse!

 

Käytännössä tämä tarkoittaa kotietsintää, mutta nyt Marco on siihen valmiina. Lisäksi lähes kaikki vaalimainokset on jo jaettu, koska ennakkoäänestys alkaa ylihuomenna. Poliisi on siis joka tapauksessa myöhässä!

 

Jos haluat, että saman tyylisiä vaalimainoksia jaetaan ihmisten postiluukkuihin, niin voit tukea uusien mainosten painattamista:

 

Tili: FI30 4713 1020 0761 29

 

 

Lue lisää:

Päätoimittaja Marco de Wit kunnallisvaaleissa Tampereella no. 652

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

12 thoughts on “Marco de Witin vaalimainos laiton?

 1. Mielisairaat mutantit ovat päässeet valtaan ja usein kuvittelevat asioita, sekä käyttäytyvät kaikin tavoin omalle geneettiselle ryhmälleen tuhoisasti.

  Mutantit tullaan vielä puhdistamaan vallasta, tietysti laillisesti.

 2. Marcon touhut ovat mielisairaita, Marco jatkaa edelleen Nimetön nimimerkillä kommentointiaan omien juttujensa alla. Huomatkaa, ettei kovin moni muu kommentoi. Minäkin lopetan tämän idioottioksennuksen lukemisen.

 3. Minusta näyttää tuo alempi vaalimainoskuva siltä, että yläosassa on kuva Suomesta ja alaosassa kuva Ruotsista. Jos tuosta tulee tuomio, niin eikö se tarkoita, että Suomen pitää väistämättö muuttua Ruotsiksi tai muuten vihapuherasismituomio?

  1. Nimetön, toinen nimetön ja oijea nimetön. Marco! Alkaa olemaan aika huvittavaa. Tulisitko ihan omalla nimellä kommentoimaan.

 4. On täällä useampia nimettömiä jotka eivät aina käytä nimimerkkiä. Harhaiset suvakit kuvittelevat aina, että joka puolella on jotain Putinin trolleja ja joka asian takana on vain yksi henkilö. Olette oikeasti hyvin mielisairaita ja harhaisia ihmisiä.

 5. Poliisin informaatiohyökkäystä vastaan on taisteltava informaation asein: Tieto on moninkertaistettava / hajautettava.
  – Hajautettu tieto tarkoittaa, että yhdestä paikasta löydetty tieto on erilainen kuin mistä tahansa toisesta paikasta.

  Poliisi pitää saada oikeudessa todistamaan, minkä nimenomaisen mainoksen olet antanut kenellekin. Siis poliisin on tuotava mainoksen vastaanottanut henkilö todistamaan, että sai kyseisen mainoksen juuri sinulta eikä keneltäkään trollilta.
  – Näitä mainoksia on kenen tahansa trollin helppo väärentää ja tulostaa kotiprintterillä ja sitten väittää niiden olevan sinun jakamiasi — ja sinä jos kuka olet tunnettu häiriköiden ja valetiedon levittäjien kohde.

  1)  Nykyaikainen tulostustekniikka mahdollistaa, että jokainen kappale jaettuja mainoksia on erilainen kuin muut.
  – Poliisin pitää siis todistaa mikä nimenomainen mainos on annettu ja kenelle.
  – Voihan sinullakin osta vasta-trolleja käytössäsi: kavereita, joiden tarkoituksena on vain hämäysmielessä ottaa vastaan vaalimainoksia.
  – Viime kädessä oikeuteen pitää tuoda todistaja, joka on saanut mainoksen ja jota saatetaan oman todistuksensa perusteella syyttää rasistisen materiaalin hallussapidosta tai rasistisen ajatuksen ajattelemisesta.
  – Jos pelkästä mainosmateriaalin hallussapidosta voidaan tuomita sinut, on siitä voitava tuomita myös jokainen mainoksen vastaanottanut henkilö.

  2)  Otat myös vaalipaikalle mukaan tulostimen. Sen ei tietenkään tarvitse toimia; ainahan siihen on voinut tulla tilapäinen vika tai joku on hakemassa lisää mustekasetteja.
  – Tällä tulostimella on tarkoitus tulostaa yksilöllisiä ja erilaisia vaalimainoksia jaettavaksi edelleen.
  – Tulostin on yksi todiste siitä, että jokainen mainos on erilainen.

  Kun jokainen mainos on erilainen, poliisin pitää takavarikoida koko mainosmateriaali, mutta tuolla materiaalilla ei voida todistaa sitä millaisen mainoksen annoit jollekin kolmannelle osapuolelle. (Koska nimen omaan nuo takavarikoidut mainokset eivät mitenkään voineet päätyä yleiseen levitykseen sillä nehän oli otettu poliisin haltuun.)

  Pointti on siinä, että poliisin on pakko tunkeutua kahden ihmisen väliseen yksityiseen keskusteluun ja kirjeenvaihtoon (vaalimainos, joka on suljettu kirjekuoreen, kirjesalaisuus; kuoren päällä vieläpä saajan nimi: Helmerille, annettavaksi kouraan).

  3)  Mainos voisi koostua vaikka sadasta erilaisesta osiosta, joita sitten randomisti tulostetaan (onnistuu myös kirjapainossa, kun valmistaa jokaisen sivun etukäteen) paperille, vaikkapa neljä osiota yhdelle sivulle.

 6. Ai ei poliisi tiedä mitä jakelet. Käyppäs ihan kurinpäittäs Punk In Finland sivustolla, mene sellaiseen kun Syvä Pääty, sieltä Syvän päädyn ykkösdivari ja sivu 1286. Sun jakamat vaalimainokset on siellä.

 7. Etkö sää Marco ole jo oppinut että ei tällä linjalla tule valituksi. Korkeintaan käräjille pääset.

 8. UUTINEN; RASISTIT ISKIVÄT VAALIMAINONTAAN LAHDESSA?

  Huomasin tuossa muutama päivä sitten Lahteen tullessani että Lahdenkadun viereen oli ilmaantunut perästysten eri ehdokkaiden kylttejä. Kokoomus, SDP, Persut ym. Siellä oli myös kalliinnäköisiä, musta-ihoisen Ekpa Simonin ( tai Simon Ekpan ) kylttejä. Kun sitten tänään kuljin samaa reittiä huomasin että kaikki mustaihoisen Ekpa Simonin jonka yritys auttaa saamaan turvapaikan Suomesta – maksua vastaan kyltit oli ”kerätty” vex ja viskattu ilmeisesti vaalihäirintänä pois. Kauempaa siinsi läjä kylttejä kuivien käpyjen päältä mutta koska mainospuoli oli maahan päin en osannut ihan tarkkaan sanoa olivatko ne just edellä kuvatut. Todennäköisesti olivat. Miksi? Oliko kyseessä rasismiin liittyvä tempaus? Eikö Lahdessa saa afrikkalaisenoloinen olla ehdolla edes nyt kun heitä tulevissa kuntavaaleissa on muutenkin niin vähän. Kyselin tätä huoltoaseman kahviossa parilta tutulta kun äkkiä taakseni ilmaantui joku tuntematon, hienosti puettu herra ja alkoi puhella suunnilleen tällä tapaa. Ihan vakavalla naamalla. ”Mää näin ku semmottinen valkoseen kaapuun pukeutunut tyyppi hyppäs mustan koiran kaa ulos semmosesta vanhasta amöriikinrauasta jos oli etelävaltioijen lippu takalasis. Se valkokaapunen jol viel oli semmonen vanha lyhty ja Suomen lippu käes vilkuili epäilyttäväst ympärillee ja sitten se koiran kaa keräs kaikki ne kyltit kassaan ja viskas pellolle. Muuta mää en tiiä.” Herra laittoi poplarin ylleen ja meni sitten ulos astuen isoon ja kalliinoloiseen urheilu-autoon.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*