Marco de Wit 25 toukokuun, 2021

 

 

Maailmaa johtavat USA:n yksityistä keskuspankkia, FED:iä johtavat suurpankkiirisuvut eli Rothschildit ja Rockefellerit.

 

Eli tarkemmin sanottuna vähimmäisvarantopankkijärjestelmään perustuvaa dollari-rahakonetta ja sitä tukevaa petrodollarijärjestelmää hallitsevat Rothschildien johtamat juutalaiset ja Rockefellerien johtamat waspit.

 

Rahakoneellaan he pystyvät ostamaan kirjaimellisesti kaiken aina poliitikoista ja yliopistoista mediaan.

 

Rahakoneella on kuitenkin yksi huono puoli: Se luo noin 10-15 vuoden välein pankkikriisejä ja lamakausia.

 

 

Mikä pahinta nämä kriisit ja lamakaudet pahenevat joka kerta muuttuen yhä syvemmiksi ja vaarallisemmiksi.

 

Niinpä on vain ajan kysymys milloin tulee todella syvä lamakausi, joka sitten herättää ihmiset vastustamaan monopolistista rahakonetta.

 

 

ELLEI sitten pankkiirit pysty pistämään laman jonkun muun asian piikkiin.

 

Kuten feikkipandemian piikkiin!

 

 

Feikkipandemian avulla valtaeliitti pääsee kuin koira veräjästä ja samalla pystyy voimistamaan globaalia poliisivaltiota. Näin he pystyvät varmistamaan, etteivät ihmiset vain herää.

 

Monopolistisesta rahakoneesta hyötyvät eniten Rothschildit ja heidän luomansa Israel, joka käytännössä elää ja laajenee Amerikan sotakoneen avulla. Niinpä ei ole ihme, että nimenomaan Israel ja juutalaisten dominoima valtamedia ovat lännessä innokkaimmin levittäneet koronavalheita. Samalla feikkipandemia on myös tiivistänyt Israelin poliisivaltiota.

 

Onneksi Ossi Tiihonen pistää vastaan!

 

 

 

 

 

3 thoughts on “Ossi Tiihonen pistää vastaan sionistien koronajuonelle!

  1. Myös Suomessa pitää tuoda esille kuinka kyseessä on mm. rikollinen ihmiskoe ja kansanmurha. Historia tulee tällä kertaa olemaan julma Rothchildien ja Rockefellerien rahaeliitille. Ihmiset tulevat kansanmurhansa ja ihmiskokeiden jälkeen aina muistamaan ketkä ovat ne pahat ja rikolliset. Heidät tullaan myös saamaan ankarien tuomioiden eteen rikoskumppaniensa kanssa. Kansanmurhaajat pitää pysäyttää!

  2. Vaikka korruptoitunut Suomen poliittinen Poliisi ja vääryyslaitos tulevat suojelemaan rahaeliittiä loppuun asti, on täysin mahdollista aloittaa tutkinnat ja saattaa rikolliset kansanmurhaajat, maanpetturit ja ihmiskokeiden tekijät ankarille tuomioille kansanmurhan jälkeen. Näin on aina tehty ja tämä on täysin normaali tapa hoitaa rikolliset petturit.

  3. Ilman valtion päättäjiä eivät Rockefellerit ja Rotschildit pystyisi ylläpitämään petoksellista raha-ja pankkijärjestelmää.

    Joten se on poliittiset päättäjät joita pitäisi kyseenalaistaa ja kritisoida eli kansalaisten pitäisi lopettaa uskomasta ja luottamasta poliitikkoihin ja heidän lupaamiin etuuksiin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*