11 thoughts on “Päivän video: Magneetti kiinnittyy rokotuskohtaan?

 1. Mutta mitä tapahtuukaan, jos rokotuskohdan päälle laittaa 5G-kännykän ja lähettää siihen tekstiviestin ************************-9.
  – Älä kokeile kotona!

 2. Tehän olette täydellisiä sekopäitä. Oletteko kuulleet, että oravat ovat tekemässä salaisen sopimuksen Kokoomuksen kanssa. Kyseessä on vuosisadan rahanpesubusiness.
  Heippa sekoboltsit

 3. Ei hätää. Täysin testaamaton, täysin uusi, verenhimoisten psykopaakkien myrkkypiikki on varmasti täysin turvallinen. Potilaat ehkä saattavat tulla lisääntymiskyvyttömiksi ja henki saattaa lähteä, mutta ei hätää.

 4. Jos kerran magneetti ”kiinnittyy” rokotuskohtaan niin paineen iholla pitää olla melko napakka. Nesteessä pitäisi olla magneettista metallia mukana melkoinen määrä jotta se kiinnittyisi. En jaksa uskoa.

  Vähän samanlainen juttu kuin se MV-lehden artikkeli pari päivää sitten jossa kerrottiin että euroopassa on kuollut ~12000 ihmistä koronan sivuoireisiin. Riitti kun katsoi sitä exseliä niin siitä jo näki että ei ne kaikki listatut voi olla kuolemia. Ne oli sivuoireita. Vain se ensimmäinen rivi oli kuolleita. Ja kun sitten katsoi sen ”mummelin” postausta siitä euroopan lääkeviraston tauluskosta niin 22.5 oli lauantai, eikä sinä päivänä ollut julkaistu yhtään julkaisua. Eikä sitä julkaisua löytynyt edes otsikon mukaisella haulla.

  Nyt sitten pientä faktan tarkastusta. Ottakaa magneetti mukaan ja koitelkaan ilmisiltä vaikka kaduilla ja tutuilta jotka on rokotettu. Voi olla että tulee erilaisia tuloksia kuin videolla.

 5. Sellainen 2.5 – 5 Nm neodyymi magneetin kun laittaa tuohon rokotuskohtaan etelänapa ihoa vasten vaikka side harsolla ja antaa olla 8 tuntia niin mikrosiru lakkaa toimimasta. Jos siru on päässä niin voi laittaa side harsolla pantamaisesti neljä magneettia ja antaa olla 12 h. Mikrosirut ovat puolijohdannaisia ja magnetismi puree niihin. Jos nyt joutuu rokotuksia esim. työn takia ottamaan niin ei tarvitse eliitin orjaksi ruveta.

  1. Lisään vielä, että jos uskoo sirun olleen olkavarressa pidempään, niin magneettia voi pitää muutaman tunnin kauemminkin, esim. sen 12 tuntia siinä olkavarressa. Pään suhteen, tai jos uskoo sirun olevan jossain syvemmällä ruumiin ontelossa, voi pitää jopa 18 – 20 tuntia. Ja jos on rokotettu pakaraan voi magneetti teipata ihoon. Voi käyttää myös jonkin verran vahvempia magneetteja. Neodyymimagneetteja saa netistä noin 1 e/kpl hintaan.Halpa hinta vapaudesta. Idea on sama kuin että jos vaikka luottokortin magneetti nauha on riittävän kauan tekemisissä riittävän vahvan magneetin kanssa, se nollaantuu.

 6. Onneksi mä oon herännyt todellisuuteen jo aikoja sitten, jonka ansiosta en ikinä ottaisi rokotetta!!
  toivottavasti nämä rokotteen uhrit nostaa metelin, koska toi on ihan sairasta settiä,! mä kaivaisin ton pois mun kädestä vaikka hampailla.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*