Marco de Wit 26 toukokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Tätä voi olla varsinkin naivien suomalaisten uskoa, mutta pääministeri tosiaan syö kirjaimellisesti pöydästäsi.

 

Siis samaan aikaan, kun tavalliset suomalaiset jonottava leipäjonossa.

 

 

 

Iltalehti kertoo:

 

Iltalehti kysyi pääministeri Sanna Marinilta pitääkö hän yksityisten ruokaostostensa maksattamista valtion varoista tai ostojen salaamista yksityisasiana hyväksyttävänä. Iltalehti kysyi myös, voisiko pääministeri antaa johtamansa kanslian virkamiehille luvan luovuttaa kauppakuitit Iltalehdelle siltä osin kuin ne on salattu vain pääministerin yksityisyyden nojalla.

Kuitit olisi mahdollista luovuttaa siten, että turvallisuusperusteella salattu kaupan nimi olisi edelleen peitetty. Näin julkisuusperiaate voisi toteutua varojen käytön valvonnan osalta, kun jokaisella olisi mahdollisuus nähdä, mitä on ostettu. Marin ei vastannut sähköpostilla saamiinsa kysymyksiin lainkaan.

Valtioneuvoston kanslian arvio 300 euron kuukausittaisista ostoista on korkeahko summa pelkistä aamiaistarvikkeista..

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

5 thoughts on “Pääministeri Sanna Marinin perhe syö pöydästäsi

  1. Jarno Liski on saanut ryhtiä Iltalehteen ja tekee jälleen kiusallisia paljastuksia hallinnosta. Sannahan tunnetusti vastaa vain naistenlehtien kysymyksiin ei muihin joten voi olla oikeeta journalismia tekevällä hiukan hankalaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*