Marco de Wit 26 toukokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Itä-Karjala oli suomalaisten asuttama, joten ensimmäisen maailmansodan jälkeen se olisi ollut suhteellisen helppo valloittaa. Myös Suomen kuningas Fredrik Kaarle I olisi halunnut liittää Itä-Karjalan Suomeen.

 

Maanpetturit kuitenkin estivät tämän kuninkaan ja Mannerheimin projektin.

 

Toisaalta oli toinenkin ongelma: Itä-karjalalaiset eivät olleet kovin innokkaita yhdistymään suomalaisten kanssa.

 

Tämäkin taas kertoo suomalaisten hitaudesta. Viivytellään ja jahkaillaan, kunnes on liian myöhäistä.

 

 

 

Toki toisen maailmansodan aikana saksalaisten avustuksella vihdoin saatiin osa Itä-Karjalaa takaisin Suomelle.

 

Monet olivat valmiita jatkamaan Uralille saakka yhdistämään kaikki suomalais-ugrilaiset kansat.

 

Keltainen Suur-Suomi

 

Sinänsä urheaa, mutta mitä järkeä on liittää Suomeen jotain mongolideja??

 

Jotain rajaa tohon kansallismielisyyteenkin.

 

Alla musiikkikappale Uraliin!

 

 

Sitten kuitenkin juutalaisten tukema ja rahoittama Neuvostoliitto tuli liian voimakkaaksi ja jyräsi Suomen, niin että lopulta Viipurikin menetettiin.

 

Kiitos vaan juutalaiset! Tämäkin vielä!

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

7 thoughts on “Suur-Suomi Uralille asti?

 1. Perkele eihän me kyetä pitämään edes rajojemme sisäpuolisia alueita enää hallinnassa. Puolet pohjois-suomestakin on ulkomaalaisten kaivosyhtiöiden hallinnassa.

 2. Hys hys, ei saa kertoa, että moni juutalainen johti Neuvostoliittoa. Suomalaiset eivät vieläkään tiedä, että monet juutalaiset johtuvat Neuvostoliittoa.

 3. Metsästäjä-keräilijät tuhoavat itsensä jahkailulla, riskien välttelyllä, sovinnollisuudella, alistumisella ja auktoriteettisokeudella jne. Nytkin Suomessa suomalaiset ovat itse itsensä pahimpia vihollisia!

 4. Mielenkiintoisia teorioita, tehän näytätte sekoavan ihan itse. Tämä menee mielenkiintoiseksi. Viihdearvo alkaa olemaan 5/5. Popparit esille.

 5. Suomalaiset eivät halua muistaa että Karjalan kaupasta Suomelle tarjottiin kaksinkertaista maa-alaa pohjoisemmasta. Ja sota alkoi vasta sen jälkeeen kun sotaminiseri Rangel antoi neuvotteluohjeeksi ”Unohda että Neuvotoliitto on suurvalta”. ja siinä se sitten oli.

  Sodan taustalla olivat myös suomalaiset metsäyhtiöt. Ne rahoittivat sodan sillä halusivat valloitetun alueen puuston tuotantoonsa. Kenraaleille luvattiin ne maa-alueet jotka ne saisivat vallattua, ja kaikkialla oli vallan ja rahan kiima. No, ei tullut riemumarssia Siperiaan, ei.

 6. Tämä porukka on sekaisin, ja uskoo ihan kaiken. Koulutustaso on peruskouku, ja ammattinimike työtön, yleensä jo useammassa polvessa näkee miten päähänpotkituille idiooteille köy.
  Onneksi nöitä ei oke paljoa.

 7. Oikeastaan Suomen muinainen kuningaskunta, eli Hyperborea, on ulottunut jopa Kamtsatkan niemimaalle. Tämän todistaa N1-haploryhmän levinneisyys. Tuo Ural on vain kieliraja suomensukuisille kielille ja myöhempää perua. Minusta kuitenkin tuntuu, että tällä hetkellä slaavilainen kieli- ja kulttuuriperhe on niin elinvoimainen, että se kykenee dominoimaan Kalevan heimon entisiä asuinsijoja. Suomi on myös Eurostoliiton puristuksessa, ja tuo diktatuuri pyrkii tuhoamaan kulttuurimme neuvostityylisillä väestönsiirroilla. Valloitusten sijaan meidän tulisi keskittyä siis geneettisen, kulttuurisen ja kielellisen perintömme säilymiseen ja siirtymiseen tuleville polville.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*