Marco de Wit 27 toukokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Marco ja Mari kertovat polpon viimeisistä hyökkäyksistä, joilla yritetään estää Marcon vaalikampanja. (Tampere no. 652)

 

Voit tukea radikaalien vaalimainosten jakamista. Tili: FI30 4713 1020 0761 29

 

Päämääränä on ennen vaaleja tehdä ohjelma lähes joka ilta klo 19. Voit siis kommentoida suorassa lähetyksessä D-Livessä.

 

 

Kuvassa linkki videoon

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

8 thoughts on “Laittomat Uutiset: Marco ja Mari vs. polpo

 1. Yhdysvaltojen siirtokunnat saivat lopulta tarpeekseen Iso-Britannian riistoverotuksesta ja yksipuolisesta määräilystä, sekä aseista riisunnasta, josta seurasi lopulta aseellinen vastarinta. Jos lähdet riistämään ja kansanmurhaamaan ihmisiä, niin ennen pitkää huonosti käy. Tosin suomalaisia kyllä saa kansanmurhata ja suomalaiset pelkurit ja nynnyt vähät välittävät vaikka heitä kansanmurhataan ja riistetään. Ei suomalaisista ole mihinkään ja eivät suomalaiset tule koskaan nousemaan vastarintaan.

 2. Todelliset massamurhat aloitettiin heti sen jälkeen kun hölmöt tunnustivat Israelin valtion. Israelin valtion olemassaolo voidaan kuitenkin vastaavasti kieltää ja sulkea se muun maailman ulkopuolelle. Israelin valtion tarkoitus oli saada turvapaikka rikoksia tekeville, sekä saada valtiollinen status rikoksien tekemiseen. Jotta Israel ei käytä Samson-optiota ja nuukkaa muuta maailmaa, Israelin ajaminen alas taloudellisesti on järkevin tapa hoitaa Israel. Moni israelilainen rikollinen tulee olemaan eri rikoksista tuomiolla, kuten pedofiliaa harrastavat pankkiirit, liikemiehet ja Mossadin agentit. Moni suomalainen virkamies ja poliitikko on raiskannut lapsia ja tiedustelupalveluilla, sekä rahaeliitiltä on heistä videomateriaalia raiskaamassa lapsia ja pettämässä vaimojaan. Nämä videot tullaan julkaisemaan vallankumouksen jälkeen, mutta tietysti raiskausten uhrit sensuroidaan.

 3. Jos nyt kerrotaan ikävä totuus Marsu, niin sinun poliittinen urasi on tässä. Mitään sisällissotaa ei synny. Sinulla on muutama sata seuraajaa, ja suurin osa niistä katsoo tätä poppareita rouskuttaen ja nauraen.
  Sinun tosi seuraajasi ovat koulupudokkaita, työttömiä idiootteja, päähänpotkittuja jotka haluaa uskoa sinua. He eivät yksinkertaisesti pysty mihinkään järjestelmälliseen ja pitkäjänteiseen tekemiseen.
  Sattuuko totuus!

 4. Kansallismieliset ovat usein melko riitaisia, mutta SKE:n narkkari ja juopposabotäärit ovat ihan oikeita sabotäärejä. Sabotäärit ovat usein olleet poliisien tuttuja, kuten narkkareita ja juoppoja, kuten nytkin. Historia tosiaan näyttää, että jos estät laillisia liikkeitä ja puolueita toimimasta, terrorisoit, vainoat ja kidutat ihmisiä, niin lopulta tuloksena on sisällissota. Tämä on täysin selvää
  Suvakit ovat kauhuissaan, sillä he tietävät, että rasistit ottavat lopulta kovat keinot käyttöön ja joku saattaa ottaakin. Eihän sitä tiedä minkälaisia ihmisiä tästä maasta löytyy, kun jatketaan kansanmurhaa, vainoa, kiduttamisia, terrorisoidaan, manipuloidaan vaaleja ja puolueita jne.

 5. Poliisina esiintyvillä poliittisilla poliiseilla ei ole mitään oikeutta toimia poliiseina Suomen maaperällä. He ovat vihollisemme rikollisia miehittäjiä, jotka toimivat Suomen maaperällä rikollisesti. Älä koskaan luota poliisiin. Poliisi on pahin vihollisesi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*