Marco de Wit 27 toukokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Suomen poliisit elävät kuin siat pellossa. Saavat tehdä mitä vain. Jopa ottaa osaa Pride- ja BLM-mielenosoituksiin, vaikka samalla ovat niitä vartioimassa.

 

Kaiken kukkuraksi poliisi vielä samalla hyökkäilee rauhanomaisten vastamielenosoittajien kimppuun!

 

On vaikea kuvitella poliisilta puolueellisempaa toimintaa.

 

Päivän kuva

 

Poliisin puolueellisesta ja laittomasta toiminnasta on tehty useita rikosilmoituksia, mutta poliisi toteaa aina itsensä syyttömäksi eikä asia etene ikinä mihinkään.

 

Itse asiassa poliisi ei vaivaudu edes vastaamaan rikosilmoitusten tekijöille, vaan rikosilmoitukset heitetään suoraan roskiin.

 

Niinpä sitten ei ole jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin tehdä valitus eduskunnan oikeusasiamiehelle. Tässä on se huono puoli, ettei poliisi pätkääkään välitä mistään moitteista. Toisaalta on silti hyvä saada asialle julkisuutta edes tätä kautta varsinkin, kun valtamedia on poliisin puolueelisuudesta hiiren hiljaa.

 

Suurkiitos Miki Sileonille ja muille valituksia tehneille!!

 

 

Kannattaa muistaa, että BLM-kylttien kanssa poseeraaminen on vain jäävuoren huippu. Poliisi tukee avoimesti myös monenlaisia muita terroristijärjestöjä aina Antifa-terroristeista PKK-terroristeihin hyökkäilen niitä vastustavien rauhanomaisten mielenosoittajien kimppuun.

 

Suomessa on oikeasti poliittinen poliisi eli polpo.

 

Mutta tätäkään ei saa sanoa! Se on vihapuhetta. Syyttäjä Hannu Koistinen tosiaan pitää rikoksena sitä, että Laiton Lehti toistuvasti kutsuu poliisia polpoksi.

 

Saas nähdä onko tuomari samaa mieltä, kun käräjätuomioistuimen tuomio tulee 31.5.2021.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

2 thoughts on “Poliisille vihdoin moite BLM-kylttien kanssa poseeraamisesta

  1. Moni poliisi on paljastanut suoraan, että poliisit ovat läheisessä yhteistyössä jopa väkivaltaisten suvakkien kanssa sabotoimassa aitokansallismielisten nousua. Poliisit saavat itse tutkia miten heidän operaationsa ovat paljastuneet ja ketkä ovat vuotaneet tietoja poliisien salaisista operaatioista. He ovat myös kertoneet poliisien vasikoiden henkilöllisyyksiä, joten poliisien vasikoiden nimet ja henkilöt ovat kyllä aitokansallismielisten tiedossa. En paljasta tämän enempää, joten poliisi saa vaikka tehdä kotietsinnän saadakseen tietää poliisien tietovuodoista.

  2. Vai että oikein moite ja ottavat opiksi! Mitä vielä. Pelkkää roskaa. Älä koskaan luota poliisiin. Poliisi on pahin vihollisesi ja täysin mätä maanpetturi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*