Free speech 27 toukokuun, 2021

 

Viimeisen 10 vuoden aikana poliittinen poliisi (polpo) ja valtakunnansyyttäjälaitos ovat yhä enemmän alkaneet käyttää Neuvostoliitossa yleistä vihapuhe-sanaa. Laki ei sitä tunne, joten sitä käyttävä viranomainen paljastaa olevansa kommunisti.

 

Ensin puhuttiin vihapuheesta ja sitten vihaviesteistä, vihakatseista, jne. Nyt poliittinen syyttäjä on alkanut puhumaan vihasymboleista.

 

Symboli on vihasymboli, jos sen kannattajilla on kriittinen asenne juutalaisiin. Symboli ei kuitenkaan ole vihasymboli, jos se on ollut monien massamurhaavien juutalaisten käytössä, kuten kommunistien symbolit.

 

Vihasymboleja eivät myöskään ole monien juutalaisten tukemien terroristijärjestöjen, kuten Antifan ja PKK:n symbolit.

 

Hakaristilippu kielletään, mutta terroristijärjestöjen liput OK

 

Nyt syyttäjä on tehnyt taas uuden aluelaajennuksen: Vihaläsnäolijat.

 

 

 

 

4 thoughts on “Syyttäjä: Vihapuhe laajentunut vihaläsnäoloksi

 1. Vähät väliä pikku sakoista. Ne ovat vain paperia. Suomen vankilakin on pelkkä vitsi.

  Sanon vain, että historia toistaa itseään. En sano kuka tai ketkä saavat syyttää itseään. Moni virkamies on vakoillut ja vainonnut, sekä kiduttanut kansalaisia. On täysin selvää, että vallankumouksen jälkeen moni tulee joutumaan laillisesti vastuuseen.

  On hölmöä kuvitella, että jos maanpetoksessa ja kansanmurhassa virkamiehet ja poliitikot suojelevat toisiaan, että he eivät vallan vaihtumisen jälkeen joutuisi vastuuseen. He ovat aina joutuneet lopulta vastuuseen. Ei mätä hallinto tarkoita sitä, että livahdat vastuusta, vaan tuomio annetaan vallan vaihtumisen jälkeen, tietysti laillisesti.

 2. Ehkäpä erityisherkän intersektionaalisen feministisyyttäjän kannattaisi vaan myöntää, että tavoitteena on saattaa tietyn poliittisen idelogian omaava henkilö oikeudettomaan tilaan. Tämä on tuttu menetelmä Neuvostoliitosta. Hetkinen, mutta tämä olisi poliittista vainoa!

  Irvokkainta tässä pelleilyssä on se, että laittomasti maassa olevalla matulla on enemmän oikeuksia, kuin perheellisellä kantasuomalaisella kansallissosialistilla!

  Se hyöty näistä näytösoikeudenkäynneistä on, että näin saadaan kaivettua esiin nämä hallintoon pesiytyneet uuskommunistit ja aikanaan heidät siirretään eheytyskeskuksiin nuorien homojen ja suvakkien seuraksi!

 3. Kohta varmaan suomalaisen varjokaan ei saa koskettaa siirtolaista. Intiassa tämäkin on mennyt läpi, ja luultavasti lähi-itäläisten siirtolaisten ansiosta.

 4. Isänmaallisia toimijoita on vaadittu tuomittaviksi myöskin ”vihatuijotuksesta”, sekä ”vihahihittelystä”. Ajatelkaa kansalaiset millaisia mielisairaita sekopäitä Suomessa toimii syyttäjinä. Mielisairaalan suljettuosasto olisi heille oikea paikka käräjäsalin sijasta.

Comments are closed.