Marco de Wit 27 toukokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

 

Laittoman Lehden päätoimittajalla Marco de Witillä oli ensin suuria vaikeuksia päästä kunnallisvaaliehdokkaaksi punakaupunki Tampereella. Viime hetkellä hän kuitenkin pääsi ehdokkaaksi numerolla 652.

 

Näin Marco pääsi vastaamaan vaalikoneen kysymyksiin.

 

Sitten kuitenkin kävi ilmi, että suuri osa Marcon mielipiteistä sensuroitiin ”hyvän tavan” vastaisina.

 

Päätoimittaja Marco de Witin vaalikonevastaukset sensuroitu “hyvän tavan vastaisina”!

 

 

 

Tämäkään sensuuri ei kuitenkaan riittänyt. Nyt Aamulehti on päättänyt sensuroida myös Marcon muita mielipiteitä.

 

Ja salaa. Eli eivät enää edes ilmoita Marcolle, kun poistelevat tämän vastauksia!

 

Voidakseen valittaa sensuurista Marcon pitää siis toistuvasti käydä läpi kaikki noin sata vaalikonevastaustaan löytääkseen salaa muokattuja tai poistettuja vastauksiaan.

 

 

Ja mikä on peruste tällä salaiselle sensuurille? Marcon mielipiteen ”virheellisyys”!

 

Tässä yksi esimerkki:

 

 

 

Sanoman/Aamulehden vaalikone siis rajoittaa Marcon poliittisia toimintavapauksia poistelemalla salaa hänen vastauksiaan ”virheellisinä”.

 

Voit lukea Marcon sensuroidut vaalikonevastaukset täältä.

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “Vaalikone salaa sensuroi Marco de Witin mielipiteen ilmastonmuutoksesta ”virheellisenä”!

 1. Miksi Marcolla oli vaikeuksia päästä ehdolle? Yrittikö polpo ja suvakit sitä jotenkin estää? 😳

  1. Pari tuomaria on sabotoinut ja varsinkin viivyttänyt paria tärkeää vääryyskäyntiä, jotta sabotöörit voisivat mahdollisimman paljon vaikeuttaa puolueen vaalikampanjaa. Kyseessä pitkä juttu, josta lisätietoa SKE-kategoriassa. Lisää tietoa tulossa pian, kun yksi vääryyskäynti on ensi viikolla.

   1. No joko taas toimittelijoiden on todistettava täydellisen lahjattomuutensa? Kaikki mitä Marco kirjoitti oli faktisesti oikein eikä siis MILLÄÄN TAVOIN KONTROVERSAALISTA (muuta kuin indoktrinoituneille debiileille). Lisäksi Marco ei täsmentänyt asioita sen tarkemmin, joten heillä ei oikeasti ollut mitään mihin tarttua millään järkevällä perusteella.
    Ai että Suomessa olisi hyvä koulutusjärjestelmä? Katin kontit. Ihan sama käykö olleenkaan koulua kun kerran kolmannen asteen koulutuskin tuottaa mitä epätieteellisintä pseudointelligentiaa, niin että oksat pois. Yhtä hyvin voisi riittää muutama vuosi peruskoulua 98%:lle, jossa tyyliin perusmatikka ja kielitaidot, kun ei kerran suuremmallakaan tietomäärällä tehdä vähemmän tolloa kansaa.
    Ihan kurja käpyvaltio.

 2. Joko olet ostanut saippuaa. Tuomio tulee maanantaina. 1v 9kk ehdotonta. Suoritat tuomion Turussa. Suihkussa kannattaa olla tarkkana, että matu ei tule takaa ja ei vie anuksesta neitsyyttä. SINÄ MAAHANTUNKEUTUJA KUULUT VANKILAAN.

 3. Vaaliehdokkaalla siis ei saa olla kaikkeen omia mielipiteitä vaan vaalikoneen ylläpitäjä päättää mikä on oikein ja mikä väärin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*