Marco de Wit 27 toukokuun, 2021

 

Ike Novikoff:

Dokumenttielokuvasarja Valta Kuuluu Kansalle sukeltaa Suomessa valitseviin perustuslaillisiin pulmiin. OSA V – tuomiopäivä esittelee perustuslain rikkomukset uuden sukupolven EU ”elpymispaketti” esityksessä ja äänestyksessä (HE 260).

Lisää valoa asioihin saadaan historiasta ja asiaan perehtyneen huippu juristin haastattelusta. Dokumentti jatkaa kysymyksien sarjaa jossa kysytään voidaanko Suomessa säätää lakeja jotka ovat ristiriidassa perustuslain kanssa?

Kuinka nerokas perustuslakimme onkaan ja ketkä sitä puolustavat? Mitä kansalaiset tästä kaikesta ajattelevat

Tuottaja, ohjaaja, leikkaaja Ike Novikoff

 

 

 

1 thought on “Valta Kuuluu Kansalle: Tuomiopäivä

 1. ”Nerokas” perustuslakimme muutettiin valtiopetoksella 2011 niin, että herrojen rikoksia Suomen kansaa vastaan EI saada syytteeseen: PL 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunannoikeudessa.

  Mutta tästä kertomien on ”yhteisönormien vastaista”; tällainen ilmoitus tuli 4 kirjoituksesta, jossa asiaa valaisin.

  Sillä tuon petoksen takana tapahtui vielä kovempia juttuja: Kansainvälinen laki: Mikäli jonkun maan laki / oikeusjärjestelmä on todettu toimivallattomaksi saa Kansainvälinen riokostuomioistuin toimivallan; siis saa muiden maiden, paitisi Suomen osalta:

  He 55/2007 esiteltiin kansanedustajille tahallaan väärillä tiedoilla ja 2008 oikeusministeri allekirjoitti ”sopimuksen”: Suomi MAKSAA ja pitää kansainvälisen rikostuomioistuimen toimivaltaan kuuluvia sotarikos-”oikeudenkäytejä”, kunhan Kansainvälinen rikostuomioistuin tulee toimivallattomaksi Suomea koskevissa ”yksittäistapauksissa”…. siis KAIKKI PL 118 §:n mukaiset jutut !

  Ensimmäinen tällainen SYYTEILMOITUS on Valtakunnansyyttäjänvirastoon jätetty 9.12. 2005 toimestani.

  Sitä kuitenkin kirjattiin diaariin 8 kuukautta ja jätettiin käsittelemättä … Kansalaistori 15.5. 2021 ”tuntematon mies puhuu / tokentube .

  Nämä julkiset Suomen ”lainsäädäntötiedot” siis sensuroidaan jähes kaikessa ”mediassa” ja somessa … kansa ei saa tietää sitä koskevaa ”lainsäädäntöä”.

  Kansainvälisen rikostuomioistuimen lahjonta-”sopimus” julistettiin salaiseksi 25 vuoden ajaksi ja kansanedustajien ja ministerien lausumien mukaan Kansainvälisen rikostuomioistuimen sotarikos-oikeudenkäyntien pitäminen Suomessa on ihan normaalia !

  Kymmenien miljoonein kulut veronmaksajille ja ihmisoikeudettomuus ( PL 118 §) siis on ”uusi normaali”; miksi tämän ”uuden normaalin” taustoista sitten ei saa kirjoittaa ?

  Useat poliisit Suomessa ovat käteensä saaneet julkisen rikosilmoituksen näistä asioista; kukaan ei kuitenkaan lupauksista huolimatta ole kirjannut 5 vuoden aikana asiaa diaariin !

  Kenelle asiaa kulluu; kun Kansainvälinen rikostuomioistuinkin on LAHJOTTU toimivallattomaksi … kansanko on palautettava laki ja järjesteys tähän maahan; koska ”poliisi” sitä ei näytä tekevän !

  Kun siis saatte 11 sivuisen paperinipun postilaatikkoonne; jakakaa se kaikelle kansalle kiitos … tieto vapauttaa meidät orjuuden ikeestä … PL 118 § on purettava tavalla tai toisella !

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*