11 thoughts on “Päivän kuva

 1. Kansanedustaja Veronika Honkasalo (vas) vaati eilen muslimihuivin sallimista armeijassa. Sisäministeriön poliisiosasto selvittää myös parhaillaan sen käyttöä poliisin virka-asussa. Hankkeet ovat järjettömiä. Musliminaisten vaatetus kertoo heidän täydestä alistamisestaan. Jos suomalainen mies pitäisi vaimoaan kotivankina ja pakottaisi tämän pukeutumaan jätesäkkiin niin jo kohta olisi tuomiolla.

 2. 1984
  Ottavatko tietokoneet ihmisen hallintaan vai onko kyse siitä, että pahat ihmiset ovat tietokoneen takana?
  – Microsoft President warns life to become „Like Orwell’s 1984” in 2024 without AI controls

  Kyse on siitä, kuka kirjoittaa sääntelyä koskevat lait.

  Microsoftin ehdotus tarkoittaa, että BigDatan pitää kirjoittaa sääntelyä koskevat lait.
  – Eikö BigData jo nyt kirjoita itseään koskevat lait ostamalla poliitikoilta juuri sellaisen lainsäädännön kuin se itse haluaa.
  – Eikö nykyiseen Orwellilaiseen tilanteeseen ole päädytty juuri nykyisen lainsäädännön voimassa ollen?
  – Onko ratkaisu sääntelyn tuomiin ongelmiin lisää sääntelyä?

  Tosiasiallisesti sääntelyn lisääminen BigDatan ehdotuksen pohjalta tarkoittaa vain kilpailun estämistä.
  – Miljardi-voittojen pitäminen BigDatan hallussa.

  Ihmisten vakoilun suhteen on käymässä juuri samalla tavalla kuin tietotekniikan kehityksen on käynyt aina tähän päivään asti: ensin se on kallista ja vain harvojen hallussa mutta lopulta jokaisen kotitietokoneella.

  Tiedon aseellistaminen
  Kun tiedosta on tullut ase, jota käytetään tavallisia kansalaisia ja tavallisia poliitikkoja vastaan, sen monopolisoiminen vain BigDatan haltuun on verrattavissa siihen, että kansalta kielletään aseet.
  – Aseiden kieltäminen kansalta siinä tarkoituksessa, että se ei pysty puolustautumaan hallitsijaa vastaan, johtaa orjuuteen.
  – Orjuus ja tyrannia on tähän asti voinut syntyä vain sellaisiin valtioihin, joissa kansalta on kielletty aseet.
  – Kun Punaiset-Khmerit ottivat vallan Vietnamissa, ensimmäiseksi he keräsivät aseet kansalta: ette tarvitse enää aseita, me suojelemme teitä.
  – Nyt Punainen-Data kerää ajatukset ihmisiltä: ette enää tarvitse tietoa, me tiedämme puolestamme; ette tarvitse ajatuksia, me ajattelemme puolestanne.

  Nyt informaatiosodan aikana meidän pitää valvoa, että aseita ei luovuteta pienen yläluokan haltuun!
  – Aivan ensiksi on tunnistettava datan sotilaallinen käyttö ja datan käyttö kansan alistamiseen, jotta ilmiötä vastaan voidaan puolustautua.

  1. Missä oikein on vika?
   – Ensin Virolaisia raiskasivat neuvostoliittolaiset,
   – sitten tulivat sikailemaan suomalaiset
   – ja nyt valkoinen herrakansa.

 3. Poliittinen kivapuhe
  Jos sanoo, että haiseva köyhälistö pitää siivota pois julkisilta paikoilta, on se rasistista puhetta. Mutta jos sanoo, että nämä ihmiset ovat vaarallisia, pelottavia ja ne käyttävät puukkoja leivän leikkaamiseen, puukkoja, joilla voi vahingoittaa pieniä valkoisia lapsia, on se huolenpitoa yhteisöstä ja mellakkapoliisit siivoavat heidät pois oikeiden ihmisten silmistä.
  – ‘These People Are Armed With Machetes, They Have Metal Pipes’: Austin Council Member Sounds Alarm Over Homeless Camp Near City Hall

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*