Marco de Wit 29 toukokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Jos sanoisi eurooppalaisten olevan keskimäärin älykkäämpiä kuin mongolidien, niin siitä tulisi tuomio.

 

Onneksi mongolidit ovat keskimäärin noin 5 ÄO-pistettä valkoisia älykkäämpiä. KIVAPUHETTA!

 

 

Lisäksi mongolidit ovat vielä enemmän matemaattisesti lahjakkaampi kuin valkoiset.

 

Tosin hajonta on pienempi eli sekä idiootteja että neroja on mongolideissa vähemmän kuin valkoisissa. VIHAPUHETTA! TUOMIO!

 

 

Nuorten matematiikan olympialaisissa ei kuitenkaan yksittäiset nerot auta, vaan tiimityöskentely. Näin kiinalaiset voittavat lähes aina.

 

Tänäkin vuonna kiinalaiset saivat tuplavoiton, koska Amerikan joukkue koostui etnisesti kiinalaisista.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “Nuorten matematiikan olympialaisissa Amerikka voitti Kiinan!

  1. Todellisuudessa loiskansa amerikkalaiset eivät pysty itse enää mihinkään, vaan heidän on pakko varastaa, kopioida ja loisia muista, sekä tuoda ulkomaalaisia maahan. Koko heidän olemassaolonsa perustuu kirjaimellisesti loisimiselle. Yhdysvallat kaatuu heti kun muut maat sulkevat amerikkalaiset ulkopuolelle ja irtaantuvat yksityisistä keskuspankeista, sekä Naton sotakoneesta. Tämä tulee olemaan hyvin pikainen loppu amerikkalaiselle loiskansalle.

    1. No, mietippä ketkä sinne lähtivät uutta mannerta valloittamaan: rikolliset, kuolemaantuomitut sekä opportunistit. Ja nykypäivä on niiden sekä afrikasta pakko-orjuutettujen tulos, yhdessä euroopasta muuttaneiden juutalaisten kanssa.

      Mitä muuta niiltä voi odottaa?

  2. Parempi olla autistinen mongolidi kuin suvakki ja avoin valkoinen. Valkoisten suvakkius ja avoimuus on aina ollut myrkkyä ja on johtanut tuhoon. Valkoiset haluavat aina sopeutua muihin ja rotusekoittua muihin.

  3. Kiinan älykkyysosamäärät ilmoittaa kiinan kommunistinen puolue. Mitään ulkopuolisia mittauksia ei sallita ja mikään ei viittaa siihen että ilmoitetut lukemat pitäisivät paikkansa. 1.5 miljardin ihmisen maahan toki mahtuu muutama nerokas ykailö

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*