Marco de Wit 29 toukokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on jo yli vuoden ajan selittänyt, ettei koronatesteillä ole mitään arvoa.

 

Ensinnäkin PCR-testit ovat yliherkkiä eli pystyvät löytämään kuolleita ja mitättömän pieniä virusten tai sen kaltaisten osia. Luonnollisest meillä on vaikka mitä ”jämiä” kehossamme, koska immuunijärjestelmämme tuhoaa yli 99,999 % kaikista mahdollisista uhista. Näinollen koronatestin positiivinen tulos ei todista yhtään mitään. Tätä korosti PCR-testin kehittäjä, biokemian nobelisti Kary Mullis.

 

Nobelisti Kary Mullis: PCR-testi ei sovellu (koronankaan) diagnosointiin

 

Ongelmaa pahentaa vielä se, että koronatestit on tahallaan säädetty äärimmäisen yliherkiksi, jotta saataisiin levitettyä koronahysteriaa, luotua poliisivaltio, myrkytettyä ihmisiä rokotemyrkyillä ja pistettyä pankkien aiheuttama tuleva talouskriisi koronan piikkiin.

 

Viime vuonna Portugalilainen tuomioistuin totesi koronatestit liian herkiksi. Nyt myös itävaltalainen tuomari on päätynyt samaan johtopäätökseen.

 

Kuvassa linkki suomeksi käännettyyn juttuun

 

 

Sitten kun valtaeliitti haluaa lopettaa koronahysterian, niin se vain yksinkertaisesti alkaa vähentämään testien herkkyyttä. Näin onkin viime aikoina alettu tekemään varsinkin silloin, kun testataan rokotettuja. Näin rokotetut paranevat automaattisesti. (Tosin ongelmana on, että kaikki eivät ole vielä mukana juonessa, vaan käyttävät rokotettuja testatessaan vanhoja herkkiä testejä.)

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*