Marco de Wit 29 toukokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Marco ja Mari puhuvat vaaleista ja Ano Turtiaisesta tutkien varsinkin tätä juttua:

 

Avoin kirje: Ano Turtiaisella avaimet pelastaa Suomi!

 

 

Voit katsoa videon D-livessä:

 

Kuvassa linkki videoon

 

 

Videon varmuuskopio löytyy Bitchutesta, joskin ääni ei näytä täysin synkkaavan videon kanssa:

 

 

 

 

Eilinen ohjelma:

 

Laittomat Uutiset: Polpo & Valevaalikone

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

7 thoughts on “Laittomat videouutiset: Ano presidentiksi

  1. Vaikka valkoiset miehet ovat munanneet monet asiat, on kuitenkin fakta että naisille ei olisi pitänyt antaa äänioikeutta, päästää naisia samoihin yliopistoihin ja päästää heitä ylipäätään valtaan. Nyt syötte myrkyllisen feminismin ja suvakismin hedelmiä ja naiset itsekin kärsivät feminismin tuloksista. Naisia ei ole tarkoitettu johtamaan yhteiskuntaa. Historiasta ei löydy yhtään menestynyttä naisten johtamaa yhteiskuntaa ja tähän on hyvä syy.

  2. Tulevaisuuden Suomessa naiset eivät äänestä. Miehet ja lapset kantavat lopulta vastuun naisten sekoilusta ja tätä ei pidä sallia. Miehet joutuvat myös lopulta sotimaan kun naiset sekoilevat. On totta, että miehetkin tekevät virheitä ja ovat usein erittäin korruptoituneita, mutta miehet eivät ainakaan yleensä sekoile, kuten naiset.

  3. Rahaeliitin kannattaa aivopestä naiset, koska näin erittäin tehokkaasti tuhotaan perheet ja kansa. Aivopestyt naiset vihaavat miehiä, haluavat rajat auki, haluavat rotusekoitusta, tiukkaa sensuuria, sekä globalistista sosialismia ja vahvaa valtiota. Nyt naiset ovat kuitenkin tuhoamassa itse itsensä. Joka ikinen suomalainen nainen ja tyttö tullaan raiskaamaan. Sinkkunaisille ja feministeille käy todella huonosti.

  4. Eräs vuohipaimenkansa pelaa vaarallista peliä. Nyt on panoksena All-In. Positiivisena asiana heidän järjestämän kansanmurhan jälkeen on, että tämä oli viimeinen kerta kun kuulemme heistä tai kun he järjestävät kansanmurhan. Tulevaisuus kuuluu valkoisille ihmisille.

  5. Ano Turtiainen on kuin Kekkonen, mutta huomattavasti lihaksikkaampi!

    Miksi kukaan suvakki ei haasta Tätä suurmiestä kädenvääntöön?!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*